X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale na architekta to tez sie trzeba wyuczyc- nie badz taka skromna!!!;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze mozesz zalozyc hotel dla zwierzat jak to lubisz:)
    ja prawnikiem chyba nie moglabym byc- w ogole nigdy nie lubilam historii:)

Ksiazek pewnie tez bym nie pisala-
    sa rozne fajne zawody-
    ooooo moglabym gotowac jeszcze :) to taka moja nowa pasja;D
    dentysta moglabym byc tez

ale np Fryzjerem to nie- to tak sie wydaje ale wez stoj codziennie z rekoma uniesionymi i sie grzeb w tych wlosach i z suszarka..
    lepiej juz kosmetyczka chociaz raczej komus depilacji czy pediciuru nie chcialabym robic:D

kurde;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:36

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. się śmieje, że kupi mi i Jance taką budę food trucka i będziemy robić tam pyszności - tak chwali moją kuchnię :)

słoneczna 85, Lara 82, Januszkowa, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie - jaka salatke/surowke byscie daly do lososia ? bo chce przygotowac niedlugo taki specjalny obiad dla dwojga:D

losos na klarowanym masle:) i chyba szparagi :) i nie wiem co do tego:)
    Angelcia to by wiedziala.....:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, ja bym mogła jeszcze być instruktorem jogi (kiedyś chciałam bardzo) albo pilates (już prowadziłam zajęcia nawet, ponad 10 lat temu). Mieć własny klub wellness i tam zatrudniać masażystów + prowadzić zajęcia, ale nie taki aerobok umpa, umpa, tylko jogę właśnie i pilates.

słoneczna 85, megg, megg lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAra a Ty czym sie zajmujesz?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    a wlasnie - jaka salatke/surowke byscie daly do lososia ? bo chce przygotowac niedlugo taki specjalny obiad dla dwojga:D

losos na klarowanym masle:) i chyba szparagi :) i nie wiem co do tego:)
    Angelcia to by wiedziala.....:)
    Ja bym dużo szparagów dała i już bez surówek/sałatek - mmm, smaka mi zrobiłaś na szparagi, może też w weekend coś przyrządzę :) Albo można ze szparagami łososia zapiec pod pierzyznką serową...
    Ew. pieczoną w piekarniku dynię z ziołami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:50

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałabym być instruktorką fitnessu!! Uwielbiam to i może kiedyś zrobię kurs?

• bella84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna psalas ze bralas macmiror, a kiedy objawy ustapily? Jestem po 3 globulce i jakos dalej swedzi, niby mam brac 10 dni ale teraz sie zastanawiam czy wogole pomoze... Uzupelniajaco biore tez lacibios femina no ale jak byl swiad tak jest tam w srodku :/ generalnie lekarz stwierdzil drozdzaka na podstawie badani ginekologicznego posiewu nie zrobil..

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myslalam ze wlasnie jestes trenerka:) ale to Katiś chyba;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja skończyłam politechnikę dziennie, i filologię ang., a do tego zaocznie resocjalizację :-) (jak ja lubię łobuzów)

A pracuję w zagranicznej firmie, cały dzień przed kompem i zajmuję się zmianami inżynieryjnymi dla pewnych produktów i przepływem informacji o takich zmianach pomiędzy 11 fabrykami mojej firmy na całym świecie :-)

Także nie jest to bardzo ciekawe, ale lubię najbardziej to, że tu sobie z chińczykiem pogadam, tu z hindusem tu z Niemcem, tu z francuzem Tu USA.
    Pod tym względem super. Takie kulturoznawstwo :-)

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Katiś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to ja, ale niestety nie fitness tylko w callcenter :D

słoneczna 85, Gosiak, Sue lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Sloneczna psalas ze bralas macmiror, a kiedy objawy ustapily? Jestem po 3 globulce i jakos dalej swedzi, niby mam brac 10 dni ale teraz sie zastanawiam czy wogole pomoze... Uzupelniajaco biore tez lacibios femina no ale jak byl swiad tak jest tam w srodku :/ generalnie lekarz stwierdzil drozdzaka na podstawie badani ginekologicznego posiewu nie zrobil..

ja bralam tylko 3 dni- bo mialam wizyte jakos po 3 dniach brania i lekarz swietrdzil ze wydzielina jest dobra i odstawilam
    ja mialam E coli.

na drozdzaka mysle z 5 dni minimum.
    wiesz moze to smiesznie zabrzmi ale kolezanka miala nawracajaco drozdzyce to lekarz kazal jej smarowac sie maslanka tam :)

ps-pomoze na pewno bo masz dwie substancje i na bakterie i na grzyby!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:53

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    a ja myslalam ze wlasnie jestes trenerka:) ale to Katiś chyba;)

Jestem trenerem, ale w windykacji :) Prowadzę szkolenia jak skutecznie windykować, jak postępować z trudnymi dłużnikami, radzić sobie ze stresem być asertywnym itd :)

słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    wiesz moze to smiesznie zabrzmi ale kolezanka miala nawracajaco drozdzyce to lekarz kazal jej smarowac sie maslanka tam :)
    Albo olejem kokosowym :D

słoneczna 85, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:

Spokojnie 3 dni to mało, jeszcze troszkę i Ci przejdzie. Możesz sobie na zewnątrz smarować jeszcze dodatkowo clotrimazolum maść.
    Ja też brałam MacMirror, choć przez 5 dni i tylko profilaktycznie.

relge6yd3cl8y0me.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, uwazaj zebys kokosa nie urodzila zamiast Janinki!;)

Lara 82, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ogólnie to mam cały dzień cyferki, rysunki techniczne przed oczyma, i updatowanie kilku różnych systemów obsługujących fabryki :-) pod względem zmian w designie :-), ale nie tylko.

megg lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Gosiak, uwazaj zebys kokosa nie urodzila zamiast Janinki!;)
    Przecież ja tu już kiedyś pisałam, że się boję, żebym kokosa nie urodziła :D :D :D
    Ostatnio wylookałam, że mam jeszcze wodę kokosową w szafce w kuchni. Nie mówiąc o 4 całych kokosach :P

Penelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok dam temu lekowi czas do konca kuracji, mam nadzieje ze nic gorszego sie z tego nie zrobi :)
    Widze ze temat co by sie chcialo robic, ja w sumie lubie swoja prace ale nie wiem czy bym nie poszla w cos bardZiej artystycznego jak architektura ( choc architektow jak psow) albo skrajniej w mecydyne :) a poszlam w matme na polibudzie i dodatkowo 2 kier- ekonomia na polibudzie i teraz pykam przed kompem 8 h to i owo, lubie to ale chcialabym czasem czegos nowego sprobowac :) type ze medycyna 6 lat ogolnej potem staz i specjalizacja 6 lat to troszke dlugo...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 815 816 817 818 819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ