Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się zbieram na zakupy, bo nic na obiad nie mam
Dziś chyba zrobię jakąś zupę dobrą, strasznie mi się dziś nic nie chce
Zauważyłam, że mam problemy z oddychaniem. Nie mogę wziąć pełnego oddechu tak, że aż łapię zadyszkę. Z kondycją raczej nie ma to nic wspólnego, bo jak ćwiczę, to nie ma takiego problemu.
Miałam iść na spacer, ale mi strasznie słabo dziś. Tak się czuję, że najchętniej cały dzień bym przeleżała
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam,
Ładny mamy dzionek dziś choć mój pracowity.
Sernik Słoneczna upieczony choć piekłam go godzine i 10 min. i chyba to i tak za dużo taki mam piekarnik, no ale nie wiem jeszcze jak smakuje musi wystygnąć
Dziewczyny śpicie z cebuszką trzymając ją z przodu czy z tyłu?
Dziś będę testować bo wczoraj pokrowiec wyprałam i dopiero dziś suchyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 15:16
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Zmierzyłam sobie dziś obwód w pasie i szok 30 cm więcej
Zawsze miałam wymiary 88-60-90 (przy czym ostatni wymiar to biodra i jestem dosyć wąska w biodrach tylko mam tyłek odstający bo przed ciężą biodra mierzone z przodu to było jakieś 37 cm, teraz się poszerzyły ).
Ale w pasie w najwypuklejszym miejscu mam 90 cm, niezły brzuś, a zawsze byłam płaska jak deska
No ale to 30 cm mojego szczęścia, ważne że rozstępów nie mam(narazie i musi tak zostać
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 15:17
Sue, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wy tak z tymi zakupami, a ja tylko siedzę w domu
i właściwie nigdzie nie wychodzę, więc trzy czy cztery komplety wyjściowych ciuchów wystarczą mi
Ja powiem Wam, że nie czuję się dobrze w moim ciele teraz. Kocham swój brzuch to fakt, ale nie czuję się w ogóle atrakcyjnai celebruję moją ciążę jako kobieta choć nie sexi mama
Więc dlatego nie chcę za dużo kupować bo potem to będzie leżeć
Jedynie fakt muszę krótkie traperki kupić aby zimą na tych moich wertepach się nie wywrócić, ale jedną parę tylko i na co dzień i od święta, bo mąż zdecydowanie woli mnie w wersji bardziej kobiecej -
Co do torebek dawniej uwielbiałam takie duże na jedno ramię, odkąd pojawiły się listonoszki wybieram zawsze takie sprytniusie i już nie potrafię z dużą torbą. choć trzeba się będzie znów nauczyć bo mamy zazwyczaj to niezły arsenał noszą w torebkach
-
Lara 82 wrote:Cześć Wam,
Ładny mamy dzionek dziś choć mój pracowity.
Sernik Słoneczna upieczony choć piekłam go godzine i 10 min. i chyba to i tak za dużo taki mam piekarnik, no ale nie wiem jeszcze jak smakuje musi wystygnąć
Dziewczyny śpicie z cebuszką trzymając ją z przodu czy z tyłu?
Dziś będę testować bo wczoraj pokrowiec wyprałam i dopiero dziś suchy
-
Lara, witaj w klubie
Przed ciaza w pasie miałam 58cm, potrafiłam objąć sie dwiema rekami, a teraz, Hahaha niejedna ręka jeszcze by sie zamieściła
ja tez nie czuje sie atrakcyjna, zawsze miałam płaski brzuch, troche ciezko mi zaakceptować moje zmieniające sie ciałokocham to dziecko nad życie, ale zawsze kochałam tez swoje ciało, a ono zmienia sie teraz a ja zupełnie nie mam nad tym kontroli.
Teraz ciezko mi sie czuc sexownie, zawsze jak patrzyłam na kobiety w ciazy to myslalam, ze pieknie wygladaja, błyszczą, ale nigdy, ze sa sexowne. Mam nadzieje, ze żadnej z Was tym nie urazę
Powiem Ci tylko, ze wczoraj kupiłam sobie sukienkę, czarna spódnice i rajstopy i jak to przymierzyłam w domu, poczułam sie lepiej:) Na szczescie mam faceta, ktory codziennie mi powtarza, ze dla niego jestem teraz najpiękniejsza i troche mnie tym podtrzymuje na duchu
Jedno jest pewne - zakupy moga poprawić humor.
Wlasnie siedze na ławce przed sklepem i zbieram siły, zeby pojechac do domu:) kupiłam śliwki suszone bede jadła z musliLara 82 lubi tę wiadomość
-
Angelcia ja wczoraj chciałam przemycić w swoim jadłospisie jabłko no bo na surowo nie mogę. Więc zrobiłam właśnie racuszki z jabłkami. Zjadłam 4 no ale takie nie duże. Jejku jakich wzdęć wieczorem dostałam myślałam, że mnie rozerwie. Espumisan poszedł w ruch i męczyłam się wieczorem strasznie.
Jak ja zazdroszczę wszystkim jedzenia owocówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 16:12
-
to mojemu widze jakos glupio jak jest nizszy niz ja w takich szpilach
zreszta ja tez wole wygode
ale podziwiam dziewczyny ktore nosza szpilki
jak kupie bo mi sie podobaja to wyjde w nich pare razy od swieta zawszeGosiak, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:megg, nie bylo czapeczek tych:( wiec nie kupilam i nie pokaze:(
I powiedziała, że nie mają. A online chyba zamówić nie można z tego co pamiętam...
-
Gosiak wrote:A ja byłam w camaieu i jak spytałam o ciążowe spodnie, to babka na mnie spojrzała jak na wariatkę
I powiedziała, że nie mają. A online chyba zamówić nie można z tego co pamiętam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 17:07
-
Gosiak wrote:A ja byłam w camaieu i jak spytałam o ciążowe spodnie, to babka na mnie spojrzała jak na wariatkę
I powiedziała, że nie mają. A online chyba zamówić nie można z tego co pamiętam...
Gosiak u mnie to samo!nie widzialam w sklepie spodni tych i poszlam zpaytac! a ona mowi ze nie maja ciazowych- to jej mowie ze widzialam na stronie ze sa to tez dziwnie popatrzyla na mnie:)
chyba o tym nie wiedziala:)
maz tylko dzis kupil koszulke i czapke w 4f:)
ale w w tygodniu pojdziemy na pizze;)
w reserved tez nic nie wybralam! chcialam jakas luzniejsza koszule ale tez nie bylo takiej jak chcialam.
butow tez nie kupilam bo jak cos bylo ladne to nie bylo numeru a jak byl numer to jakos smiesznie wygladaly.
i taki dzien:)
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość