X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pozwoliłam się dopisać do dokumentu :)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to dobrze :) jak Wam mija weekend?

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiszę się (albo i nie) jak będzie wszystko jasne co tam u mnie...

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora dopiszecie się z Groszkiem, bo dzielnie walczy i rośnie ;*

dora8201 lubi tę wiadomość

• Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda, we Francji becikowe jest dosyc wysokie. W moim regionie to prawie 950 euros. I takie pieniadze dostaje sie w 7 miesiacu ciazy a nie po urodzeniu dziecka. To na taka wyprawke;) Uwazam ze bardzo dobrze jest z tym pomyslane;)

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisałam sie;)

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dopisałam :-)

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Vel Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona :)

po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam

"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"

czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym

wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.

"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"

A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach

Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.

i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)

pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam

pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) hehehe

Gosiak lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel ja już mam maluszka jak na awatarze i wlasnie brakuje tylko dzieciaczka, którego będzie darzył wielka miloscia.

Mój psiak tak kocha dzieci i się nimi opiekuje, ze to jest po prostu wzruszające. Nawet jak nabroi nie potrafie się na niego gniewac, robi takie słodkie minki i oczka ;*

• BasiaPelasia Koleżanka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do lutowych mam. Mam termin na 10.02.2015

BasiaPelasia
  • Vel Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) dziecko powinno się chować z pieskiem :) ja zawsze chciałam żeby od malucha miało takiego szczeniaka i żeby razem rośli :) dopóki mu nie sprawimy braciszka :)

zjk3p18.png

• Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja mam psa i to nie rakie proste;/

Meza nie ma w domu bo pracuje, ja musze latac z psem 3 razy na dzien (procz rana). Moja suczka jest juz wiekowa bo ma 11 lat. Juz nie ma takiego zycia w sobie. Moj Alex lubi sie z nia bawic, chodzic na spacer.

Kiedys byla dla mnie wszystkim -dzieckiem-przyjacielem itp... lecz gdy urodzil sie synek zostala lekko mowiac zdegradowana poprostu do poziomu PSA.I mysle ze u niektorych z Was bedzie jak u mnie;) Aczkolwiek nie wyobrazam sobie by moglo by mojego psiaka nie byc.

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to będzie, ale podejrzewam, ze Mufin zawsze będzie dla mnie dzieckiem... Jest tak rozpieszczony, ze nawet nie wyobrażam sobie go samego zostawić w domu, bo od razu mi go żal. To już podchodzi pod obsesję, ale tak już czasem bywa. Cale zycie chciałam mieć psa i może dlatego jest takim oczkiem w glowie.

• Sue Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona :)

po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam

"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"

czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym

wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.

"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"

A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach

Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.

i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)

pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam

pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) hehehe

Super! Wodniki są bardzo niezależne, nie lubią, jak ktoś im coś narzuca. Są jak koty - chodzą swoimi drogami.
    Ja jestem Lwem, moj P. jest Wodnikiem, więc nasz Junior też się wpasuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem lwem i mam okropny charakter.

przedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość

• Vel Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Tez jestem lwem i mam okropny charakter.

a tam, lwy to bardzo dobre znaki :) zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa :)

najgorsze to są skorpiony :P

zjk3p18.png

• PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    a tam, lwy to bardzo dobre znaki :) zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa :)

najgorsze to są skorpiony :P

ejj czemu:( ja jestem skorpionem
    A tak serio nie wierze w takie brednie :)

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie jestesmy najlepsze, bo mamy w sobie "cos cennego"

Sue lubi tę wiadomość

• gagatka Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, potrzebuję rady. w nocy zaczęłam plamić (na brązowo), czy mam się zgłosić z tym do szpitala, czy poczekać na konsultację z moim lekarzem jutro?

Aniołek 15.07.2014 [*] 10/8 tc

158cd6493ea9e9f08104cb7f152e0471.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Gaga ja bym pojechała ...

A ja po dwòch dniach skurczy okresowych i jajników przy kichaniu nie mam ani jednego objawu !:o czy to normalne? Martwię się...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ