Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek gratuluje Stasia
zaraz dopisze do listy. Oby kazda wizyta byla tak pozytywna! ;*
Lula prosze tutaj link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25712456 Zamawialam lozeczko z posciela, przewijakiem + dodatkowy komplet. Czekalam ok 10 dni.
Sewerynka gratuluje rownież! Zdjecia sliczne.. i te paznokcie, ładniutki lakier
Katiś koniecznie pokaz rezultat remontu
Sloneczna, nic nie ogladalamBylam na grillu, ale nic nie jadlam, jakos mi zbrzydlo. Mialam ochote na fileta z makreli w sosie pomidorowym, ale zapomnialam kupic..
Cath sliczny pokoj, sliczna TyA, że tak zapytam.. masz takie naturalne wlosy (kolor) czy farbujesz? Bo nie wiem czy widać odrościk, czy tak światło pada. Sama też kiedyś farbowałam na podobny kolor, ale musiałam rozjaśniać, a szkoda mi było.. Teraz z chęcią bym wróciła do tego koloru, ale nie wiem czy dekoloryzacja jest dobra w naszym stanie.
cath, Sewerynka, Penelope lubią tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:W pl to jakos na przelomie 20tygodnia. Ja bede w 23tc majac "tutejsze" polowkowe;)
A to '89 to twoj rocznik?? Jesli tak to tak jak moj;)To całkiem fajnie się składa. 9 października też wypadnie mi akurat na 23 tc.
-
angelcia wrote:Rudasek gratuluje Stasia
zaraz dopisze do listy. Oby kazda wizyta byla tak pozytywna! ;*
Lula prosze tutaj link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25712456 Zamawialam lozeczko z posciela, przewijakiem + dodatkowy komplet. Czekalam ok 10 dni.
Sewerynka gratuluje rownież! Zdjecia sliczne.. i te paznokcie, ładniutki lakier
Katiś koniecznie pokaz rezultat remontu
Sloneczna, nic nie ogladalamBylam na grillu, ale nic nie jadlam, jakos mi zbrzydlo. Mialam ochote na fileta z makreli w sosie pomidorowym, ale zapomnialam kupic..
Cath sliczny pokoj, sliczna TyA, że tak zapytam.. masz takie naturalne wlosy (kolor) czy farbujesz? Bo nie wiem czy widać odrościk, czy tak światło pada. Sama też kiedyś farbowałam na podobny kolor, ale musiałam rozjaśniać, a szkoda mi było.. Teraz z chęcią bym wróciła do tego koloru, ale nie wiem czy dekoloryzacja jest dobra w naszym stanie.
hahaha tak sie zapuściłam że większego w życiu nie miałam ale w następną środę odwiedzam moją ukochaną fryzjerkę i zdziała cuda
ja farbuje nie żałuję
uwielbiam ten kolor
-
nick nieaktualny
-
Gosiak no wlasnie najlepiej by bylo nie wracac po zasilku- wlasnie o to nam chodzi:) ale czas pokaze.
w sumie laata leca- a chcialabym przed 35 juz wszytskie dizeci urodzic:) nie wiem czy dwojke czy trojke:)Gosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
to musiałybyście zobaczyc moje odrosty hehe Z chęcią bym zrobiła ale nie chce rozjasniac w ciązy.
Cath też się zastanawiałam nad taka komoda z przewijakiem.
któraś dzisiaj pisała o poduszce cebuszce i podala linka do allegro,to ja sobie tak weszłam z ciekawosci i przesiedzialam tam cały wieczor. Kurde ile teraz fajnych rzeczy można kupic i jakie sa udogodnienia.Kiedyś tego nie było.Jak tak przeglądałam,to zaczełam sobie mniej wiecej zapisywac co bym chciala i jestem w szoku,że tyle rzeczy musze kupic i to jeszcze nie koniec listy.cath, słoneczna 85, Gosiak, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
maja35 wrote:to musiałybyście zobaczyc moje odrosty hehe Z chęcią bym zrobiła ale nie chce rozjasniac w ciązy.
Cath też się zastanawiałam nad taka komoda z przewijakiem.
któraś dzisiaj pisała o poduszce cebuszce i podala linka do allegro,to ja sobie tak weszłam z ciekawosci i przesiedzialam tam cały wieczor. Kurde ile teraz fajnych rzeczy można kupic i jakie sa udogodnienia.Kiedyś tego nie było.Jak tak przeglądałam,to zaczełam sobie mniej wiecej zapisywac co bym chciala i jestem w szoku,że tyle rzeczy musze kupic i to jeszcze nie koniec listy.jest boska
mój mąż caly czas mi ja podkrada
-
Maja tam w tym sklepie planeta? ja tez przegladalam te 48 stron przedmiiotow:) i duzo tego,
to czapeczka, to pieluszki kolorowe, to moze majtki na porod od razu itd
no i butelki,
moze laktator reczny,Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:36
-
słoneczna 85 wrote:Maja tam w tym sklepie planeta? ja tez przegladalam te 48 stron przedmiiotow:) i duzo tego,
to czapeczka, to pieluszki kolorowe, to moze majtki na porod od razu itd
no i butelki,
moze laktator reczny,
Tak w tym sklepie. Ja jeszcze nie przejzalam wszystkich stron a juz mam długa liste. Tylko musze jeszcze je potem jakos przewiezc do Norwegii. -
Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O
Ciekawa jestem czy ja taki wyhoduje do 6. miesiaca
No, ale maz mi mowi, ze zaczyna byc widac i jedna kolezanka z pracy, ktora wie, tez mi dzisiaj powiedziala, ze widzi, ale sie zastanawiam czy to nie dlatego, ze po prostu wie. Bo jakos cala reszta swiata nic nie zauwazyla jeszcze LOL
Dziewczyny a powiedzcie mi, tak z ciekawosci spytam - czy jak macie wizyte, to macie badanie ginekologiczne i USG na jednym? Bo ja tu mam tak, ze USG mam oddzielnie (samo USG i nic wiecej) w jednym miejscu, a na gin jezdze gdzie indziej na odzielne wizyty. I na pierwszej mialam badanie, a na drugiej inny doktor tylko posluchal bicia serca malucha i omowil wyniki lab z poprzedniej wizyty. I tyle. Zasze mam niedosyt08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
angelcia dzięki za link właśnie o takim łóżeczku myślałam by bieguny były doczepiane w razie czegoś. Ale niestety nie ma zestawu który mi odpowiada bo chcę łóżeczko, paterac gryka- pianka-kokos, ewentualnie pościel ale bez baldachimu.
No nic dalej będę szukaćcath lubi tę wiadomość
-
A to mój brzusio z dzisiaj wieczora.Musze jutro poprosic kogos z domownikow zeby zrobił mi normalnym aparatem z daleka,bo te robiłam komórka.
megg, lula88, cath, Sue, juska19, Lara 82, Sewerynka, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O
Ciekawa jestem czy ja taki wyhoduje do 6. miesiaca
No, ale maz mi mowi, ze zaczyna byc widac i jedna kolezanka z pracy, ktora wie, tez mi dzisiaj powiedziala, ze widzi, ale sie zastanawiam czy to nie dlatego, ze po prostu wie. Bo jakos cala reszta swiata nic nie zauwazyla jeszcze LOL
Dziewczyny a powiedzcie mi, tak z ciekawosci spytam - czy jak macie wizyte, to macie badanie ginekologiczne i USG na jednym? Bo ja tu mam tak, ze USG mam oddzielnie (samo USG i nic wiecej) w jednym miejscu, a na gin jezdze gdzie indziej na odzielne wizyty. I na pierwszej mialam badanie, a na drugiej inny doktor tylko posluchal bicia serca malucha i omowil
wyniki lab z poprzedniej wizyty. I tyle. Zasze mam niedosytja w piatek w sumie zaczynam 6 miesiąc
no sewerynka jak mnie na zywo widzi nawet mowi ze duży brzuch
koleżanka jak mnie ostatnio zobaczyla mowi wow jaki śliczny brzusio nie wiedziala ze w ciąży jestem
panie w sklepie inaczej mnie traktują serio
Co do usg mam na kazdej wizycie robioneco miesiąc widzę swoje dziecię
ja mam jutro wlasnie wizyte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:08
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O
A co do badań to ja mam wizyty u mojej gin. prowadzącej co 4 tyg. - w klinice LuxMed. I za każdym razem bada mnie ginekologicznie - pobiera dodatkowo np. cytologię albo materiał na badanie czystości pochwy i robi USG krótkie sprwdZajace podstawowe parametry. Oprócz tego te 3 najważniejsze USG mam w specjalistycznej klinice robione przez babkę z certyfikatem specjalnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:02
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak no wlasnie najlepiej by bylo nie wracac po zasilku- wlasnie o to nam chodzi:) ale czas pokaze.
w sumie laata leca- a chcialabym przed 35 juz wszytskie dizeci urodzic:) nie wiem czy dwojke czy trojke:)
Ja sie dopisuje do was hehe tez chce tak zrobic, aby nie wracac do pracy tylko byc w 2 ciazy...ale jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy
Sloneczna bo my ten sam widze rocznik '85- to tez nie ma co czekac hahahGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość