X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i mowilas:) nie pamietam - bo czasem cos pomine- nie sposob przeczytac wszystkiego jak sie nie jest na biezaco:)

jutro skocze po olej- bo w Organicu bedzie znizka 15 % z Grazii:)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tia, ja fizykę techniczną na polibudzie studiowałam, specjalizacja fizyka komputerowa ;)

megg lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Tia, ja fizykę techniczną na polibudzie studiowałam, specjalizacja fizyka komputerowa ;)
    chyba bym umarla na takim kierunku:)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, mi sie wydawalo ze Sue i Katis to takie trenerki fitness:) Sue wczesniej zawsze miala cos sportowego w avatarku:D

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    chyba bym umarla na takim kierunku:)
    A ja z fizyki maturę ustną zdawałam. Po prostu ją rozumiałam od początku do końca i to było dla mnie strasznie łatwe.
    Miałam dobre podstawy - mój tata jak ze mną chodził na spacery to grał ze mną w grę kto szybciej wyliczy oczko z tablic rejestracyjnych ;) Stosowaliśmy nawet silnię wtedy a miałam kilka lat.

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak odnośnie śmieciarzy, to miałam kiedyś taką sytuację jeden jedyny raz kiedy ja wynosiłam śmieci, w dzień gdy mieli je zabierać (zawsze robi to mąż) i nie związałam jednego worka, akurat byłam przed domem kiedy po nie przyjechali. Dostałam niezły ochrzan od Pana:) Powiedział mi, że wszyscy mówią na nich śmieciarze, a oni są CZYŚCICIELAMI, ludzie którzy oddają śmieci to śmieciarze, bo je produkują:) Od tamtego momentu zawsze nazywam ich czyścicielami hehe;)

słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Fedra, Vel, Laurka lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę rozmów ciąg dalszy :) Ja dziś i jutro dzień wolny i mąż zabiera mnie na jakiś koncert orkiestry instrumentów dętych, i w co tu się ubrać hmmmm

Coraz częściej temat wózków, ja wczoraj właśnie wylicytowałam na Ebayu wózek jaki planowałam kupić Camarelo Sevilla. W UK ta firma nie jest znana więc nie było specjalnie polowania. Wózek 3w1 i do tego baza Isofix, wózek używany tylko 7 miesięcy (używane tylko rama, fotelik sam, baza) gondola i spacerówka nigdy nie użyte. Stan super. Kolor szary, możliwe że nowy wzięłabym inny, ale ten też nie jest zły ważne że to taki jaki chciałam z całym osprzętem i za jedyne 750 zł wszystko :) W niedziele mąż jedzie odebrać, już się nie mogę doczekać :)

Gosiak, słoneczna 85, Fedra, juska19 lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no Gosiak za fizykę to Cie podziwiam, ja za to bardzo chemię lubię , na studiach to był mój konik :-) Mata też mogła być, ale fizyka była moja kulą u nogi, no nie lubiłam jej jak cholera i musiałam bardzo dużo pracy włożyć aby ją pozaliczać :-)

relge6yd3cl8y0me.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie właśnie przyszły dwa staniki - namioty, które kupiłam na allegro - wyglądają autentycznie załamująco jak sobie leżą na stoliku :/

Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Nie no Gosiak za fizykę to Cie podziwiam, ja za to bardzo chemię lubię , na studiach to był mój konik :-) Mata też mogła być, ale fizyka była moja kulą u nogi, no nie lubiłam jej jak cholera i musiałam bardzo dużo pracy włożyć aby ją pozaliczać :-)
    Bo niestety bardzo mało nauczycieli potrafi ją dobrze przekazać - a wystarczy czegoś na początku nie zrozumieć i potem wiele lat ma się z tym przedmiotem problemy.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Lara, zgadzam się z Tobą, jak znam ludzi, wielu będzie to wykorzystywać i pracować na czarno, żeby tylko dostać tego tysiaka.
    Tak samo z becikowym - ja nie dostane, bo P. za dużo zarabia ;/ Zastanawiam się czy brać ślub przed porodem, bo jeśli go nie wezmę, to wtedy będę tak jakby "samotną matką". I do becikowego wezmą tylko moje zarobki tak? Orientujecie się jak to jest?

Niestety to tak nie dziala pamietam jak kolezanka o tym myslala i zadzwonila do urzedu i nawet jesli nie macie slubu a mieszkacie razem liczone jest to jako jedno gospodarstwo domowe ale moze zadzwon do urzedu i sie zapytaj...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Kurcze, mi sie wydawalo ze Sue i Katis to takie trenerki fitness:) Sue wczesniej zawsze miala cos sportowego w avatarku:D

miałam butki ;) Przed ciążą po prostu uprawiałam bardzo dużo sportu :) Teraz też się staram, ale mniej i z mniejszą intensywnością :)

Właśnie oglądam Kubusia Puchatka ;)

A Gosiak, co do Twojego kierunku studiów - to nie rozmawiałybyście ze mną teraz :) Bo chyba bym się zabiła :)
    Lubiłam fizykę i chemię w szkole, ale bez przesady :D Nigdy nie lubiłam biologii, nudziło mnie to :)
    Zawsze mnie interesowała psychologia i zachowania ludzi - do tej pory lubię ludzi obserwować wszędzie. Mam też taką intuicję do ludzi, wiem jak kogoś podejść, żeby lepiej pracował (to mi było bardzo potrzebne w pracy, na CC często przychodzą ludzie bez doświadczenia, szybko sie poddają, więc trzeba ich dobrze zmotywować do pracy).
    Skończyłam administrację, a w pracy szkoliłam się też, żeby móc robić to co robię.

• Katiś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna za tą trenerkę fitness bardzo dziękuję :) Przyjmuję z największą radością ten komplement :D

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • bella84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to widze z mojego wydzialu jestes :) tez zdawalam ustna fizyke bo ja lubilam i rozumialam bardzo dobrze, pewnie dlatego ze moj tata z fizyki jest swietny i potrafil mi podstawy kiedys tak wylozyc ze dalej poszlo juz z gorki :) ja w sumie zdawalam na eti na telekomunikacje ale finalnie sie rozmyslilam, za duzo programowania niby tam mialo byc a trafilam z deszczu pod rynne :p no u nas wcale mniej nie bylo, i tak oto po dzis dzien siedze w kodach i czasem mysle jakby to bylo byc po medycynie lub architekturze :)

Gosiak lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to zdjęcia tego wózka, podoba mi się dół tej ramy w kolorze białym. do tego jeszcze dodatki, oryginalna do tego wózka torba, parasolka, moskitiera, folia, pompka i chyba tyle. Już się cieszę.

4rp6aw.jpg
    2vrwr37.jpg
    97iv4z.jpg
    dw76uq.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:25

Gosiak, kasia_1988, Januszkowa, Fedra, Sue, Lara 82, Katiś, megg, Bietka, słoneczna 85, Angélique89, juska19, Laurka lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Większość z Was to raczej umysły ścisłe. Ja skończyłam filologię polską:) Z matematyką, fizyką i chemią zawsze miałam problemy.

Penelope bardzo ładny wózek.

Penelope, megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Niestety to tak nie dziala pamietam jak kolezanka o tym myslala i zadzwonila do urzedu i nawet jesli nie macie slubu a mieszkacie razem liczone jest to jako jedno gospodarstwo domowe ale moze zadzwon do urzedu i sie zapytaj...

A jeśli nie jesteśmy zameldowani w tym samym miejscu? Ja nie wymeldowałam się od rodziców, P. też, bo nigdy nie było takiej potrzeby. Zawsze mogę nakłamać, że tata mieszka w Szczecinie i tylko przyjeżdża w odwiedziny :D

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, oni chyba robią wywiad środowiskowy o ile się nie mylę.
    Dobra, zbieram się na szkołę rodzenia :D
    Do wieczora :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z dolegliwości to od 3 dni bolą mnie plecy, kręgosłup. Dziś to nawet się z lekkim bólem obudziłam. Czy któraś z Was już też to odczuwa ?

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu, wszystko to zasrane Państwo zrobi, żeby tylko nie dać! A Ty człowieku oddawaj im pieniądze jak durny, żeby sobie mogli nic nie robić i zarabiać w pizdu pieniędzy. Posłowie przecież żyją z naszych podatków, gamonie jedne. Jak ja widzę, ile oddaję miesięcznie Państwu, to mnie szlag trafia po prostu.

‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ