Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka ale to ciagle klucie? kiedy masz wizyte u gina? a sluz normalny?
mnie tez wczoraj poklulo ale w roznych miejscach- ale czesto mnie cos kluje jakby szpilka.
ale nie az tak zeby brac nospe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 15:28
-
przedszkolanka:) wrote:dziewczyny od wczoraj kłuje mnie w szyjce...jakby ktoś szpilkę wbijał.. staram sie nie panikować,bo czuję małą, ale po no spie nie przechodzi, któraś tak miała?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:28
-
ktos dzis pisal odnosnie szyjki- jesli nie ma bolu brzucha, skurcze nie wystepuja to ok
sluz bez strzepow zadnych.
gdzies dziewczyna pisala o takiej sytuacji przedwczesnego porodu w 23 tyg to pytalam o objawy i bylo duzo sluzu i bol brzucha na chyba 2 dni przed.
tak samo kolezanka mi mowila.
wiec na spokojnie.
mysle ze jak bedzie Cie bolalo i klulo stale to lepiej umowic sie do gina albo pojechac na IP.
dla spokoju ...
ja bym tak zrobila.
wez Magnez jeszcze -
Przedszkolanka weź magnez jeszcze i leż i odpoczywaj jak nie będzie przechodzić to dzwoń do ginka
Lady piękny bobasek a jak u Ciebie po połówkowym?
Asia gratulacje z okazji poznania płciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 15:59
LadyMK, asia888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja czasami mam różne kłucia ale przechodzą. Zazwyczaj nad ranem boli mnie brzuch jak na okres. Dzisiaj np. czuje jak boli mnie brzuch troszkę na prawo od pępka na linii majtek. Normalnie czuję jakbym miała tam siniaki.
Myslę, że jak cię cos bardzo niepokoi to dzwoń do gina albo od razu na IP. Sama nic mądrego nie wymyslisz a tylko będziesz sie stresować -
My dzisiaj zaczynamy 22 tydzien
Od rana chodze co godzine nawet co pol siku... Już mnie to meczy. Nie wiem czy dzidzia sie jakos tak wyjatkowo dzis ulozyla ze uciska az tak bardzo na pecherz czy po prostu tak jest i juz bedzie .
juska19 lubi tę wiadomość
-
Lady u mnie na połówkowym (21tydz 1 dz) dzidzia miała 411g i 16 cm od dupki do główki.
Mój kot ma ruje. Zaraz ja zatłukę. Miałczy a raczej wyje jak by ją ze skóry obdzierali i posikuje czasem na kanapę ;/ Chcieliśmy ją wysterylizować, ale wyszło jej coś nie tak z krwią.
Sue, LadyMK lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyno ja tez często do kibelka latam. Szczególnie teraz jak staram sie pić 2l dziennie to mam wrażenie że praktycznie co chwilę. Wkurzające. Jak za długo przetrzymam to aż mnie brzuch boli.
dzisia chyba nie jest jeszcze w stanie tak mocno kopac w pęcherz. Póxniej to podobno normalka ;] -
ja tez latam non stop...w nocy byłam 5 razy..w dzien to nawet nie licze...
Katiś, wspołczuje i nie strasz o kocie, bo moja jak mam to tez mam ochote ja przez balkon wyrzucić...drze sie masakrycznie, o wszystko i wszystkich ociera..no dramat!!!Katiś, Suri lubią tę wiadomość