Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
coraz bardziej mnie Franiu przekonuje
ale drocze sie z mezem
Lara oba imiona b. ladne
.... juz nie moge sie doczekacdzis godz 18:00 kiedy podglądne mojego Bąblaale stres jest
wczoraj mnie chyba skopal bo mnie podbrzusze bolalo, a byl caly czas na samym doleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:24
-
*Sylwia wrote:zamówiłam olej kokosowy ;] Przymierzała sie jeszcze do mąki kokosowe ale jest strasznie droga.... a ja zuzywam tony mąki!
Czy ta mąka kokosowa daje jakiś posmak? -
Sylwia, z piersiami i sutkami to jest tak. Na początku wszystko bolało jak cholera, ale chyba dlatego że rosło ja miałam zawsze 75 B a teraz mam biustonosz 80 C i jest tak w sam raz. Potem sutki mnie swędziały czasem nawet szczypały
Ale jakoś piersi sobie nie oglądałam szczególnie. Jak zaczęłyście mówić, że komuś coś z piersi poleciało to sobie ścisnęłam i mnie też kilka kropelek poleciało. A że noszę zawsze białą bieliznę zobaczyłam na wnętrze biustonosza i okazało się lekko żółtawe, więc wydaje mi się, że tez mi coś tak czasem poleci(no nic trzeba częściej prać
)
A jak teraz dotknę sutków to też je czuję, ale tak jakos w każdym dniu inaczej
Myślę, że to jak najbardziej normalne. No niech się przygotowują do karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:28
-
Megg i wszystkie dziś wizytujące
Trzymam kciuki
U mnie też wczoraj był niziutko i powiem szczerze, że wolę jak jest wyżej bo naprawdę czuję dyskomfort jak tak się wypina, a czasem nawet zaboli
No ale oczywiście jak mu tak jest wygodniej to jakoś to zniosę prawdamegg lubi tę wiadomość
-
Tak jak pisałam wczoraj, dziś prezentuję wczoraj otrzymane prezenty dla Poli
przy dobrych wiatrach to prawie wszystko juz mam, jeżeli chodzi o ciuszki
Co do zdjęć pokoiku, to zrobię jutro, bo komoda dalej jest w kartonie
megg, Lara 82, Gosiak, Bietka, juska19, słoneczna 85, Angélique89, Fedra, Penelope, Sewerynka lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Bietka spróbuję z tą pietruszką więcej na pewno
A ja wczoraj obejrzałam 3 odcinki Porodów na Ipli no i ten drugi odcinek jest niezły. Podobał mi się poród tej Reginychciałabym tak znosić ból jak ona w tym odcinku
Mąż był strasznie śmieszny ale ona pełen szacun i jaki spokój no ciekawe, a może dali jej jakież tablety a mówili, że nie ?
Dziś zaraz zamierzam obejrzeć olejny odcinek. I oczywiście popłakać się jak zobaczę dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:39
megg lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Megg i wszystkie dziś wizytujące
Trzymam kciuki
dziękuje
masz racje jak jest nisko to czasem potrafi zabolec, ale skoro tak woli
Katis sliczne ciuszki
ja chyba wybiore łóżko, przewijak i krzesełko z firmy KLUPŚ (allegro)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:42
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiś super
śliczne te ubranka
Wy macie już tak dużo ubranek
A ja chyba naprawdę mam coś z głową bo boję się cokolwiek kupić, a te promocje w Lidlu też mi się podobają
Tłumaczę sobie, że muszą się jeszcze powtórzyć nie raz. A pod koniec roku musi być wyprzedaży jeszcze więcej tak przed coroczną inwentaryzacją każdego sklepu -
Lara 82 wrote:Katiś super
śliczne te ubranka
Wy macie już tak dużo ubranek
A ja chyba naprawdę mam coś z głową bo boję się cokolwiek kupić, a te promocje w Lidlu też mi się podobają
Tłumaczę sobie, że muszą się jeszcze powtórzyć nie raz. A pod koniec roku musi być wyprzedaży jeszcze więcej tak przed coroczną inwentaryzacją każdego sklepu
A po całą resztę zapowiedziałam już, że będę się zgłaszać w grudniu.
Więc będę miała Święta cały grudzieńLara 82, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Co do bania się- Lara szczerze rozumiem te osoby, które nic nie kupują- mam kuzynkę, która jest w ciąży wyżej ode mnie o 5 tygodni i jeszcze noc nie ma, bo mieli w rodzinie tragedię 15 lat temu, jej siostra a moja kuzynka zmarła po miesiącu, ponieważ miała straszne wady serca, mózgu, sepse... Także ona się boi i ja to rozumiem.
Ja natomiast staram się w ogóle nie myśleć o tym czy coś się stanie czy nie. Cieszę się na każdy ciuszek, który mi się spodoba.
Ja również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty- dajcie znać potem konieczniemegg lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyna pewno wyprzedaze będą w styczniu ;]
Ja nic z ubranek nie kupuję bo większość dostanę od kuzynki z anglii - kupuje mi teraz różne różności na wyprzedażach bagażnikowych - tj używane. Tam mają za grooosze markowe ciuszki ;]
na razie nie wiem co mam z ciuszków, ale zdaje się na kuzynkę. Na pewno mam kosz do spania, cos do siedzenia, nosidełko dla noworodków i jakies pierdółki jeszcze ;]lula88 lubi tę wiadomość
-
no dobra- kupilam pierwsze body:)
Megg taki sam zestaw zrobilam dzis w BIedronce:)
BOdy z Kubusiem i reczniczek kapielowy z hipciem:)
narazie nie wyjmuje z pudelka-schowalam:)
a jszcze zadzownilam do mamy, ze sa fajne body i mowila ze kupi mi z Myszka MIKI:) i moze skarpetki jeszcze kupiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 12:50
Gosiak, Lara 82, Katiś, megg lubią tę wiadomość