Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Angelcia, o wlasnie! Taki balon sie robi! Czyli to raczej sie zdarza:)
Słoneczna, w takim razie salatke robisz tak:
Potrzebujesz:
makaron ryżowy (nie jest drogi, a bardzo smaczny)
2-3 ogórki
Ok 6 plastrów szynki (bez skorki na około)
2 ząbki czosnku
Sól, pieprz
Majonez
Gotujesz makaron, ogórek (wydrylowany najlepiej) kroisz w kostkę, tak samo szyneczke i czosnek.
Mieszasz, dodajesz troche soli, pieprzu i majonezu (ze dwie łyżki) i voila - gotowe
Sałatka fajnie wchodzi z grillem:) smacznego!
moja tesciowa robi podobna tylko jeszcze paluszki surimi i koperek:) -
MoniaP wrote:Słoneczna wiem co myślisz ale przecież można czytać bez konta... chyba że sie myle?
niby mozna ale akurat posty Mamaliye? i tak na biezaco zeby stwierdzic
"nie dziwie sie, ze odchodzisz z tego watku.."
dobra niewazne, dajcie juz spokoj,
i Angelcia i Mamalie zostana i dalej sobie pisza:)
ps. Swoja droga, ciekawe co z Vel? macie ja w przyjaciolkach? moze cos sie stalo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:06
MoniaP lubi tę wiadomość
-
Słoneczna brawo!!!
Mam to samo zdanie. Denerwujące jest to, ze ktos pisze ze odchodzi po czym chór dziewczyn prosi, żeby zostać, po czym za pare dni znów odchodzi.
Jeżeli ktoś nie rozumie" hormonów " to niech sobie idzie. Forum jest otwarte. Bawi mnie to, że ktoś 14 razy pisze, że sobie idzie, a i tak zostaje. To moje zdanie.słoneczna 85, olcia87, przedszkolanka:), madziutek 23, juska19, Sue, Januszkowa, megg, truskawkax25 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
juska19 wrote:dziewczyny dajcie spokoj juz
nie kloccie sie ..
ja tez czasami mam wrazenie ze pisze jakiegos posta i sie rozchodzi i nikt nawet go nie zauwazy ale wiem ze nas duzo kazda cos napisze i albo sie klocimny albo nie zauwazy czegossebza, niki640, megg lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ps. Swoja droga, ciekawe co z Vel? macie ja w przyjaciolkach? moze cos sie stalo?
angelcia, MoniaP, sebza, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
lula88 wrote:też mam takie wrażenie, czasem coś piszę a nawet słowem nikt się nie odezwie wymiana zdań jest tylko pośród kilku osób a te co sporadycznie coś napiszą to jakoś są odpychane na bok. Może to moje tylko odczucia dlatego wole Was czytać i sporadycznie informować o maleństwie. Jednak nie mam do nikogo pretensji i nie mam zamiaru odchodzić czy się kłócić
a ja mysle ze wynika to z tego ze jak piszemy posta i ktos pisze w podobnym czasie to post ten jest juz nad naszym i nie wracamy do niego.
nie mam wrazenia, ze nkt nie slucha tylko czasem sie przeoczy cos.
ja np nie odpowadam jak nie wiem.
wczoraj tez napsialam czy ktos wizytuje poza mna > i nikt nei odpisal a dzis juz tak.
-
nick nieaktualnySprawdzajac aktywnosc Vel stwierdzam, ze nie udziela sie nigdzie na belly. Szkoda, ze nie ma tutaj opcji sprawdzenia kto jest online:/.
Lula kochana, wlasnie popelniasz blad - pisz o maluchu (Ty i inne), bo milo czyta sie takie wiadomosci. Ja sama jak po calym dniu nieodwiedzania forum nadrabiam po 6 stron to odniose sie do najdluzej ciagnietego tematu, albo takiego w ktorym moge cos powiedziec, albo chce sie dowiedziec.