Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja już wiem jaki materacyk kupię - łóżeczko takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248529/
I do tego taki materacyk: http://asplaneta.pl/pl/danpol-materac-do-lozeczka-gryka-pianka-kokos-120x60x85cm.html?partner=1984#op1
A oprócz tego chcę taki koszyk na pierwsze miesiące:
http://olx.pl/oferta/kosz-mojzesza-kolyska-materacyk-przescieradla-CID88-ID74VeT.html#a690defbff
To się otworzyłam z ranaAle ten materacyk to dopiero teraz mi wpadł do głowy. Moja mama sama robi jaśki z gryki - one są świetne i można je sobie położyć na plecy jak bolą, na głowę, itp…
-
Ja też juz jem sniadanko i lece do pracy.Będe z powrotem ok.17.00
Gosiak też patrzyłam w ikei na te łóżeczko ale chyba wezme inny zestaw z ikei z komoda i przewijakiem i z szufladami pod łózeczko. -
A to moja fotka z rana przed praca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 07:40
Gosiak, cath, juska19, megg, Lara 82, Francuska25, lula88, Sewerynka, LadyDi, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
maja35 wrote:Ja też juz jem sniadanko i lece do pracy.Będe z powrotem ok.17.00
Gosiak też patrzyłam w ikei na te łóżeczko ale chyba wezme inny zestaw z ikei z komoda i przewijakiem i z szufladami pod łózeczko.Babka mówiła, że to strasznie funkcjonalne - mieli dwóch synków i wyprowadzali się do większego mieszkania, urządzili je bardzo ładnie, pomieszkali 2-3 lata i sprzedali
Co nas bardzo ucieszyło.
Sewerynka lubi tę wiadomość
-
Witam was
Ja dzis wizytujemąż idzie ze mna uparł sie bo ostatnio nie byl
mamy na 13 gdzie o 10 zjeżdża z nocki wiec czuje ze w poczekalni będzie spal
to juz drugi raz jak zobaczy Konstancje
kasia_1988, Gosiak, słoneczna 85, megg, Sewerynka, LadyDi, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
cath wrote:Witam was
Ja dzis wizytujemąż idzie ze mna uparł sie bo ostatnio nie byl
mamy na 13 gdzie o 10 zjeżdża z nocki wiec czuje ze w poczekalni będzie spal
to juz drugi raz jak zobaczy Konstancje
Dzisiaj to już będzie dużo więcej widać, bo i Konstancja większacath lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A co tak wcześnie? I co jesz na śniadanko?
Dzień Dobry
Dziś były tościki z dżemem. Chodzę do pracy na 7:30, i trzeba z rana oporządzić inwentarz
Cath trzymam kciuki za wizyte. Ja też bym chciała drugie dziecko, ale chyba nie aż tak szybo, więc w grudniu nie dołączę raczejBędę chciała popracować chwilę między dziećmi. Jednak tak żeby różnica wieku była maksymalnie 5 lat. Maksimum!
cath lubi tę wiadomość
-
Topola wrote:Ja też bym chciała drugie dziecko, ale chyba nie aż tak szybo, więc w grudniu nie dołączę raczej
Będę chciała popracować chwilę między dziećmi. Jednak tak żeby różnica wieku była maksymalnie 5 lat. Maksimum!
i to kilkanaście lat w jednej firmie, więc myślę, że to najlepsza opcja - wracać na kilka miesięcy bym nie chciała, ale kto wie jak to się wszystko potoczy
megg, Sue lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Cath życzę udanej wizyty i oby Konstancja dalej pozostała Konstancją
byłabym i tak szczęśliwa.
troche zawiedziona bo jednak sie juz przyzywczailam do mysli ze to moja Konstancja ale jakby byl Leon tez byloby bosko
chociaż mój mąż od poczatku mowil ze będzie dziewczynka chyba jego "kobieca intuicja" go nie zawodzi
zawsze chcial dziewczynke
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
trzymamy kciuki,
a my szykujemy sie do pracy na 10.
Gosiak ten materac to wlasnie u tego sprzedawcy co wczoraj podsylalam cebuszki u niego Asplaneta.
fajny ten materacyk. My w Ikei tez wybralismy lzoeczko tylko bez tych boczkow zabudowanych i falbanki- Maciuus pewnie nie polubi falbanek:)
tak sie zastanawiam czy w drugiej ciazy tez bede tak strasznie wymiotowac? dzis 5 ty dzien jak nie wymiotuje:) ale ciesze sie ze przeszlo bo ile mozna?
tylko jak sobie przypomne te tygodnie ..... no nic, moze zapomne:)cath, Gosiak, Sue, Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
To proszę, mieszkanie Janeczki:
http://wrzucaj.net/images/2014/09/18/brzuszek1.jpg http://wrzucaj.net/images/2014/09/18/brzuszek2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:35
Dżulietta, juska19, Lara 82, Francuska25, Bietka, asia888, Sue, Sewerynka, LadyDi, Penelope, Fedra, maja35, Januszkowa, megg, justta lubią tę wiadomość
-
A my się witamy w nowym tygodniu no i połóweczka już
Trzymamy kciuki za wizyty!
Miałam taką noc przechlapana że szok.Męczył mnie kaszel i doszedł do tego katar-jak ja nie lubie kataru
Ale na pocieszenie zaraz jade na zakupki kupić coś bejbiskowi:)
A co do imion ja wybrałam Filip / Amelia a mój ...lepiej nie mówić hehe Zenobiusz,Zygfryt,Leonidas haha mam nadzieję że tak tylk się ze mna droczyGosiak, juska19, Fedra lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:Dziewczyny super brzuszki
)
Wszyscy polecaja cybuszke ceba baby wiec i ja sie za nia rozejrze
Trzymam kciuki za wizytujace dzisco najwazniejsze dopasowuje sie sie do ciebie jak sie polozysz
i dziekuje za komplement
rob zdjecia fajna pamiatka później
-
dzień dobry śliczne brzuchatki
ja podobnie jak Cath proszę o kciuki, bo o 17 wizytano i liczymy że nam się pokaże maleństwo między nóżkami
kasia_1988, cath, słoneczna 85, olcia87, Sue, Sewerynka, Penelope, LadyDi, Fedra, asia888, megg lubią tę wiadomość