Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A do mnie lekkie bóle podbrzusza wróciły.. No i wczoraj wyjęłam "glutka" śluzu rozciągliwego. Właściwie to już drugi raz, ale wczoraj był naprawdę długi i rozciągliwy. Sorry za opis, ale trochę mnie to zaniepokoiło… No ale cóż.. Nic złego się nie dzieje, więc może to efekt współżycia….
Jeśli chodzi o mdłości to zdecydowanie gorzej było w tamtym tygodniu. Ale u mnie to jest tak, że raz jest lepiej raz gorzej i czasem gorzej jest po południu..
Wizyta 24.06 więc już niedługo…
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! -
To może i ja przerzucę się tylko na owoce. Muszę znaleźć jakieś rozwiązenie na te mdłosci, bo nie wytrzymam tak całej ciąży. Inne objawy ciążowe jak ból piersi, podbrzusza są do wytrzymania. Natomist uczucie jakby sie było cały czas na jakimś straszliwym kacu, pokonuje mnie sadziłam że ciąża to błogi, przyjemny stan...a tu niespodzianka.
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
nick nieaktualny
-
Dzięki Kasika, magia forum działa Jak ktoś potwierdzi przypuszczenia, to od razu jakoś tak lżej na umyśle.
A jak w końcu jest z Twoim progesteronem? bierzesz? są plamienia?
A, zapomniałam Wam napisać, że u mnie nową dolegliwością są zawroty głowy. Od kilku dni, szczególnie jak wstaję z pozycji leżącej albo siedzącej to za każdym razem mi się zakręci.ako99 lubi tę wiadomość
-
a powiedzcie mi o co chodzi z tym "glutkiem" od przytulanek
ja miałam w sobote calkiem dobry poranek, patrząc na moje samopouczcie dzisiejsze, no i poszalelismy odrobinę z męzem ale żadnych glutków nie zaobserwowałam. I dlaczego tak się dzieje, rozumiem ze tam jest już wszystko zablokowane?Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
No właśnie ciśnienie mam niższe w ciąży niż miałam przed, ale jest w normie.
Agnieszka, no po prostu przy podcieraniu wyszedł mi taki ciągnący glutek (jak to brzmi). Pierwsza myśl i panika, bo to pewnie czop śluzowy (chociaż nawet nie wiem, czy ja go już mam itd, to na pewno to on wypadł) ale po chwili ochłonęłam i pomyślałam, że to pewnie coś się uformowało po współżyciu. Ja biorę progesteron dopochwowo i pewnie w połączeniu ze śluzem i nasieniem coś takiego się uformowało. Nie wiem… Mam nadzieję przynajmniej…
W ogóle mój śluz od początku ciąży nie był taki gęsty, tylko właśnie wodnisty, co mnie bardzo zmyliło, bo zawsze mi się wydawało, że taki śluz jest przed miesiączką, no ale dzidź się rozwija i przy takim śluzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, postanowiłam że będę do was wpadać od czasu do czasu, mimo że wstępnie termin wyznaczony jest na 30 stycznia. Aczkolwiek wiekiem ciąży bliżej mi do was niż u styczniówek i tu mam kilka znajomych
sebza czytałam że ten czop śluzowy cały czas się buduje, więc nie tak łatwo się go pozbyć.sebza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też mam mdłości, ale tylko gdy jestem głodna, wtedy aż odrzuca mnie od jedzenia, jak coś zjej to jest ok. Co do zwrotów głowy to też mam jak wstaję. A zmęczona jestem straszliwie, w ogóle nie mogę się zmobilizować do niczego;-) na szczęście pracuje tylko do środy, później idę na 3 tyg urlopu, a później chyba odrazu na zwolnienie
Pozdrawiam was Ciepło