Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:A jeśli nie jesteśmy zameldowani w tym samym miejscu? Ja nie wymeldowałam się od rodziców, P. też, bo nigdy nie było takiej potrzeby. Zawsze mogę nakłamać, że tata mieszka w Szczecinie i tylko przyjeżdża w odwiedziny
Powiem tak na pewno dovrze by bylo zadzwonic do urzedu powiedziec ze masz sytuacje taka ze nie zyjesz z ojcem swojego dziecka i teraz ni wiesz jak to ogarnac do becikowego Pani Ci wszystko wyjasni
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja tez nie umysl scisly jak to moja przyjaciolka powiedziala jestem psychologiem bez dyplomu bo nigdy jej nie studiowalam
A moglbym pracowac z dziecmi, kobietami w ciazy albo psami... taki troche doradco-trener
Ale na razie to patrze na okna w salonie i chyba bede przez chwile pracownikiem fizycznym...
Ide przetrzec okna...Penelope, Januszkowa, Lara 82, megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sue wrote:Ja pierdziu, wszystko to zasrane Państwo zrobi, żeby tylko nie dać! A Ty człowieku oddawaj im pieniądze jak durny, żeby sobie mogli nic nie robić i zarabiać w pizdu pieniędzy. Posłowie przecież żyją z naszych podatków, gamonie jedne. Jak ja widzę, ile oddaję miesięcznie Państwu, to mnie szlag trafia po prostu.
No Sue jak patrzę na mój pasek ile mi zabierają i co ja z tego mam to mnie nie szlag a kurwica strzelaSzczególnie jak idę do jakiegoś specjalisty z NFZ i karzą mi czekać 1,5 roku
Ale co maja powiedzieć np. Moi rodzice, którzy całe życie ciężko pracują i maja tak samo.
Jestem za wprowadzeniem złotych kart dla pracujących aby mieli jakiś profit w tych kolejkach do specjalistów.Sue lubi tę wiadomość
-
Hej
Mam pytanie czyli w naszym przypadku jakie będą kryteria na dostanie becikowego w 2015 r?
Dziewczyny podam wam str z kodami jak bd w domu na ten week są wypisane ale tylko do sklepów online bo stacjonarne wcinaja kod z gazety chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 16:26
-
A propo tematu ja jestem bankowcem i niestety teraz praca a banku to jak w sklepie z kasa. Plany i naciski szczególnie jak się jest managerem mega stres dlatego poszłam juz na l4
Dlatego po macierzyńskim chce drugie dzieckolub szukać pracy w back office
A ja byłam kiedyś instruktorem spinning/rowerki stacjonarneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 16:27
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue moj maz to chyba jakis felerny egzemplarz. Przed slubem byl idealny, mieszkalismy razem, znamy sie od dziecka, nigdy nie dzialo sie miedzy nami zle. No, ale coz... Co ma byc to bedzie, ja nie bede sie prosic o jego względy, bo moim zdaniem zasługuje na nie bez upominania się.
Katiś śliczna ta Twoja klusia
Co do wózka ja wybieram Riko Nano ze względu na kształt gondoli (między innymi), bo jak coś będę mogła będąc u kogoś pokołysać marudę..
Jedynie zastanawiam się nad kolorem - karbon, beż lub czekolada.
Co do kawy od ostatniej jazdy z sercem młodej dochodze do wniosku, ze moze ona tak wpłynela na nia? Moze nerwy? A moze po prostu sciskala tą pępowinę? Nie wiem.. Mimo, ze jestem juz spokojna to czekam na to ECHO zeby byc juz w 100% pewna, ze jest alles klar!
U mnie super pogoda, bylam z piesiem na dlugim spacerze (o przypomnialam sobie, skubaniec cala noc spal mi na brzuchu!) pozniej zakupy - kupilam sobie oranżade, najzwyklejsza syfiarska oranżade - taka mialam ochote, chrupki kukurydziane i czekolade karmelowa.
Jeszcze kolezanka przyleciala z UK i chce sie spotkac, nie wiem jak wybrnac, bo mam takiego lenia.. Jedyne co to odwiedze strone Textilmarketu, bo nigdy nie widzialam, nie bylam itp -
a ja dalej sprzątam:/ zostało mi okno do umycia i podłogi:/ Poślubiony wrócił wcześniej więc zastał mnie w chaosie i stwierdził, że mnie w domu samej zostawiać nie można. A ja właśnie chcę sama posprzątać!!! Wygoniłam go wiatę malować ;P I muszę firankę obciąć, a się zawsze dygam, że krzywo to zrobię.
Jak będę mieć siłę to sobie zrobię wieczór spa:D
A ja żałuję, że nie jestem weterynarzem. Ale moi rodzice, kiedy wybierałam studia powiedzieli, że mam się ograniczyć do uczelni w naszej aglomeracji, bo oni za akademik i inne bajery płacić nie będą. A że liczyłam się z ich zdaniem wybrałam co wybrałam i muszę z tym wyborem żyć ;P Chociaż nie powiem wybrałam dwa kierunki jednocześnie. A po magisterce wytrzymałam pół roku i zaczęłam podyplomowe jednej, potem znów pół roku przerwy i kolejne podyplomowe robięZostało mi pół roku i mam nadzieję, że obronię się z Brzuszkowym w dwupaku jeszcze
megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak, Słoneczna
Moje włosy wcześniej po dwóch dniach były niewyjściowe, teraz myję, bo muszę
Właśnie puszczam Tomusiowi moje ulubione piosenki, ciekawe czy też będzie je lubił.
Od dziecka (konkretnie od 4 roku życia) jestem wielką fanką Michaela. Kocham jego wszystkie piosenki, ale ta, za każdym razem mnie wzruszaJakoś mnie tak wzięło na sentymenty, oj te hormony
https://www.youtube.com/watch?v=jQY_QL_wvQU
A te ostatnie słowa, to chyba najlepsza definicja miłości
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.słoneczna 85, Topola, Laurka lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, mi wręcz przeciwnie, żeby nie nawyk i poczucie to chyba z tydzień nie musiałabym myć i chodzić w rozpuszczonych bez oklapnięciasłoneczna 85 wrote:a tak w ogole to zauwazylam, ze w ogole wlosy mi sie nie przetluszczaja;) tez tak macie.??
-
Dziewczyny pomóżcie!!!!!
Właśnie odebrałam wyniki morfologii i moczu
W morfologii żelazo jest w normie czyli ok
W moczu odczyn z zasadowego zmienił się
W kwaśny, bakterie nie liczne, ale wyszło coś całkowicie dla mnie nowego BARDZO LICZNE KRYSZTAŁY SZCZAWIANU WAPNIA!!! Co to jest do cholery?!?!
chciałam poczytać w internecie a tam pisze o kamicy nerkowej i wylaczylam jestem załamana!!!
-
Asiu nie mam pojęcia :o czytałaś w googlach?
A ja mam pytanie odnośnie kremu,bo kupiłam w aptece z ziaji kuracje antybakteryjną i niby mòwiła babka że jest ok ale teraz patrzę a tam wit.A,kompleks AHA czy kwas oleanolowy i teraz nie wiem czy jest bezpieczny? W necie nic nie znalazłam...