Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona
po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam
"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"
czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym
wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.
"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"
A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach
Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.
i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)
pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam
pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) heheheGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVel ja już mam maluszka jak na awatarze i wlasnie brakuje tylko dzieciaczka, którego będzie darzył wielka miloscia.
Mój psiak tak kocha dzieci i się nimi opiekuje, ze to jest po prostu wzruszające. Nawet jak nabroi nie potrafie się na niego gniewac, robi takie słodkie minki i oczka ;* -
dziecko powinno się chować z pieskiem ja zawsze chciałam żeby od malucha miało takiego szczeniaka i żeby razem rośli dopóki mu nie sprawimy braciszka
-
Wiecie ja mam psa i to nie rakie proste;/
Meza nie ma w domu bo pracuje, ja musze latac z psem 3 razy na dzien (procz rana). Moja suczka jest juz wiekowa bo ma 11 lat. Juz nie ma takiego zycia w sobie. Moj Alex lubi sie z nia bawic, chodzic na spacer.
Kiedys byla dla mnie wszystkim -dzieckiem-przyjacielem itp... lecz gdy urodzil sie synek zostala lekko mowiac zdegradowana poprostu do poziomu PSA.I mysle ze u niektorych z Was bedzie jak u mnie;) Aczkolwiek nie wyobrazam sobie by moglo by mojego psiaka nie byc. -
nick nieaktualnyNie wiem jak to będzie, ale podejrzewam, ze Mufin zawsze będzie dla mnie dzieckiem... Jest tak rozpieszczony, ze nawet nie wyobrażam sobie go samego zostawić w domu, bo od razu mi go żal. To już podchodzi pod obsesję, ale tak już czasem bywa. Cale zycie chciałam mieć psa i może dlatego jest takim oczkiem w glowie.
-
Vel wrote:zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona
po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam
"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"
czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym
wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.
"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"
A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach
Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.
i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)
pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam
pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) hehehe
Super! Wodniki są bardzo niezależne, nie lubią, jak ktoś im coś narzuca. Są jak koty - chodzą swoimi drogami.
Ja jestem Lwem, moj P. jest Wodnikiem, więc nasz Junior też się wpasuje
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Tez jestem lwem i mam okropny charakter.
a tam, lwy to bardzo dobre znaki zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa
najgorsze to są skorpiony -
Vel wrote:a tam, lwy to bardzo dobre znaki zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa
najgorsze to są skorpiony
ejj czemu:( ja jestem skorpionem
A tak serio nie wierze w takie brednie -
nick nieaktualny