Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć wszytskim!
W trójmieście zaczyna sie ładnie robić. CO prawda jest jeszcze pochmurno ale zapowiadali słoneczny dzień - zobaczymy.
Ja planów na dzisiaj nie mam - leżę w łóżku i oglądam film ;] Projekt ALf
Od jakiś 2 dni nie za bardzo czuję dzidzię. Wcześniej po śniadaniu zawsze kilka ruchów wyłapałam a od czwartku nic. Dzisiaj tez się wsłuchiwałam i na razie bez efektów. Musze chyba jeszcze trochę poleżeć -
Witam sie i jak w pochmurny ale jakze piekny dzien jak dla mnie dzis zaczynam nowy tydzien
jejku jak to leci az sama nie wierze nie zdazymy dobrze pomyslec a za chwile bedziemy tilic swoje male pociechy
Gosiak udanego urlopuSue, Gosiak, przedszkolanka:), Sewerynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
A mnie od wczorajszego wieczoru boli głowa..
Myślałam, że przejdzie przez noc, ale wstałam i boli nadal! Pogoda migrenowa, więc to pewnie przez to!
Ja muszę zadzwonić do tej szkoły rodzenia, na którą się zdecydowałam. Z tego co widziałam to tam zajęcia zaczynają się od 26 tygodnia, więc jeszcze trochę poczekam:)
-
słoneczna 85 wrote:a i zapomnialam powiedziec- wczoraj z mezem ogaldalismy na ipli Porody:)
polecam:)
haha też to ciągle oglądam i się nakręcam mój mówi żebym dała już sobie spokój z tymi programami haha
Współczuje Wam pochmurnej pogody u nas pięęęęęknie)
-
słoneczna 85 wrote:a i zapomnialam powiedziec- wczoraj z mezem ogaldalismy na ipli Porody:)
polecam:) -
ale wiecei wlasnie ta Pani co rodzila naturalnie- jak ustalali plan porodu to mowila ze nie chce zeby jej kladli dziecko po porodzie ! dopieor jak umyja:) i meza nie chciala na sali i nei chciala pepowiny przecinac:)
a potem polozne sie zminily i polozyli jej dziecko ale widac ze jakos niezbyt sie cieszyla z teg0:) pepowiny tez nie chciala przeciac:) dopiero jak ubrali, umyli i dali to calowala:)
moze nie znosi widoku krwi:) -
Hejka dziewczynki witam się weekendowo
Ja już też czuję bardzo wyraźnie ruchy dzidzizwłaszcza rano i wieczorem przed snem
mój M też czuje
Słoneczna to ja dzisiaj sobie pooglądam te porody, będzie co robić wieczorem
miłego dnia kochanesłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:A mnie od wczorajszego wieczoru boli głowa..
Myślałam, że przejdzie przez noc, ale wstałam i boli nadal! Pogoda migrenowa, więc to pewnie przez to!
Ja muszę zadzwonić do tej szkoły rodzenia, na którą się zdecydowałam. Z tego co widziałam to tam zajęcia zaczynają się od 26 tygodnia, więc jeszcze trochę poczekam:)
Mnie też wczoraj cały dzień głowa bolała i dzisiaj tez zaczyna wrrrrr. Zaraz ide na miasto i może jak się przewietrze,to będzie lepiej -
Witam Was Kochane :-*
Przedszkolanko gratuluje ślicznej zdrowej Pipci
Bietka, Angelique słodkie brzuszki. Faktycznie Bietka szybko Ci wyskoczył bo pamiętam, że długo długo miałaś malutki
Gosiak udanego urlopu, odpoczywaj i nałap się słoneczka za Nas wszystkie :-* I zdjęcie spod palm i lazurowej wody wyślij koniecznie! Niech nam gul trochę skoczy a co:D
U nas w Lęborku pogoda piękna, jak i cały wrzesień.. Niemalże latoDziś może spacer po plaży, albo może grill nad jeziorkiem??
Co do aptek i cen, są naprawdę przeróżne.. Też brałam Femibion i kupowałam w gemini właśnie za 45zł, ale przy innych wydatakch ciążowych, prywatnych wizytach u ginka i endo, prywatnych wynikach, kremach na rozstępy i innych lekach to są duże wydatki. Więc z Cath wyhaczyłyśmy zamiennik http://www.aptekagemini.pl/vita-miner-prenatal-dha-30-tabletek-30-kapsulek.html i skład porównywalny, nawet ma więcej niektórych witamin niż Femibion.
Laski mamy już łóżeczko dla Synka,i większość ciuszków- trochę kupiliśmy (jeny jakie to wszystko drogie !!! ) , a część dostałam wczoraj od koleżanki, może nie są to super świetne ubranka ale patrząc na ekonomiczność i ceny bardzo się cieszę z tej pomocy.
Wczoraj serduszkowaliśmy z Moim i mały tak kopał , że dziwnie się czułamJakby chciał powiedzieć : mamo zostaw tatę, tata nie ruszaj mamy
Sue śliczny wierszyk, śliczna i zgrabna Ty choć już to mówiłam
Penelope piękna miniaturkaPiękna kobietka z Ciebie
I te czerwone usta mrrrrauu..
I witam 3 nowe mamusieRozpłaszczcie się u Nas wygodnie !
Aaaa no i chyba będzie Wiktor
Buziaki miłego dzionka Wam życzymy CiocieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:44
Penelope, Sue, juska19, przedszkolanka:), Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a czy Wam też zdarza się (najczęściej jak coś robicie), że uderza Was gorąc i czujecie się słabo? Mnie to dzisiaj złapało w kuchni i nie wiem co o tym myśleć.. uczucie jakbym to w ogóle nie była ja i wszystko leciało mi przez palce..
-
Angelcia to co opisujesz to jakie takie stany miewałam w I trymestrze, kładłam się albo siadałam i mijało.. Gdybym tego nie robiła to bym zemdlała/ omdlała bo miałam tak kilkakrotnie przed ciążą a nawet w trakcie... Także uważaj na siebie :-*
Słoneczna pewnie tak będzieMiłość od piaskownicy, jakie to romantyczne
Aaa Słoneczna pisałaś wcześniej o tych kłuciach z lewej strony. Miewam tak do dziś.. I nie wiem czemu tak się dzieje. 3 tygodnie temu poszłam z tym własnie do szpitala i mnie zostawili ale ze względu na podejrzenie skaracającej się szyjki a nie tych bóli. Po prostu chyba taka moja uroda, łykam magnez i czasami nospę jak zaczynają się te kłucia i przechodzi. Więc chyba nie musimy się martwić, choć to wiadomo ,że niepokoi.
-
Penelope ja też zaczęłam malować usta na fuksję
Gdzie to do mnie niepodobne no nie lubię swoich ust, są małe i to mój kompleks
Ale jakoś tak mi się przypodobało
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:57
Penelope lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Ja dziś w pracy, potem się odezwę bo jakaś taka cicha ostatnio się zrobiłam
Gosiak, miłego pakowania
Logistyka już ogarnięta, jeszcze byliśmy kupić mi walizkę na podręczny - wkurzyłam się, ze jednak drogo, ale posłuży mi pewnie na lata, wiec ok.
Jeszcze chałupę będziemy ogarniać, żeby przyjaciółce było miło jak przyjdzie futra dokarmiaćPenelope lubi tę wiadomość