Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze mozesz zalozyc hotel dla zwierzat jak to lubisz:)
ja prawnikiem chyba nie moglabym byc- w ogole nigdy nie lubilam historii:)
Ksiazek pewnie tez bym nie pisala-
sa rozne fajne zawody-
ooooo moglabym gotowac jeszczeto taka moja nowa pasja;D
dentysta moglabym byc tez
ale np Fryzjerem to nie- to tak sie wydaje ale wez stoj codziennie z rekoma uniesionymi i sie grzeb w tych wlosach i z suszarka..
lepiej juz kosmetyczka chociaz raczej komus depilacji czy pediciuru nie chcialabym robic:D
kurde;DWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:36
-
O, ja bym mogła jeszcze być instruktorem jogi (kiedyś chciałam bardzo) albo pilates (już prowadziłam zajęcia nawet, ponad 10 lat temu). Mieć własny klub wellness i tam zatrudniać masażystów + prowadzić zajęcia, ale nie taki aerobok umpa, umpa, tylko jogę właśnie i pilates.
słoneczna 85, megg, megg lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:a wlasnie - jaka salatke/surowke byscie daly do lososia ? bo chce przygotowac niedlugo taki specjalny obiad dla dwojga:D
losos na klarowanym masle:) i chyba szparagii nie wiem co do tego:)
Angelcia to by wiedziala.....Albo można ze szparagami łososia zapiec pod pierzyznką serową...
Ew. pieczoną w piekarniku dynię z ziołami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:50
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Sloneczna psalas ze bralas macmiror, a kiedy objawy ustapily? Jestem po 3 globulce i jakos dalej swedzi, niby mam brac 10 dni ale teraz sie zastanawiam czy wogole pomoze... Uzupelniajaco biore tez lacibios femina no ale jak byl swiad tak jest tam w srodku
generalnie lekarz stwierdzil drozdzaka na podstawie badani ginekologicznego posiewu nie zrobil..
-
Ja skończyłam politechnikę dziennie, i filologię ang., a do tego zaocznie resocjalizację
(jak ja lubię łobuzów)
A pracuję w zagranicznej firmie, cały dzień przed kompem i zajmuję się zmianami inżynieryjnymi dla pewnych produktów i przepływem informacji o takich zmianach pomiędzy 11 fabrykami mojej firmy na całym świecie
Także nie jest to bardzo ciekawe, ale lubię najbardziej to, że tu sobie z chińczykiem pogadam, tu z hindusem tu z Niemcem, tu z francuzem Tu USA.
Pod tym względem super. Takie kulturoznawstwosłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
bella84 wrote:Sloneczna psalas ze bralas macmiror, a kiedy objawy ustapily? Jestem po 3 globulce i jakos dalej swedzi, niby mam brac 10 dni ale teraz sie zastanawiam czy wogole pomoze... Uzupelniajaco biore tez lacibios femina no ale jak byl swiad tak jest tam w srodku
generalnie lekarz stwierdzil drozdzaka na podstawie badani ginekologicznego posiewu nie zrobil..
ja bralam tylko 3 dni- bo mialam wizyte jakos po 3 dniach brania i lekarz swietrdzil ze wydzielina jest dobra i odstawilam
ja mialam E coli.
na drozdzaka mysle z 5 dni minimum.
wiesz moze to smiesznie zabrzmi ale kolezanka miala nawracajaco drozdzyce to lekarz kazal jej smarowac sie maslanka tam
ps-pomoze na pewno bo masz dwie substancje i na bakterie i na grzyby!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:53
-
słoneczna 85 wrote:a ja myslalam ze wlasnie jestes trenerka:) ale to Katiś chyba;)
Jestem trenerem, ale w windykacjiProwadzę szkolenia jak skutecznie windykować, jak postępować z trudnymi dłużnikami, radzić sobie ze stresem być asertywnym itd
słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:Sloneczna psalas ze bralas macmiror, a kiedy objawy ustapily? Jestem po 3 globulce i jakos dalej swedzi, niby mam brac 10 dni ale teraz sie zastanawiam czy wogole pomoze... Uzupelniajaco biore tez lacibios femina no ale jak byl swiad tak jest tam w srodku
Spokojnie 3 dni to mało, jeszcze troszkę i Ci przejdzie. Możesz sobie na zewnątrz smarować jeszcze dodatkowo clotrimazolum maść.
Ja też brałam MacMirror, choć przez 5 dni i tylko profilaktycznie. -
słoneczna 85 wrote:Gosiak, uwazaj zebys kokosa nie urodzila zamiast Janinki!
Ostatnio wylookałam, że mam jeszcze wodę kokosową w szafce w kuchni. Nie mówiąc o 4 całych kokosachPenelope, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
No ok dam temu lekowi czas do konca kuracji, mam nadzieje ze nic gorszego sie z tego nie zrobi
Widze ze temat co by sie chcialo robic, ja w sumie lubie swoja prace ale nie wiem czy bym nie poszla w cos bardZiej artystycznego jak architektura ( choc architektow jak psow) albo skrajniej w mecydynea poszlam w matme na polibudzie i dodatkowo 2 kier- ekonomia na polibudzie i teraz pykam przed kompem 8 h to i owo, lubie to ale chcialabym czasem czegos nowego sprobowac
type ze medycyna 6 lat ogolnej potem staz i specjalizacja 6 lat to troszke dlugo...