X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek gratuluje Stasia :) zaraz dopisze do listy. Oby kazda wizyta byla tak pozytywna! ;*

Lula prosze tutaj link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25712456 Zamawialam lozeczko z posciela, przewijakiem + dodatkowy komplet. Czekalam ok 10 dni.

Sewerynka gratuluje rownież! Zdjecia sliczne.. i te paznokcie, ładniutki lakier :)

Katiś koniecznie pokaz rezultat remontu :P

Sloneczna, nic nie ogladalam :D Bylam na grillu, ale nic nie jadlam, jakos mi zbrzydlo. Mialam ochote na fileta z makreli w sosie pomidorowym, ale zapomnialam kupic..

Cath sliczny pokoj, sliczna Ty <3 :) A, że tak zapytam.. masz takie naturalne wlosy (kolor) czy farbujesz? Bo nie wiem czy widać odrościk, czy tak światło pada. Sama też kiedyś farbowałam na podobny kolor, ale musiałam rozjaśniać, a szkoda mi było.. Teraz z chęcią bym wróciła do tego koloru, ale nie wiem czy dekoloryzacja jest dobra w naszym stanie.

cath, Sewerynka, Penelope lubią tę wiadomość

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath między mną a moim bratem też jest 7 lat różnicy i też uważam, że to zdecydowanie za dużo. Meble piękne ;) Ty też kwitniesz ;***

cath lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Angélique89 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Francuska25 wrote:
    W pl to jakos na przelomie 20tygodnia. Ja bede w 23tc majac "tutejsze" polowkowe;)

A to '89 to twoj rocznik?? Jesli tak to tak jak moj;)
    Tak, rocznik ;-) To całkiem fajnie się składa. 9 października też wypadnie mi akurat na 23 tc.

relgwn15ilhiioyg.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Rudasek gratuluje Stasia :) zaraz dopisze do listy. Oby kazda wizyta byla tak pozytywna! ;*

Lula prosze tutaj link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25712456 Zamawialam lozeczko z posciela, przewijakiem + dodatkowy komplet. Czekalam ok 10 dni.

Sewerynka gratuluje rownież! Zdjecia sliczne.. i te paznokcie, ładniutki lakier :)

Katiś koniecznie pokaz rezultat remontu :P

Sloneczna, nic nie ogladalam :D Bylam na grillu, ale nic nie jadlam, jakos mi zbrzydlo. Mialam ochote na fileta z makreli w sosie pomidorowym, ale zapomnialam kupic..

Cath sliczny pokoj, sliczna Ty <3 :) A, że tak zapytam.. masz takie naturalne wlosy (kolor) czy farbujesz? Bo nie wiem czy widać odrościk, czy tak światło pada. Sama też kiedyś farbowałam na podobny kolor, ale musiałam rozjaśniać, a szkoda mi było.. Teraz z chęcią bym wróciła do tego koloru, ale nie wiem czy dekoloryzacja jest dobra w naszym stanie.
    Tak nie mylisz sie to odrost :D hahaha tak sie zapuściłam że większego w życiu nie miałam ale w następną środę odwiedzam moją ukochaną fryzjerkę i zdziała cuda <3 ja farbuje nie żałuję ;) uwielbiam ten kolor <3

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath przejmujesz się szczegółami, teraz takie odrosty (a nawet większe) są w modzie :D

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak no wlasnie najlepiej by bylo nie wracac po zasilku- wlasnie o to nam chodzi:) ale czas pokaze.

w sumie laata leca- a chcialabym przed 35 juz wszytskie dizeci urodzic:) nie wiem czy dwojke czy trojke:)

Gosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to musiałybyście zobaczyc moje odrosty hehe Z chęcią bym zrobiła ale nie chce rozjasniac w ciązy.

Cath też się zastanawiałam nad taka komoda z przewijakiem.

któraś dzisiaj pisała o poduszce cebuszce i podala linka do allegro,to ja sobie tak weszłam z ciekawosci i przesiedzialam tam cały wieczor. Kurde ile teraz fajnych rzeczy można kupic i jakie sa udogodnienia.Kiedyś tego nie było.Jak tak przeglądałam,to zaczełam sobie mniej wiecej zapisywac co bym chciala i jestem w szoku,że tyle rzeczy musze kupic i to jeszcze nie koniec listy.

cath, słoneczna 85, Gosiak, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • cath Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja35 wrote:
    to musiałybyście zobaczyc moje odrosty hehe Z chęcią bym zrobiła ale nie chce rozjasniac w ciązy.

Cath też się zastanawiałam nad taka komoda z przewijakiem.

któraś dzisiaj pisała o poduszce cebuszce i podala linka do allegro,to ja sobie tak weszłam z ciekawosci i przesiedzialam tam cały wieczor. Kurde ile teraz fajnych rzeczy można kupic i jakie sa udogodnienia.Kiedyś tego nie było.Jak tak przeglądałam,to zaczełam sobie mniej wiecej zapisywac co bym chciala i jestem w szoku,że tyle rzeczy musze kupic i to jeszcze nie koniec listy.
    Polecam ci Cebuszke z Ceba Baby <3 jest boska <3 mój mąż caly czas mi ja podkrada :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja tam w tym sklepie planeta? ja tez przegladalam te 48 stron przedmiiotow:) i duzo tego,
    to czapeczka, to pieluszki kolorowe, to moze majtki na porod od razu itd

no i butelki,
    moze laktator reczny,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 21:36

atdcqtkf2affvuei.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cebuszke chyba kupie tutaj w norwegii,bo nie ma kto mi przywiezc z Polski a juz by mi sie przydała do spania.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Maja tam w tym sklepie planeta? ja tez przegladalam te 48 stron przedmiiotow:) i duzo tego,
    to czapeczka, to pieluszki kolorowe, to moze majtki na porod od razu itd

no i butelki,
    moze laktator reczny,

Tak w tym sklepie. Ja jeszcze nie przejzalam wszystkich stron a juz mam długa liste. Tylko musze jeszcze je potem jakos przewiezc do Norwegii.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath a masz ta welurowa czy materialowa?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Gosiak no wlasnie najlepiej by bylo nie wracac po zasilku- wlasnie o to nam chodzi:) ale czas pokaze.

w sumie laata leca- a chcialabym przed 35 juz wszytskie dizeci urodzic:) nie wiem czy dwojke czy trojke:)
    Święte słowa :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O ;D Ciekawa jestem czy ja taki wyhoduje do 6. miesiaca ;-) No, ale maz mi mowi, ze zaczyna byc widac i jedna kolezanka z pracy, ktora wie, tez mi dzisiaj powiedziala, ze widzi, ale sie zastanawiam czy to nie dlatego, ze po prostu wie. Bo jakos cala reszta swiata nic nie zauwazyla jeszcze LOL

Dziewczyny a powiedzcie mi, tak z ciekawosci spytam - czy jak macie wizyte, to macie badanie ginekologiczne i USG na jednym? Bo ja tu mam tak, ze USG mam oddzielnie (samo USG i nic wiecej) w jednym miejscu, a na gin jezdze gdzie indziej na odzielne wizyty. I na pierwszej mialam badanie, a na drugiej inny doktor tylko posluchal bicia serca malucha i omowil wyniki lab z poprzedniej wizyty. I tyle. Zasze mam niedosyt :/

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • cath Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    cath a masz ta welurowa czy materialowa?
    Materialowa szara w kropki <3 boska <3

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • lula88 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia dzięki za link właśnie o takim łóżeczku myślałam by bieguny były doczepiane w razie czegoś. Ale niestety nie ma zestawu który mi odpowiada bo chcę łóżeczko, paterac gryka- pianka-kokos, ewentualnie pościel ale bez baldachimu.

No nic dalej będę szukać :)

cath lubi tę wiadomość

74dianli2i9bz1yz.png
    ckaidqk3z796gr05.png
  • maja35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój brzusio z dzisiaj wieczora.Musze jutro poprosic kogos z domownikow zeby zrobił mi normalnym aparatem z daleka,bo te robiłam komórka.

3c865db5435c5cf1.jpg

megg, lula88, cath, Sue, juska19, Lara 82, Sewerynka, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
  • cath Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O ;D Ciekawa jestem czy ja taki wyhoduje do 6. miesiaca ;-) No, ale maz mi mowi, ze zaczyna byc widac i jedna kolezanka z pracy, ktora wie, tez mi dzisiaj powiedziala, ze widzi, ale sie zastanawiam czy to nie dlatego, ze po prostu wie. Bo jakos cala reszta swiata nic nie zauwazyla jeszcze LOL

Dziewczyny a powiedzcie mi, tak z ciekawosci spytam - czy jak macie wizyte, to macie badanie ginekologiczne i USG na jednym? Bo ja tu mam tak, ze USG mam oddzielnie (samo USG i nic wiecej) w jednym miejscu, a na gin jezdze gdzie indziej na odzielne wizyty. I na pierwszej mialam badanie, a na drugiej inny doktor tylko posluchal bicia serca malucha i omowil
    wyniki lab z poprzedniej wizyty. I tyle. Zasze mam niedosyt :/
    Hahaha dzieki :D ja w piatek w sumie zaczynam 6 miesiąc :) no sewerynka jak mnie na zywo widzi nawet mowi ze duży brzuch :D koleżanka jak mnie ostatnio zobaczyla mowi wow jaki śliczny brzusio nie wiedziala ze w ciąży jestem :) panie w sklepie inaczej mnie traktują serio :)

Co do usg mam na kazdej wizycie robione :) co miesiąc widzę swoje dziecię <3 ja mam jutro wlasnie wizyte :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:08

Gosiak lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Gosiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka wrote:
    Cath Jezus Maria skad Ty ten brzuch wytrzasnelas?? ;O ;D
    Ja mam taki sam jak nie większy :D
    A co do badań to ja mam wizyty u mojej gin. prowadzącej co 4 tyg. - w klinice LuxMed. I za każdym razem bada mnie ginekologicznie - pobiera dodatkowo np. cytologię albo materiał na badanie czystości pochwy i robi USG krótkie sprwdZajace podstawowe parametry. Oprócz tego te 3 najważniejsze USG mam w specjalistycznej klinice robione przez babkę z certyfikatem specjalnym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:02

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

Ja sie dopisuje do was hehe tez chce tak zrobic, aby nie wracac do pracy tylko byc w 2 ciazy...ale jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy :)

Sloneczna bo my ten sam widze rocznik '85- to tez nie ma co czekac hahah

Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
‹‹ 637 638 639 640 641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ