Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba Macius zostanie- musze sie zastanowic:)
a tak mi sie dzis wydawalo, ze bedzie w granatowym bodziaku synus lezal:)
a nie w rozowym:)
no i mielismy serduszkowanie w dzien owulacji potwierdzonej wiec ja tak od razu myslalaam- tylko lekarz w 12 tyg mowil na 3d ze bardziej sklania sie ku dziewczynce wiec przestawilam swoje myslenie:) -
Słoneczna gratuluje synusia
Ja tez nie mam jeszcze imienia.Moje córki chcą Filip albo Matias. Dwa imiona co chciałam dałam moim synkom i teraz nie mam pomyslów. -
Asiaa1201 wrote:Ale Ci zazdroszczę, że już wiesz... Ja nadal w nie świadomości aż do 13/10
Cath a jak Sewerynka?bylysmy razem caly dzien
spokojnie wam wszystko napisze
"Franio" dalej jest "Frankiem"
tak nazwalam na razie bezimiennego synka Sewerynki
Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Maja, truskawkowe?! Jak to, nie bylo takich jak bylam ostatnio... No nie, to mi teraz dowalilas. :p jak ja moge nie miec takich swieczek? Szok! Az sie chyba w najblizszym czasie przejade i popatrze...
hehe nie wiem jak u was ale u nas w Norwegii sa truskawkowe -
maja35 wrote:hehe a mialam napisac czy kupilas te swieczki w IKEI. Ja kupilam jeszcze truskawkowe ale maja intensywny zapach,który mnie draznił więc oddałam je córce
najlepsze i najpiękniej pachnące świeczki, woski, tumblery i inne gadżety
sebza lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, gratulacje!!
My też się chyba wstrzeliliśmy akurat w owulacjęTo był jeden strzał, więc musieliśmy
Właśnie wróciłam z aerobiku, cudownie się czuję!
Co do brzuszków i ich rozmiarów - na aerobik chodzi ze mną babeczka, miesiąc wyżej w ciąży, a brzuszek maleńki. Nie ma się co martwić, niebawem będziemy marzyć, żeby mniejsze były
Gratuluje szczęśliwych wizyt i ruchów maluszków
Ja oglądam "Randkę w ciemno", głupkowaty film straszniemegg, słoneczna 85, Sewerynka lubią tę wiadomość