Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Laurka musze zaznaczyć ze ja mam -5 kg od wagi początkowej w ciąży. Schudlam i wg dobic do wagi początkowej nie mogę.
nawet wiekszej dawki euthyroxu nie moze mi dać bo musze zacząć tyć
Gosiak pokazuj brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:03
-
Odkad wyprowadzilam sie za Wielka Wode, to doszlam do wniosku, ze w Polsce ludzie w ogole nie doceniaja tego, co maja. Mysla, ze na Zachodzie wszystko nowoczesniejsze i lepsze. A tu guzik prawda. Zachod duzo bardziej zacofany niz Polska.
maja35 czy to jest Twoja pierwsza czy kolejna ciaza? W szoku jestem jak patrze na zdjecia Waszych brzuchow.Francuska25 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, nie wiem co robić. Mam ciąże bez problemowa, jak do tej pory. Ale od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak przy miesiaczce, a w ostatnim moczu zauważyłam krew.
Nie wiem czy jechać z tym do szpitala. Powoli brzuszek się uspokaja. Śladów krwii nie mam w pochwie. Miała któraś z Was coś podobnego?Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
cath wrote:Aaa Laurka musze zaznaczyć ze ja mam -5 kg od wagi początkowej w ciąży. Schudlam i wg dobic do wagi początkowej nie mogę.
nawet wiekszej dawki euthyroxu nie moze mi dać bo musze zacząć tyć
Gosiak pokazuj brzuch
Hi hi. Ja mysle, ze teraz to juz zaczne nabierac kilogramow. Od niedzieli strasznie wzielo mnie na slodycze. Lekarz kazal unikac, a ja sie powstrzymac ostatnio nie moge. Wczoraj maz mnie ochrzanil, ze trzeci dzien z rzedu wcinam czekolade, a potem do pracy przyniosl mi malego batonika ;Pcath lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyAagnieszkaa wrote:Hej Dziewczyny, nie wiem co robić. Mam ciąże bez problemowa, jak do tej pory. Ale od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak przy miesiaczce, a w ostatnim moczu zauważyłam krew.
Nie wiem czy jechać z tym do szpitala. Powoli brzuszek się uspokaja. Śladów krwii nie mam w pochwie. Miała któraś z Was coś podobnego?
nie chce rozsiewac paniki, ale wolalabym na Twoim miejscu to sprawdzic. Moze pojedziesz na darmo, ale bedziesz spala spokojnie z mysla, ze wszystko jest ok
na pewno nic zlego sie nie dzieje, ale lepiej chuchac i dmuchac :*cath lubi tę wiadomość
-
Aagnieszkaa wrote:Hej Dziewczyny, nie wiem co robić. Mam ciąże bez problemowa, jak do tej pory. Ale od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak przy miesiaczce, a w ostatnim moczu zauważyłam krew.
Nie wiem czy jechać z tym do szpitala. Powoli brzuszek się uspokaja. Śladów krwii nie mam w pochwie. Miała któraś z Was coś podobnego? -
Laurka wrote:Hi hi. Ja mysle, ze teraz to juz zaczne nabierac kilogramow. Od niedzieli strasznie wzielo mnie na slodycze. Lekarz kazal unikac, a ja sie powstrzymac ostatnio nie moge. Wczoraj maz mnie ochrzanil, ze trzeci dzien z rzedu wcinam czekolade, a potem do pracy przyniosl mi malego batonika ;P
jak juz to budyń, kisiel, ciasto badz naleśniki
batonow czekoladek sporadycznie musze miec po prostu chęć
za ro pije hektolitry Kubusia z malinką
co wejde do sklepu kupie butelkę i wypije ja w godzinę
tylko aby moje dziecię nie bylo pomarańczowe
-
Mnie tez nie ciagnelo do slodyczy az do teraz. Ale jestem pewna, ze mi zaraz przejdzie i nie bede mogla na nie patrzec. A na ich miejsce pojawi sie cos nowego
Agnieszkaa a czy krwawisz tak, ze musialas zalozyc podpaske i jest tego tyle, co przy okresie? Czy masz bol w srodkowej czesci brzucha promieniujacy do plecow? Bo jesli nie, to ja bym nie panikowala.cath lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Agmieszkaa... ty piszesz ze krew w moczu- to moze byc cos z nerkami;/ Mialam ten problem w pierwszej ciazy i lezalam w szpitalu.
Uwazam ze jak pojedziesz na IP i powiesz co i jak to Cie zostawia. Sama musisz zaufac swojemu instynktowi. Ja bym nie pojechala,a rano poszla do rodzinnego albo do gina jesli sie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:36
cath lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie znalazłam sobie kilka sprzedających na allegro, co mają mnóstwo rzeczy, dodałam do ulubionych i jutro chyba zrobię pierwsze zakupy dla Zojki.
Swoją drogą to nieźle mnie teraz kopie, chyba się cieszy na zakupy
Idę zrobić budyń, bo któraś tu wspomniała...megg, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
megg wrote:Ja sie dopisuje do was hehe tez chce tak zrobic, aby nie wracac do pracy tylko byc w 2 ciazy...ale jak to wyjdzie w praktyce zobaczymy
Sloneczna bo my ten sam widze rocznik '85- to tez nie ma co czekac hahah
słoneczna, megg ja mam ten sam plan, jedno dziecko po drugim zmajstrować i korzystać z kolejnego macierzyńskiego ale co wyjdzie to zobaczymy, może w grudniu albo później znowu się "spotkamy" na bellyGosiak, słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAagnieszkaa wrote:Hej Dziewczyny, nie wiem co robić. Mam ciąże bez problemowa, jak do tej pory. Ale od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak przy miesiaczce, a w ostatnim moczu zauważyłam krew.
Nie wiem czy jechać z tym do szpitala. Powoli brzuszek się uspokaja. Śladów krwii nie mam w pochwie. Miała któraś z Was coś podobnego?
Ja bym pojechała na IP. Lepiej pojechać i dowiedzieć się że wszytsko ok niż nie spać przez pół nocy -
Aagnieszkaa wrote:Hej Dziewczyny, nie wiem co robić. Mam ciąże bez problemowa, jak do tej pory. Ale od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak przy miesiaczce, a w ostatnim moczu zauważyłam krew.
Ja też bym pojechała to sprawdzić, jeśli ból nie przechodzi to jechałabym na IP, a jeśli trochę odpuszcza to jutro od razu z rana do rodzinnego. Może to zapalenie pęcherza? W ciąży ponoć często się zdarza, a to boli mocno i krew w moczu też może występować. Miałam tak nie raz przed ciążą i wiem, że to ból okropny.
-
niki640 wrote:słoneczna, megg ja mam ten sam plan, jedno dziecko po drugim zmajstrować i korzystać z kolejnego macierzyńskiego ale co wyjdzie to zobaczymy, może w grudniu albo później znowu się "spotkamy" na belly