Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angélique89 wrote:Obecnie region Provence-Alpes-Côte d'Azur konkretnie Avignon. Na koniec miesiąca przeprowadzam się do Lyon czyli region Rhône-Alpes.
A Ty skąd jesteś?
angelique- ja mieszkam w regionie Rhone -Alpes w departamencie 26;) Do samego Lyonu mam 100km. Mieszkam w Valence;) Mieszkamy calkiem nie daleko siebie;)Angélique89 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:chodzilo mi o dlugosc;)
ja sobie nie sprawdzam- chcialam porownac wymiar:)Przy aplikacji tamponów nigdy nie było możliwości włożyć go na zalecane w ulotce długość palca. A tu nagle kapsułkę trzeba umieścić głęboko w pochwie a tu końca nie widać, a raczej czuć
Innego dnia bywała tak nisko, że aż dziwne. Nikt nigdy nie mierzył mi szyjki podczas badania bo jak pisałam, nie miewam badań ginekologicznych w ciąży. Przynajmniej na razie nie. We Francji chyba tak już jest.
-
Francuska25 wrote:angelique- ja mieszkam w regionie Rhone -Alpes w departamencie 26;) Do samego Lyonu mam 100km. Mieszkam w Valence;) Mieszkamy calkiem nie daleko siebie;)
-
Obiecałam reszte zdjeć pokoiku dziś i oto są
a tutaj przewijak po rozłożeniu, dwa w jednym komoda z przewijakiem
A tutaj my wczoraj
Buziaczki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:55
Francuska25, słoneczna 85, juska19, Gosiak, Sue, betty85, Fedra, Katiś, sebza, Bietka, megg, Penelope, Lara 82, asia888, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Ja w Irlandii raz mialam badanie reczne z corka w ciazy hmm pojechalam bo czop mi odpadl dzien przed sylwestrem lekarz mnie zbadal wogole nie umial tego robic bol okropny a jego slowa byly takie .. czuje juz glowkie ale prosze wracac do domu..
Ja oczy jak 5 zl wrocilam do domu w sylwestra okolo 21 zaczely sie skurcze nie regularne wiec poczekalam do 1 jak zaczelo sie regularnie zanim mi zrobili ktg i wypytali o wszystko okolo 3 polozyli mnie na sale a 3:55 byla Jula -
ale ladnie:) fajna ta komoda- fajnie ze sie tak sklada
w sumie moze pozniej byc jako mebelek normalny zlozony:)
czekac na drugie dziecie:)
a wlasnie? czy planujecie jakos od razu drugie?my rozmawiamy o tym duzo i i myslimy zeby sie starac ok grudnia juz o drugie:) ktos dolaczy?
chyba ze mi sie odmieni po porodzie:)cath, Gosiak, olcia87, megg lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ale ladnie:) fajna ta komoda- fajnie ze sie tak sklada
w sumie moze pozniej byc jako mebelek normalny zlozony:)
czekac na drugie dziecie:)
a wlasnie? czy planujecie jakos od razu drugie?my rozmawiamy o tym duzo i i myslimy zeby sie starac ok grudnia juz o drugie:) ktos dolaczy?
chyba ze mi sie odmieni po porodzie:) -
słoneczna 85 wrote:a wlasnie? czy planujecie jakos od razu drugie?
my rozmawiamy o tym duzo i i myslimy zeby sie starac ok grudnia juz o drugie:) ktos dolaczy?
chyba ze mi sie odmieni po porodzie:)
Plan optimum jest taki, żeby zajść w ciążę jeszcze przed końcem macierzyńskiego i zostać na L4 z Janinką do końca drugiej ciąży i potem jeszcze rok.
Ale też zobaczę czy mi się po porodzie nie odmieni
cath, słoneczna 85, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
lula88 wrote:Jejciu jakie śliczne mebelki
a Ty Cath kwitnąco wyglądasz
Czuję się zgrabniejsza niż przed ciążą
Mój mąż nie może się napatrzeć na mnie i mówi że wyglądam nawet lepiej jak się poznaliśmy a atwedy miałam 15 lat hahahha
Gosiak, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Ja raczej za jakieś 3 latka drugie by móc maksymalnie poświęcić się wychowaniu jednemu dzieciątku bo okres do 2 lat jest najgorszy. Nie wyobrażam sobie by opiekować się noworodkiem i ganiać za rocznym czy dwuletnim dzidziem.
W domku mam 1.5 letnią chrześnicę to na minute nie można z oka puścić bo zaraz sobie może krzywdę zrobić. A obarczać dziadków nie zamierzamcath lubi tę wiadomość