Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lara 82 wrote:Cześć Wam,
Ładny mamy dzionek dziś choć mój pracowity.
Sernik Słoneczna upieczony choć piekłam go godzine i 10 min. i chyba to i tak za dużo taki mam piekarnik, no ale nie wiem jeszcze jak smakuje musi wystygnąć
Dziewczyny śpicie z cebuszką trzymając ją z przodu czy z tyłu?
Dziś będę testować bo wczoraj pokrowiec wyprałam i dopiero dziś suchy
u nas to wyglada tak mniej wiecej, ze mi cebuszke zabral facet i on spi na niej (od przodu), a ja na nim
a generalnie to tak roznie, dzis mi w nocy bylo bardzo ciezko na brzuchu, czulam sie ociezala i mialam ochote spac od przodu zeby na niej wywalic brzuch, ale jak mnie łupie w kregoslupie to wole ja od tylu -
Właśnie wróciłam z zakupów:) Na forum panuje weekendowe szaleństwo zakupowe:)
Zaczęliśmy od Leroy M. i tam kupiliśmy lampę i tapetę do naszej sypialni.
Później ruszyliśmy na ciuszki i kupiłam sukienkę z dzianiny, może być do kryjących rajstop jak i do leginsów. I jeszcze torebkęTo wszystko w Sinsley.
Mąż kupił kurtkę w TK-maxx i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Uczciliśmy to w restauracji na zamku U ZIYADA - Fedra będzie na pewno wiedzieć gdzie. Jest tam piękny taras widokowy, w taką pogodę jak dzisiaj w Krakowie- idealnie:)
W bershce jest b. dużo ubrań nadających się dla ciężarnych:)Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Wy tak z tymi zakupami, a ja tylko siedzę w domu
i właściwie nigdzie nie wychodzę, więc trzy czy cztery komplety wyjściowych ciuchów wystarczą mi
Ja powiem Wam, że nie czuję się dobrze w moim ciele teraz. Kocham swój brzuch to fakt, ale nie czuję się w ogóle atrakcyjnai celebruję moją ciążę jako kobieta choć nie sexi mama
Więc dlatego nie chcę za dużo kupować bo potem to będzie leżeć
Jedynie fakt muszę krótkie traperki kupić aby zimą na tych moich wertepach się nie wywrócić, ale jedną parę tylko i na co dzień i od święta, bo mąż zdecydowanie woli mnie w wersji bardziej kobiecej
boze mam to samo!!!
czuje sie okropnie !!!!
brzydka, gruba, blada, cos potwornego !!
zawsze czulam sie mega seksownie, opalona, zgrabna, nigdy przenigdy nie mialam kompleksow na punkcie wygladu, nie mialam sie za najpiekniejsza ale czulam sie ze soba dobrze co tez mi pomagalo i w zwiAzku bo nie mialam przed niczym oporu ani zahamowan bo poprostu nie mialam sie czego wstydzic
a teraz? najchetniej nie wychodzilabym spod koldry... jestem blada i mam rozstepy na cyckachdo tego czuje sie taka zaniedbana
tragedia
-
Patrzcie jakie body fajne:
http://www.hm.com/pl/product/99838?article=99838-A
39,90zł za dwupak a do tego wygodne zapięcie, bo nie trzeba przez głowę, a to na początkowe dni na pewno przydatne
Chyba jutro zaciągnę mojego P. na zakupy Tomusiowe
w ogóle, Gosiak chyba dziś pisała, że śniło jej się, że karmiła piersią. Mnie się dziś śniło, że Tomek był taki maleńki (miał chyba z 30 cm) i ja ciągle zapominałam o karmieniu ;/ A jak już go karmiłam piersią, to on ciągle wymiotował. Dziwny sen, obudziłam się o 5 i się zastanawiałam co ja mam w tej głowie
-
Myślałam ze tylko ja tak wiksuje na swoim punkcie. Kocham mojego szkraba ponad życie, ale moje ciało zmieniło się strasznie.. Przytyłam wszędzie poszło mi w tyłek, nogi, biodra. Ale co mam zrobić ciuchy dziwnie leżą na mnie..
Za to mąż mówi ze kocha mnie ponad życie i dla niego bardziej w ciąży promienieje..
-
Śnią się głupoty, mi np z miesiąc temu śniło się ze wzięłam chrzesniaczke do siebie, wracajac z.nią autem do domu zadzwoniła do mnie kumpela wyciągając mnie na imprezę, a ja miałam przecież chrzesniaczke hmm i zamknęłam ją w samochodzie, miałam wrócić za 2 godziny, a nam tak się przeciagnelo że dopiero na kolejny dzień kapnelam się ze mam tą małą w samochodzie, idąc do auta zastanawiałam się hak wytłumaczę się przed rodzicami małej, a co jeśli ona nie żyje?! Kurde doszłam do auta a mała sobie spała
nic jej nie było, usiadłam do auta i odwiozlam ja do domu sen porażka!!
-
Gosiak wrote:Ja 173, moj M. 178 - ale nam to nie przeszkadza i noszę
ja mam 163 a moj 173 wiec w sumie na szpilach z nim sie zrównamwiec cale szczescie
ja bym nie mogla miec nizszego faceta, strasznie mnie brzydzą mali mężczyźni z małymi rączkami, z małymi stópkami, niżsi od kobiet, moj tez nie jest za wysoki ale przez to że ćwiczy to tego nie widac, a ja też jestem niska wiec nie ma dysproporcji, a inne konczyny są OKEJwiec jest luz, ale jak widze małych mężczyzn to czuje taki wstręt, nie wiem dlaczego.. lubie męskich mężczyzn w wygladzie i w zachowaniu, jak facet jest zbyt dobry to odrazu mnie odrzuca od takiego
facet musi byc meski ale nie moze być owłosiony, tzn nie moze się też absolutnie depilować ale z natury nie moze mieć włosów a tam gdzie musi jak np nogi to nie mogą być czarne jak smoła bo mnie też to brzydzi
Moj cale szczescie na rekach ma mniej odemnie, na klacie nie ma nic, jedynie kilka na krzyz brazowych na srodku klatki co jest seksowne nawet a tak to nic, nawet pod pachami ledwo co mu rosnie wiec mam szczescie
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Wczoraj poczułam się strasznie gruba. Na początku ciąży z powodu krwiaka nie mogłam brać kąpieli, tylko prysznic. Wczoraj pierwszy raz się przełamałam. Jak się już położyłam w tej wannie to jakoś nie mogłam się podnieść, brzuch jest coraz większy i zauważam różne trudności, np. w ubieraniu skarpet czy butów. Stwierdzam, że puszyści mają na prawdę ciężko. Trochę tęsknie za swoją figurą, mam nadzieję, że do niej wrócę bardzo szybko.
Aaaa i ja też należę do wysokich- 176 cmMąż wyższy, moge obcasy założyć, ale nie lubię, bo sama dla siebie wydaje się za duża więc raczej stawiam na baleriny, niskie botki czy oficerki i też można w nich wyglądać dobrze i sexy:)
megg lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Vel niestety do Stradivariusa i Bershki zniżek nie było.
Kupiłam sobie tę sukienkę (szarą):
http://www.stradivarius.com/pl/pl/ubrania/sukienki-c1108013p4331644.html?categoryNav=1108013&colorId=001
Nie mogę zdjęcia wkleić
i taką koszulkę w bershce:
http://www.bershka.com/pl/pl/bershka/bershka/koszulki/koszulka-bershka-z-falbank%C4%85-c1132024p4634508c736.html
W bershce dużo jest takich fajnych, szerokich koszulekNa pewno jeszcze sobie kilka kupię
Teraz poluję na taki swetras długi - jeden z paskiem w talii a drugi zakładany przez głowę. Taki oversizowy, żeby był też po ciąży dobry
Fajna sukienka
Paulina Holtz miala taka na warsztatach swiadomej mamy
https://www.facebook.com/swiadomamama/photos/pb.120233414696530.-2207520000.1413133113./709923132394219/?type=3&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 18:59
-
Gosiak wrote:Jeśli w tych zniżkach jest mothercare, to tak.
Ja wczoraj zamówiłam z happymum online i zniżka się naliczyła
Kod to: Grazia2014
ale nie wszedzie
np do esotiqa kod jest TWOJSTYL
a do answear com sklepu kod jest GRAZIA14
A DO ARYTONU jeszcze inny
a do mothercare nie ma podanego kodu wiec chyba nie mozna online
tylko w placowce -
Ja też nie jestem wielkoludem, mam 165cm
Mój P. ma 185 i dla mnie jest idealny
I nie tylko dla mnie, bo jak są zdjęcia z jakichś koncertów, na których gra, to zawsze laski piszą, że basista taki ładny i inne takie
Niech podziwiają, nic więcej nie zrobią
)
A szpilki mogę założyć jakie tylko chcę i i tak jestem od niego niższa
Januszkowa, ja to wczoraj stwierdziłam na zakupach. Moja okrąglejsza figura nie wygląda dobrze we wszystkim. Wcześniej takiego problemu nie było, może dlatego mi tak dziwnie
-
Sue wrote:Vel, sukienka tej Holtz fajna, ja co prawda teraz cierpię na zanik talii, ale po ciąży jak najbardziej, bo lubię takie
uwielbiam dekold na plecach
a tak malo jest takich ciuchów
zawsze podoba mi sie to czego w ogole nie ma nigdzie a jak jest to w sklepach gdzie wszystko jest cholernie drogie!! -
Ta Twoja ladniejsza niz Holtz
Twoja jest bardziej prosta i ma ten dekold
a jej ma inny dól, bardziej dziewczecy
ja wole bardziej proste niz dziewczece
a pozatym szaraboze to moj ulubiony kolor, ja najchetniej ubieralabym sie tylko w szare i czarne, ewentualnie czasem beże i granaty, inne kolory moglyby dla mnie w ogole nie istniec
najbardziej ciemny szary grafitWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 19:21
Sue lubi tę wiadomość
-
Mi moje ciało się ogólnie podoba, ale;) ostatnio wolę chodzić w obcisłych spódnicach lub sukienkach ciążowych, bo wyglądam lepiej niż w spodniach i normalnych koszulkach;) Mój K. się cieszy, bo woli mnie w takim wydaniu;)
Co do wzrostu to ja mam tak jak Sue i nie mam problemu ze szpilkami bo i tak zawsze jestem niższa
Wy o tych ciuchach piszecie a ja nienawidzę chodzić po centrach handlowych i szukać ubrań, baaardzo szybko mnie to męczy. Najgorsze jest to, że jak mam pieniądze to dużo rzeczy mi się podoba, a jak już chce coś kupić to nic...
Angelcia chce Ci się tak pichcić tyle? Ja ostatnio leniwa się zrobiłam i nic nie chce mi się gotować. W ogóle ostatnio mało jem, wręcz się zmuszam czasami bo głodu praktycznie nie czuję.Lara 82 lubi tę wiadomość