Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna sernik wyszedł super
Choć ja na górę nie dawałam taką inną masę nie krówkową tylko miałam w domu konfiturę mleczną to w smaku też jest Toffi i słodkie, tylko można od razu ze słoika nożem smarowaća w lodówce i tak twardnieje.
Jedna rzecz ja myślę, że 4 łyż cukru pudru to za mało, następnym razem dodam więcejGosiak, słoneczna 85, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:butow tez nie kupilam bo jak cos bylo ladne to nie bylo numeru a jak byl numer to jakos smiesznie wygladaly.
i taki dzien:)
Ja generalnie lubię kupować online ciuchy i buty - zawsze miałam do tego dryg i praktycznie nigdy nie nie musiałam oddawać.
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Lara, witaj w klubie
Przed ciaza w pasie miałam 58cm, potrafiłam objąć sie dwiema rekami, a teraz, Hahaha niejedna ręka jeszcze by sie zamieściła
ja tez nie czuje sie atrakcyjna, zawsze miałam płaski brzuch, troche ciezko mi zaakceptować moje zmieniające sie ciałokocham to dziecko nad życie, ale zawsze kochałam tez swoje ciało, a ono zmienia sie teraz a ja zupełnie nie mam nad tym kontroli.
Teraz ciezko mi sie czuc sexownie, zawsze jak patrzyłam na kobiety w ciazy to myslalam, ze pieknie wygladaja, błyszczą, ale nigdy, ze sa sexowne. Mam nadzieje, ze żadnej z Was tym nie urazę
Może dlatego, że płaskiego brzucha to już nie miałam jakiś rok przed ciążą i to zaakceptowałam. Wcześniej też zwykle płaściutki - ale okupiony zdrową dietą i ćwiczeniami.
Teraz eksponuję brzuszek, cycki mam jeszcze większe i dobrze mi z tym bardzo. Jeszcze czekam na tą sukienkę co zamówiłam i stwierdziłam, że będę ją nosić z różnymi kolorami rajstop, a i na święta może w niej wystąpięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 17:17
-
nick nieaktualnyLara ja sobie wkładam kołdrę między nogi, ale to już od zawsze.. pewnie dlatego nie kupiłam cebuszki
a z przodu okupuje mnie zawsze psiak - śpi na brzuchu z Adunią. Mialam wlasnie ostatnio pytać o to ile macie w brzuszku, ale sama nie wiem gdzie mam centymetr.
Wzielo mnie na bigos i wlasnie robieGosiak lubi tę wiadomość
-
Słoneczna a co do Reserved, to te ubrania ładnie wyglądają na wieszaku, ale na mnie już np. nie ;/ Wszystkie koszulki i sukienki odstawały mi na plecach i nad pośladkami. Nie wiem dla kogo oni szyją te ubrania.
Gosiak, ja się właśnie zastanawiam czy jeszcze jakichś zakupów nie zrobić
Oglądam własnie Ugotowanych i powiem Wam, że jak nie mam nic przeciwko gejom, tak ten co jest w tym programie mi działa na nerwy strasznie! Nie dość, że nic mu sie nie podoba, ciągle marudzi, miungwa jedna, to jeszcze specjalnie zaniża oceny wszystkim, żeby wygrać. Jednej lasce dał 1!! Nosz kurna!
P. wraca o 20:00, już się nie mogę doczekać)
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Wracam po zakupach;) nie kupiłam nic w sklepie z obnizkami:/ moze jutro sie uda:)
W reserved we wszystkim wyglądam jak szafa - poszłam do stradivariusa i od razu lepiej:)
Kupiłam tez fajne legginsy w calzedonii, teraz żałuje, ze tylko jedna pare, bo leżą swietnie i nigdzie nie cisną, bo sa bezszwowe:)
Porobie zdjecia jak cos zjem;)
A kurtki nie kupiłam:) poczekam na P. moze mi doradzi
Sue tez bylam na zakupach i tez nic nie kupilam, ja ogolnie nienawidze chodzic na zakupy i to dla mnie meaale sie zmusilam ale nic nie znalazlam niestety
a do stradivariusa tez sa znizki ? bo nie zauwazylam a tam sa fajne ciuchy
bylam w reserved cropp house carry cubus camaieu diverse (tez pytalam o ciazowe rzeczy pania ale wlasnie zeby nie wyjsc na idiotke zanim zapytalam to dodalam ze w ofercie internetowej sa dostepne) i nic dla siebie nie znalazlamnie wiem moze jeszcze sie przejde albo w necie pogrzebie
-
Gosiak wrote:Wygrałam kurtkę!
103,50 - ale się cieszę
Jem "śledzika na raz" lisnera z cebulką - musiałam czymś zagryźć czekoladę
tez go lubie i kupuje
z biedry -
Vel niestety do Stradivariusa i Bershki zniżek nie było.
Kupiłam sobie tę sukienkę (szarą):
http://www.stradivarius.com/pl/pl/ubrania/sukienki-c1108013p4331644.html?categoryNav=1108013&colorId=001
Nie mogę zdjęcia wkleić
i taką koszulkę w bershce:
http://www.bershka.com/pl/pl/bershka/bershka/koszulki/koszulka-bershka-z-falbank%C4%85-c1132024p4634508c736.html
W bershce dużo jest takich fajnych, szerokich koszulekNa pewno jeszcze sobie kilka kupię
Teraz poluję na taki swetras długi - jeden z paskiem w talii a drugi zakładany przez głowę. Taki oversizowy, żeby był też po ciąży dobrymegg lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:i taką koszulkę w bershce:
http://www.bershka.com/pl/pl/bershka/bershka/koszulki/koszulka-bershka-z-falbank%C4%85-c1132024p4634508c736.html
Tylko, że granatową i z nadrukiem, ale fason baardzo zbliżony - i zastanawiam się czy właśnie białej jeszcze nie kupić.
Super leżą. -
Topola wrote:Hej, hej. Dziewczyny czy te kupony zniżkowe to na zakupy internetowe też się liczą? Np jeśli chciałabym chyba pozamawiać kilka ciuszków z mothercare?
Ja wczoraj zamówiłam z happymum online i zniżka się naliczyła
Kod to: Grazia2014Topola lubi tę wiadomość
-
Gosiak, ta ze Stradiego jest extra, polecam
! Były jeszcze wiśniowe, beżowe i takie rude
I chyba kupie sobie jeszcze jedną
W ogóle w Bershce i Stradim te ubrania lepiej na mnie leżą
A jaki jest link do sklepu mothercare? Bo ja w necie nie mogę znaleźć sklepu online