Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:chyba bym umarla na takim kierunku:)
Miałam dobre podstawy - mój tata jak ze mną chodził na spacery to grał ze mną w grę kto szybciej wyliczy oczko z tablic rejestracyjnychStosowaliśmy nawet silnię wtedy a miałam kilka lat.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Gosiak odnośnie śmieciarzy, to miałam kiedyś taką sytuację jeden jedyny raz kiedy ja wynosiłam śmieci, w dzień gdy mieli je zabierać (zawsze robi to mąż) i nie związałam jednego worka, akurat byłam przed domem kiedy po nie przyjechali. Dostałam niezły ochrzan od Pana:) Powiedział mi, że wszyscy mówią na nich śmieciarze, a oni są CZYŚCICIELAMI, ludzie którzy oddają śmieci to śmieciarze, bo je produkują
Od tamtego momentu zawsze nazywam ich czyścicielami hehe;)
słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Fedra, Vel, Laurka lubią tę wiadomość
-
Widzę rozmów ciąg dalszy
Ja dziś i jutro dzień wolny i mąż zabiera mnie na jakiś koncert orkiestry instrumentów dętych, i w co tu się ubrać hmmmm
Coraz częściej temat wózków, ja wczoraj właśnie wylicytowałam na Ebayu wózek jaki planowałam kupić Camarelo Sevilla. W UK ta firma nie jest znana więc nie było specjalnie polowania. Wózek 3w1 i do tego baza Isofix, wózek używany tylko 7 miesięcy (używane tylko rama, fotelik sam, baza) gondola i spacerówka nigdy nie użyte. Stan super. Kolor szary, możliwe że nowy wzięłabym inny, ale ten też nie jest zły ważne że to taki jaki chciałam z całym osprzętem i za jedyne 750 zł wszystkoW niedziele mąż jedzie odebrać, już się nie mogę doczekać
Gosiak, słoneczna 85, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Nie no Gosiak za fizykę to Cie podziwiam, ja za to bardzo chemię lubię , na studiach to był mój konik
Mata też mogła być, ale fizyka była moja kulą u nogi, no nie lubiłam jej jak cholera i musiałam bardzo dużo pracy włożyć aby ją pozaliczać
-
Sue wrote:Lara, zgadzam się z Tobą, jak znam ludzi, wielu będzie to wykorzystywać i pracować na czarno, żeby tylko dostać tego tysiaka.
Tak samo z becikowym - ja nie dostane, bo P. za dużo zarabia ;/ Zastanawiam się czy brać ślub przed porodem, bo jeśli go nie wezmę, to wtedy będę tak jakby "samotną matką". I do becikowego wezmą tylko moje zarobki tak? Orientujecie się jak to jest?
Niestety to tak nie dziala pamietam jak kolezanka o tym myslala i zadzwonila do urzedu i nawet jesli nie macie slubu a mieszkacie razem liczone jest to jako jedno gospodarstwo domowe ale moze zadzwon do urzedu i sie zapytaj...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
słoneczna 85 wrote:Kurcze, mi sie wydawalo ze Sue i Katis to takie trenerki fitness:) Sue wczesniej zawsze miala cos sportowego w avatarku:D
miałam butkiPrzed ciążą po prostu uprawiałam bardzo dużo sportu
Teraz też się staram, ale mniej i z mniejszą intensywnością
Właśnie oglądam Kubusia Puchatka
A Gosiak, co do Twojego kierunku studiów - to nie rozmawiałybyście ze mną terazBo chyba bym się zabiła
Lubiłam fizykę i chemię w szkole, ale bez przesadyNigdy nie lubiłam biologii, nudziło mnie to
Zawsze mnie interesowała psychologia i zachowania ludzi - do tej pory lubię ludzi obserwować wszędzie. Mam też taką intuicję do ludzi, wiem jak kogoś podejść, żeby lepiej pracował (to mi było bardzo potrzebne w pracy, na CC często przychodzą ludzie bez doświadczenia, szybko sie poddają, więc trzeba ich dobrze zmotywować do pracy).
Skończyłam administrację, a w pracy szkoliłam się też, żeby móc robić to co robię.
-
Gosiak to widze z mojego wydzialu jestes
tez zdawalam ustna fizyke bo ja lubilam i rozumialam bardzo dobrze, pewnie dlatego ze moj tata z fizyki jest swietny i potrafil mi podstawy kiedys tak wylozyc ze dalej poszlo juz z gorki
ja w sumie zdawalam na eti na telekomunikacje ale finalnie sie rozmyslilam, za duzo programowania niby tam mialo byc a trafilam z deszczu pod rynne :p no u nas wcale mniej nie bylo, i tak oto po dzis dzien siedze w kodach i czasem mysle jakby to bylo byc po medycynie lub architekturze
Gosiak lubi tę wiadomość
-
a to zdjęcia tego wózka, podoba mi się dół tej ramy w kolorze białym. do tego jeszcze dodatki, oryginalna do tego wózka torba, parasolka, moskitiera, folia, pompka i chyba tyle. Już się cieszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:25
Gosiak, kasia_1988, Januszkowa, Fedra, Sue, Lara 82, Katiś, megg, Bietka, słoneczna 85, Angélique89, juska19, Laurka lubią tę wiadomość
-
Większość z Was to raczej umysły ścisłe. Ja skończyłam filologię polską
Z matematyką, fizyką i chemią zawsze miałam problemy.
Penelope bardzo ładny wózek.Penelope, megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Niestety to tak nie dziala pamietam jak kolezanka o tym myslala i zadzwonila do urzedu i nawet jesli nie macie slubu a mieszkacie razem liczone jest to jako jedno gospodarstwo domowe ale moze zadzwon do urzedu i sie zapytaj...
A jeśli nie jesteśmy zameldowani w tym samym miejscu? Ja nie wymeldowałam się od rodziców, P. też, bo nigdy nie było takiej potrzeby. Zawsze mogę nakłamać, że tata mieszka w Szczecinie i tylko przyjeżdża w odwiedziny
-
Ja pierdziu, wszystko to zasrane Państwo zrobi, żeby tylko nie dać! A Ty człowieku oddawaj im pieniądze jak durny, żeby sobie mogli nic nie robić i zarabiać w pizdu pieniędzy. Posłowie przecież żyją z naszych podatków, gamonie jedne. Jak ja widzę, ile oddaję miesięcznie Państwu, to mnie szlag trafia po prostu.