Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LadyDi wrote:Jaka cisza. Czyzby wszystkie seriale ogladaly? Ja sobie wzielam kocyk, odpalilam swieczke o zapachu jablkowym i ogladam na wspolnej.
he ja też oglądam Na Wspólnej i u mnie tez pali się swieczka jabłkowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mięsa nie jadam ale watrobke uwielbiam. Nasze mamy jadly wątróbki tonami bo kiedys bylo takie przekonanie ze watrobke powinno sie jeść w ciąży
nie popadajmy w paranoje i jak się zje pare razy w ciagu calej ciazy nic sie nie stanie
moja mama wspomina do tej pory jak jadala watrobke prawie raz w tygodniu! To bardzo dużo.
Czemu dziewczyny znów sie klocicie. Czasem aż strach wejść na forum bo klotnie same.
Dobrze ze z Vel wszystko w porządku
A McDonald mi juz bokiem wychodzi! W ciąży zdrowie staram sie odżywiać (zreszta dużo rzeczy jem jak przed ciaza) nie powiem zdarza mi sie zupka chińska, chipsy albo McDonald ale to musze miec ochotę
a tak caky czas chlebek orkiszowy, pomidorki serki, salata, warzywka i inne tego typu pyszności
no i mega dużo owockow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:52
juska19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A slyszalyscie o tym, ze jakas amerykanka pozwala mcdonalds bo w fish burgerze znalazla osc. Sprawe przegrala bo mcdonalds udowodnil ze w tej kanapce nie ma ryby.
nie wiem czy to prawda, ale gdzies tak czytalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 20:52
Gosiak, przedszkolanka:), Asiaa1201, Sue, sebza, Fedra lubią tę wiadomość

Moze dlatego, ze zapach tego oleju kojarzy mi sie z taka ryba? McChicken jest dobry, ale zeby to MIĘSO bylo faktycznie mięskiem.. eh.