X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    megg, nie bylo czapeczek tych:( wiec nie kupilam i nie pokaze:(

Szkoda
    Patrzyłam i są na allegro za 22 zł plus wysyłka

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba poszukac sklepu Pinokio, zobacz moze masz u siebie

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna sernik wyszedł super :-)

Choć ja na górę nie dawałam taką inną masę nie krówkową tylko miałam w domu konfiturę mleczną to w smaku też jest Toffi i słodkie, tylko można od razu ze słoika nożem smarować :-) a w lodówce i tak twardnieje.
    Jedna rzecz ja myślę, że 4 łyż cukru pudru to za mało, następnym razem dodam więcej :-)

Gosiak, słoneczna 85, megg, Fedra lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tych spodniach z camaieu pisała chyba Angelique i wydaje mi się, że w Polsce nie ma a we Francji tak :-)

Angélique89 lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    butow tez nie kupilam bo jak cos bylo ladne to nie bylo numeru a jak byl numer to jakos smiesznie wygladaly.

i taki dzien:)
    Ale ja i tak jestem zadowolona, bo zrobiłam zakupy online z tymi zniżkami i wygrałam kurtkę zimową, kupiłam kolorowe rajstopy ciążowe też i w sumie stwierdziłam, że świetnie będę wyglądać tej jesieni/zimy :)
    Ja generalnie lubię kupować online ciuchy i buty - zawsze miałam do tego dryg i praktycznie nigdy nie nie musiałam oddawać.

megg, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmmm sernik daj troszkę <3

Lara 82, megg lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Lara, witaj w klubie :) Przed ciaza w pasie miałam 58cm, potrafiłam objąć sie dwiema rekami, a teraz, Hahaha niejedna ręka jeszcze by sie zamieściła ;)
    ja tez nie czuje sie atrakcyjna, zawsze miałam płaski brzuch, troche ciezko mi zaakceptować moje zmieniające sie ciało :/ kocham to dziecko nad życie, ale zawsze kochałam tez swoje ciało, a ono zmienia sie teraz a ja zupełnie nie mam nad tym kontroli.
    Teraz ciezko mi sie czuc sexownie, zawsze jak patrzyłam na kobiety w ciazy to myslalam, ze pieknie wygladaja, błyszczą, ale nigdy, ze sa sexowne. Mam nadzieje, ze żadnej z Was tym nie urazę :)
    A ja się seksownie czuję - serio.
    Może dlatego, że płaskiego brzucha to już nie miałam jakiś rok przed ciążą i to zaakceptowałam. Wcześniej też zwykle płaściutki - ale okupiony zdrową dietą i ćwiczeniami.
    Teraz eksponuję brzuszek, cycki mam jeszcze większe i dobrze mi z tym bardzo. Jeszcze czekam na tą sukienkę co zamówiłam i stwierdziłam, że będę ją nosić z różnymi kolorami rajstop, a i na święta może w niej wystąpię :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 17:17

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z polskiej strony!

http://www.camaieu.pl/Acheter/Ci%C4%85%C5%BCowe%20damskie%20spodnie%20o%20prostym%20kroju.html

Gosiak, Sue, Angélique89, Fedra lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara ja sobie wkładam kołdrę między nogi, ale to już od zawsze.. pewnie dlatego nie kupiłam cebuszki :) a z przodu okupuje mnie zawsze psiak - śpi na brzuchu z Adunią. Mialam wlasnie ostatnio pytać o to ile macie w brzuszku, ale sama nie wiem gdzie mam centymetr.

Wzielo mnie na bigos i wlasnie robie :D

Gosiak lubi tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Wzielo mnie na bigos i wlasnie robie :D
    Ty to angelcia jesteś niezła z tym gotowaniem :) A bigosiku i ja bym zjadła :D
    Ja też nie mam w domu centymetra, więc brzucha sobie nie zmierzę.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadłam na obiad jajeczko sadzone i potrawkę z brokuła, marchewki i pora z sosem sojowym :) Mniam ;)

Zaraz nastawiam rosół, żeby był na jutro ;)

• megg Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak Tez Lubie Zakupy Online :-)
    Mogę się spokojnie zastanowić a zwrócić zawsze można. A na allegro 'choruję' - non stop coś szukam tam

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Sue Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna a co do Reserved, to te ubrania ładnie wyglądają na wieszaku, ale na mnie już np. nie ;/ Wszystkie koszulki i sukienki odstawały mi na plecach i nad pośladkami. Nie wiem dla kogo oni szyją te ubrania.

Gosiak, ja się właśnie zastanawiam czy jeszcze jakichś zakupów nie zrobić ;)

Oglądam własnie Ugotowanych i powiem Wam, że jak nie mam nic przeciwko gejom, tak ten co jest w tym programie mi działa na nerwy strasznie! Nie dość, że nic mu sie nie podoba, ciągle marudzi, miungwa jedna, to jeszcze specjalnie zaniża oceny wszystkim, żeby wygrać. Jednej lasce dał 1!! Nosz kurna!

P. wraca o 20:00, już się nie mogę doczekać :))

Gosiak lubi tę wiadomość

• Vel Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Wracam po zakupach;) nie kupiłam nic w sklepie z obnizkami:/ moze jutro sie uda:)
    W reserved we wszystkim wyglądam jak szafa - poszłam do stradivariusa i od razu lepiej:)
    Kupiłam tez fajne legginsy w calzedonii, teraz żałuje, ze tylko jedna pare, bo leżą swietnie i nigdzie nie cisną, bo sa bezszwowe:)
    Porobie zdjecia jak cos zjem;)

A kurtki nie kupiłam:) poczekam na P. moze mi doradzi :)

Sue tez bylam na zakupach i tez nic nie kupilam, ja ogolnie nienawidze chodzic na zakupy i to dla mnie mea :( ale sie zmusilam ale nic nie znalazlam niestety

a do stradivariusa tez sa znizki ? bo nie zauwazylam a tam sa fajne ciuchy

bylam w reserved cropp house carry cubus camaieu diverse (tez pytalam o ciazowe rzeczy pania ale wlasnie zeby nie wyjsc na idiotke zanim zapytalam to dodalam ze w ofercie internetowej sa dostepne) i nic dla siebie nie znalazlam :/ nie wiem moze jeszcze sie przejde albo w necie pogrzebie

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Vel Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Wygrałam kurtkę! :) 103,50 - ale się cieszę :D

Jem "śledzika na raz" lisnera z cebulką - musiałam czymś zagryźć czekoladę :P

tez go lubie i kupuje

z biedry :)

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Sue Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel niestety do Stradivariusa i Bershki zniżek nie było.

Kupiłam sobie tę sukienkę (szarą):

http://www.stradivarius.com/pl/pl/ubrania/sukienki-c1108013p4331644.html?categoryNav=1108013&colorId=001

Nie mogę zdjęcia wkleić :)

i taką koszulkę w bershce:
    http://www.bershka.com/pl/pl/bershka/bershka/koszulki/koszulka-bershka-z-falbank%C4%85-c1132024p4634508c736.html

W bershce dużo jest takich fajnych, szerokich koszulek :) Na pewno jeszcze sobie kilka kupię:)

Teraz poluję na taki swetras długi - jeden z paskiem w talii a drugi zakładany przez głowę. Taki oversizowy, żeby był też po ciąży dobry :)

megg lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. Dziewczyny czy te kupony zniżkowe to na zakupy internetowe też się liczą? Np jeśli chciałabym chyba pozamawiać kilka ciuszków z mothercare?

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    i taką koszulkę w bershce:
    http://www.bershka.com/pl/pl/bershka/bershka/koszulki/koszulka-bershka-z-falbank%C4%85-c1132024p4634508c736.html
    To ja właśnie bardzo podobną sobie kupiłam w piątek przy tej szkole rodzenia ;)
    Tylko, że granatową i z nadrukiem, ale fason baardzo zbliżony - i zastanawiam się czy właśnie białej jeszcze nie kupić.
    Super leżą.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Topola wrote:
    Hej, hej. Dziewczyny czy te kupony zniżkowe to na zakupy internetowe też się liczą? Np jeśli chciałabym chyba pozamawiać kilka ciuszków z mothercare?
    Jeśli w tych zniżkach jest mothercare, to tak.
    Ja wczoraj zamówiłam z happymum online i zniżka się naliczyła :)
    Kod to: Grazia2014

Topola lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, ta ze Stradiego jest extra, polecam :)! Były jeszcze wiśniowe, beżowe i takie rude :) I chyba kupie sobie jeszcze jedną ;)

W ogóle w Bershce i Stradim te ubrania lepiej na mnie leżą :)

A jaki jest link do sklepu mothercare? Bo ja w necie nie mogę znaleźć sklepu online :/

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ