Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak miałam po ślubie nagle ileś osób od mojej babci z wioski zaprosiło mnie do grona znajomych ale na NK co jest jeszcze lepsze bo przez ileś lat wcześniej nie potrafili tego zrobić.
Oczywiście nie przyjęłam zaproszeń.MS, Sue lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Gosiak u mnie to samo!nie widzialam w sklepie spodni tych i poszlam zpaytac! a ona mowi ze nie maja ciazowych- to jej mowie ze widzialam na stronie ze sa to tez dziwnie popatrzyla na mnie:)
chyba o tym nie wiedziala:)
maz tylko dzis kupil koszulke i czapke w 4f:)
ale w w tygodniu pojdziemy na pizze;)
w reserved tez nic nie wybralam! chcialam jakas luzniejsza koszule ale tez nie bylo takiej jak chcialam.
butow tez nie kupilam bo jak cos bylo ladne to nie bylo numeru a jak byl numer to jakos smiesznie wygladaly.
i taki dzien:) -
Lara 82 wrote:O tych spodniach z camaieu pisała chyba Angelique i wydaje mi się, że w Polsce nie ma a we Francji tak
One jakby są ale... ich nie ma. Są na polskiej stronie ale nie można ich kupić. Nawet na moich spodniach była cena podana także w złotówkach.
-
Ja bardziej niż po galeriach wolę łazić po małych sklepach czy chińczykach. Zawsze coś kupię mam przynajmniej tego więcej za mniejsze pieniądze jak się popruje czy buty się rozkleią to nie jest mi żal..
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVel ten sernik jest ohydny
taki ma posmak.. ble
takie cos musujace... nie wiem
Ja jutro rano lece na morfologie i mocz - to nic, ze mialam isc w zeszlym tygodniu, ale jakos mi umknelo (tak troche specjalnie)...
Eh, chcialabym juz wtorek i to echo serca.. I uslyszec cos dobrego.. -
nick nieaktualny
-
Dobry...
Czytam Was choc weny do pisania mi brak
Moja cebuszka lerzy za mna a ja kerze troche plecami na niej tak ze nie lerze brzuchem na lozku...
W brzuchy mam juz ok 110 cm przez cale zycie bylam szczupla (no moze podczas staran przez leki przytylam) ale kocham moje cialo i czuje sie sexi pomimo spuchnietych nog i palcow jak serdelki... uwielbiam kiedy moj maz sie do mnie przytula lub mowi ze ida jego dziewczynynosze podkoszulki z przed ciazy mega opinaja brzuszek ale lubie go eksponowac...
Z oddychaniem tez mam problem ale najczesciej w nocy i to jak spie na lewym boku...
Bardzo fajne zakupy zrobilyscie
Za jutrzejsze i zblizajac sie wizyty trzymam kciuki i zycze dobranocJanuszkowa, Gosiak, megg, sebza lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:W brzuchy mam juz ok 110 cm przez cale zycie bylam szczupla (no moze podczas staran przez leki przytylam) ale kocham moje cialo i czuje sie sexi pomimo spuchnietych nog i palcow jak serdelki... uwielbiam kiedy moj maz sie do mnie przytula lub mowi ze ida jego dziewczyny
nosze podkoszulki z przed ciazy mega opinaja brzuszek ale lubie go eksponowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 05:01
Fedra lubi tę wiadomość