Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja dzisiaj byłam na wymianie ciuchów tzw swapie. Jestem do tej pory w szoku ile fajnych rzeczy można tam było znaleźć
Jestem na prawdę zadowolona, bo mam sporo rzeczy dla mojego synusia, większość wygląda jakby praktycznie nie były używane:)
Przy okazji rozmawiałam ze specjalistą od medycyny naturalnej, powiem wam, że dał mi takiego pozytywnego kopa;)
Dzisiaj znajoma napisała, ze jednak nie pożyczy nam łóżeczka, bo synek będzie znowu w nim spał, więc postanowiliśmy z K, że kupimy w Ikei to, które wiele z was chce kupić -
Helo, pewnie pomyslicie ze wyszukuje sobie problemow i pewnie tak jest ale zaniepokoila mnie 1 rzecz, przejrzalam sobie zdjecia usg z wczesniejszych wizyt i tak w 10tc1 dn moja szyjka miala 50.1 mm a w 15tc4dn miala 4,38 mm i teraz tak sie zastanawiam ze lekarz w sumie widzac poprzedni wynik nie zarocil na to uwagi ... Byc moze przy wielkosciach w nirmie ewentualne wahania sa dopuszczalne?
-
maja35 wrote:Vel dopisz mi na naszej liście,że mam termin na 20 lutego i będzie synuś.
JUŻ -
Znacie coś wartego uwagi do obejrzenia w TV?
Szczerze to nie pamiętam kiedy ostatnio coś oglądałam. W ogóle raczej nie czuje potrzeby korzystania i oglądania czegokolwiek w telewizji bo ostatnimi czasy na większości stacjach leci naprawdę moim zdaniem delikatnie mówiąc jedno wielkie gówno...taka prawda.Albo mam po prostu pecha i trafiam tylko na takie syfiaste programy nie obrażając nikogo jak Ukryta Prawda, Dlaczego ja, Trudna prawda, Szukam żony czy jak to tam szło...