Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:czy ktorac bierz mg plus b6? bo chyba dzis wezme- wizyta dopeiro we wt a czytam ze jest wskazany mg. a brzuch mnie czasem pobolewa, spiaca chodze, moze to brak Mg wlasnie:)
chcialam kupic ta wode Magnezia ale nie ma w tesco ani nigdzie.słoneczna 85, Mamaliye lubią tę wiadomość
-
moja znajoma też robi takie rzeczy i zabawki min
http://www.iv.pl/images/64822826989708368400_thumb.jpg
http://www.iv.pl/images/25125910149147766993_thumb.jpg
na facebooku Jolka Staniszmożna podglądnąć jej rzeczy. Można wzór przesłać a ona wg tego udzierga
justta, Carola55, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slodziutkie te czapeczki i dodtaki. Moja znajoma zrobila ostatnio sesje fotograficzna swojej malutkiej coreczce, zdjecia pieknie wyszly i profesjonalnie, a u fotografa mieli caly asortyment, sliczne sukieneczki i opaseczki .... Moze tez rozejrze sie za takim fotografem
-
Czesc Dziewczynki, czytam Was dzisiaj z pracy. Zamienilam sie z kolega, zeby miec te sobote wolna i w koncu miec weekend z mezem, ale musialam przez to pojechac do pracy 4 godziny wczesniej niz zwykle, wiec jestem lekkim zombie. A jutro nie bedzie lepiej, bo rano musimy zabrac kota do weterynarza, a do domu nie wroce do polnocy. Takze na koniec tygodnia bede padac na twarz.
Dziekuje za ten akrtykul o krwi pepowinowej. Bardzo mi sie podoba sposob w jaki zostal napisany. Teraz bede wiedziec o co pytac lekarza i w sumie chyba wole, zeby moje dziecko dostalo te krew, a nie bank do w sumie nie wiadomo jakiego celu. Zobaczymy.
Ja to tak walkuje ten temat jedzenia i tycia, bo w USA jedzenie jest wstretne. Wszystko ma mnostwo konserwantow, szczegolnie soli (albo cukru - zalezy jakie produkty); pieczywo jest chemiczne, sztuczne, obrzydliwe. Ostatnio zaczelam kupowac takie bardziej przypominajace polskie, ale to nadal nie to samo. No i o ciemnym razowym to chyba nigdy tu nie slyszeli, bo jak Boga kocham do tej pory nigdzie ani razu nie widzialamOdkad tu mieszkam mam 10 kg na plusie
Przed slubem elegancko schudlam do mojej normalnej wagi, bo musialam na 3 miesiace wrocic do Polski i normalnie te 10 kg w dol bez specjalnego wysilku. Dlatego teraz sama sobie nadziwic sie nie moge, ze mi jeszcze nic nie przybylo, bo ja jakos super zdrowo sie nie odzywiam. Jem owoce, jem warzywa (hodujemy troche wlasnych), ale jem tez sporo nabialu i rozne mrozone swinstwa. Byl taki tydzien, ze praktycznie kazdego dnia jadlam kawalek pizzy w pracy.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dziewczyny te czapeczki są rzeczywiście śliczne, ale to tylko ozdoba. Wiem od moich zaprzyjaźnionych mam. Jeśli to takie robione na szydełku są dosyć sztywne i taki niemowlak nie będzie w tym leżał cały czas bo to jest poprostu twarde, a jak już będzie większy to na dwór (dla Krakusek "na pole"
) nie bardzo bo ma dziurki i jak jest chłodniej to za bardzo wieje, a jak jest cieplej to za grube.
Więc według moich koleżanek to tylko super ozdóbki do robienia takich ślicznych zdjęć, lecz nie praktyczne na co dzień. -
Dziewuszki byłam u ginekologa bo byłam ciekawa jaka ta płeć... i mamy córeczkę Lilianę małą Lilę... zakochałam się az sie popłakałam ze szczęścia. Jest piękna. Ma 220g. Nigdy nie widziałam piękniejszego obrazu . Jutro wyśle zdjęcia. Całuje Was i życze miłego wieczoru.
Gratuluje dziewczyny dzisiaj dziewuszek a i Penelopa Tobie synka.olcia87, MoniaP, Gosiak, słoneczna 85, przedszkolanka:), Lara 82, Sue, LadyDi, cath, Bietka, justta, sebza, Francuska25, Asiaa1201, juska19, megg, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, Januszkowa, Sewerynka lubią tę wiadomość