Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:Jaka cisza. Czyzby wszystkie seriale ogladaly? Ja sobie wzielam kocyk, odpalilam swieczke o zapachu jablkowym i ogladam na wspolnej.
he ja też oglądam Na Wspólnej i u mnie tez pali się swieczka jabłkowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mięsa nie jadam ale watrobke uwielbiam. Nasze mamy jadly wątróbki tonami bo kiedys bylo takie przekonanie ze watrobke powinno sie jeść w ciąży
nie popadajmy w paranoje i jak się zje pare razy w ciagu calej ciazy nic sie nie stanie
moja mama wspomina do tej pory jak jadala watrobke prawie raz w tygodniu! To bardzo dużo.
Czemu dziewczyny znów sie klocicie. Czasem aż strach wejść na forum bo klotnie same.
Dobrze ze z Vel wszystko w porządku
A McDonald mi juz bokiem wychodzi! W ciąży zdrowie staram sie odżywiać (zreszta dużo rzeczy jem jak przed ciaza) nie powiem zdarza mi sie zupka chińska, chipsy albo McDonald ale to musze miec ochotęa tak caky czas chlebek orkiszowy, pomidorki serki, salata, warzywka i inne tego typu pyszności
no i mega dużo owockow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:52
juska19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A slyszalyscie o tym, ze jakas amerykanka pozwala mcdonalds bo w fish burgerze znalazla osc. Sprawe przegrala bo mcdonalds udowodnil ze w tej kanapce nie ma ryby.
nie wiem czy to prawda, ale gdzies tak czytalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:52
Gosiak, przedszkolanka:), Asiaa1201, Sue, sebza, Fedra lubią tę wiadomość