Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Mamusie
Piękne brzuszki!!
Agnieszkaa i jak? Pojechałaś na IP? Mam nadzieję, że wszystko w porządku.. :*
Cath, Przedszkolanka - trzymam kciuki za wizytę! Cath, Konstancja już raczej pozostanie KonstancjąPrzedszkolanko - maluch jest już duży, może w końcu nam się ujawni? A jeśli nie, to lada moment połówkowe, więc wtedy już na pewno się dowiesz! :*
Słoneczna - ponoć przy chłopakach się wymiotuje. Taki przesąd słyszałam. Może Maciuś pokazał jajeczka, więc już nie będzie mamusi męczyć?
Co do rozstępów, to tfu tf, jeszcze nie mam.
Jedno jest pewne, skóra zrobiła mi się bardzo sucha, muszę nawilżać po kilka razy dziennie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja juz po super sniadanku, widze dziewczyny, ze trend na biale mebelki dla dzieci jest nieprzerwany. Bede musiala zebrac sie na jakies zakupy i zrobic "obiad dla leniwych" czyli makaron z serem, na slodko, bo dzien bez slodyczy jest ostatnio dla mnie dniem straconym.
Gosiak fajny ten kosz, tez myslalam, ale jednak nie.. Co do kart europejskich to u mnie w NFZ szybko kolejki lecą, bo wprowadzili ten system numerkowy. Co do brzuszka - sliiczny :* i jaki sporawy w porównaniu do mojego!
Maja sliczny brzuszek
Cath i Przedszkolanka zycze udanej wizyty
Sloneczna brawo! Byle juz minely te wstretne mdlosci na dobre. Tez zastanawiam sie jakby to bylo w drugiej ciazy, wizja kolejnych 4 miesiecy wyrwanych z zyciorysu mnie przeraza. Rozstepow poki co nie mam, ale bacznie obserwuje i smaruje.
Dzulietta gratuluje poloweczki, co do imion wybranych przez Twojego, hmm..? Na pewno zartowal
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:To już mamy w drużynie cztery osoby - życzę wszystkim, żeby plany się udały
Ja mam taki sam planjedno po drugim
a tak wogole to witamy sie z Ciociamisłoneczna 85, Sue, Sewerynka, niki640, Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś idę na warsztaty Mamo to Ja
Muszę jeszcze napisać skojarzenie, bo bardzo chciałabym wygrać ten fotelik!!
A mój brzuszek wygląda tak:
Sewerynka, Penelope, LadyDi, Fedra, Bietka, truskawkax25, juska19, lula88, asia888, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie chłopak a nie wymiotowałam ani razu. Także ten przesąd mi się nie sprawdził. Mdłości owszem, do dziś ale wymioty odpukac nie.
Ponoć reż cera przy chłopcu się poprawia i tu też zostałam oszukana. Pryszcz na pryszczu, dosłownie. Jeden się podgoi to już nowy pod nim rośnie w tym samym miejscu. Masakra. -
Cześć Ciocie
Dziś zaczynamy 6 miesiąc
Pamiętam jak były 2 kreski na teście.
Cath, Gosiak, Maja piękne wielkie ciążowe brzusie!!! Cudo
Przedszkolanka, Cath Moja kochana trzymam kciukasy za wizytę :-*
Angelcia ja też kupuje białe łożeczko bo mam sypialnie z białymi meblami i tak akurat będzie pasowało:P
Agnieszkaa jak się czujesz, mam nadzieję, że wszystko w porządku !!
Gosiak my też jak dobrze pójdzie może będziemy się starać o następne dzieciątko jakoś na przełomie grudnia) Może się jeszcze spotkamy
Dziewczyny, czy któraś z Was ma w planach wykonywać masaż krocza i od kiedy ?? Chciałam zacząć szybciej niż zalecają, bo zalecają chyba od 35 tygodnia, myślałam, że zacznę od 30 tygodnia, tzn Mój będzie mnie masował hehe chyba, że go nie będzie w domuWykorzystam go trochę bo pewnie nie będę mogła się już wygodnie ułożyć. Może macie jakieś ciekawe filmiki instruktażowe czy strony jak to poprawnie robić ??? Gosiak
???
Sue, przedszkolanka:), Penelope, LadyDi, Fedra, juska19, megg lubią tę wiadomość