Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabawka przeznaczona dla osób, które mają takie samo poczucie humoru co my
A czy przerażająca? Hmm chyba nie, bo patrząc po minie babci ( uśmiech) można stwierdzić, że jej się to podoba hehe
Sue, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Zabawka przeznaczona dla osób, które mają takie samo poczucie humoru co my
A czy przerażająca? Hmm chyba nie, bo patrząc po minie babci ( uśmiech) można stwierdzić, że jej się to podoba hehe
Mi tam też się nawet podoba. Ja pamiętam, że jak byłam mama i oglądałam małą syrenkę, która rozpuściła się w pianę albo jak zginęła mama misia Kuleczki, to tak płakałam, że nie można było mnie uspokoić -
Ja też sobie wczoraj kupiłam butki na jesien ale lewy but jest ciut ciaśniejszy.Myślałam,że to wina buta ale jak przymierzałam inne to tak samo było więc chyba lewa noga mi wczoraj troszke napuchła.Mam nadzieje,że będe je mogła nosić,bo to były jedyne co mi przypasowały
-
maja35 wrote:Ja też sobie wczoraj kupiłam butki na jesien ale lewy but jest ciut ciaśniejszy.Myślałam,że to wina buta ale jak przymierzałam inne to tak samo było więc chyba lewa noga mi wczoraj troszke napuchła.Mam nadzieje,że będe je mogła nosić,bo to były jedyne co mi przypasowały
-
No wiecie, prawda jest taka, że te zabawki i ubranka bardziej są "dla nas" aniżeli dla dziecka, bo maluśkie dziecko nic nie rozumie
i co go to obchodzi czy ma bluzeczkę różową, czy w kropeczki
Żeby mi się tu nikt nie obraził- ale my z T jesteśmy tacy zwariowani
niektórzy kupiliby co innego, a my właśnie wilka jedzącego babcię
My w ogóle jesteśmy mało standardowi, bo oprócz psów kota i rybek mamy również wężeTakże jak ktoś nas zna to wie, że nie wybierzemy nic standardowego hehe
Sue ja to chyba mam rodzinne. Moja mama w dwóch ciążach przytyła 7 i 9 kg. Po prostu nie mam skłonności do tycia, ale ucieszyłam się, że tyjęDla dzidzi wszystko
Fedra, Sue lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Zaraz zrobie i wstawie.Musze zrobić fotke po kryjomu,żeby mąż nie widział,bo bedzie miałczał,że znowu buty kupiłam jak szafa pełna hehe
Ja właśnie pije kawe inke i też czekam na Martyne.
U nas dalej pada,że nic się nie chce ale na 14.00 idziemy do znajomych to dzień nam inaczej zleci.Gosiak lubi tę wiadomość
-
W sumie norma w ciazy to 12-14kg, wiec jak bedzie 12 to tragedii nie bedzie
Pobiegam po ciazy 2 miesiące i wroci do normy
Ale zazdroszczę, mnie juz waga dołuje
Zle sie czuje, słabo mi coswe Wrocławiu jest znow gorąco, mam troche dosc. Zle sie czuje, jak jest tak gorąco
-
Mój mi teraz cały czas powtarza, zamawiaj, zamawiaj, w końcu jeszcze dwóch synów będziesz rodzić, to się przyda
musisz mieć w czym chodzić.
Bierze mnie pod włos, bo wcześniej była mowa o dwójce dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:03
Fedra lubi tę wiadomość
-
Chciałam sobie kupic z ecco ale nie mieli nic ciekawego.Chciałam,żeby były ze skórki,bo w razie co jak noga napuchnie to nie będa uwierały ale nie było nic ciekawego.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Sue buty kupiłam Będzinie na targu:) Kosztowały mnie 80 zł. Jeszcze takich u nikogo nie widziałam
Ale po akcji z Batą odechciało mi się płacić więcej niż 100 zł za buty. Bo mam też piękne buty jesienne z Baty za 250 zł, które nie nadają się na jesienną pogodę