X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, pozwoliłam się dopisać do dokumentu :)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to dobrze :) jak Wam mija weekend?

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiszę się (albo i nie) jak będzie wszystko jasne co tam u mnie...

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora dopiszecie się z Groszkiem, bo dzielnie walczy i rośnie ;*

dora8201 lubi tę wiadomość

• Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda, we Francji becikowe jest dosyc wysokie. W moim regionie to prawie 950 euros. I takie pieniadze dostaje sie w 7 miesiacu ciazy a nie po urodzeniu dziecka. To na taka wyprawke;) Uwazam ze bardzo dobrze jest z tym pomyslane;)

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisałam sie;)

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dopisałam :-)

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Vel Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona :)

po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam

"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"

czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym

wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.

"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"

A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach

Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.

i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)

pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam

pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) hehehe

Gosiak lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel ja już mam maluszka jak na awatarze i wlasnie brakuje tylko dzieciaczka, którego będzie darzył wielka miloscia.

Mój psiak tak kocha dzieci i się nimi opiekuje, ze to jest po prostu wzruszające. Nawet jak nabroi nie potrafie się na niego gniewac, robi takie słodkie minki i oczka ;*

• BasiaPelasia Koleżanka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do lutowych mam. Mam termin na 10.02.2015

BasiaPelasia
  • Vel Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) dziecko powinno się chować z pieskiem :) ja zawsze chciałam żeby od malucha miało takiego szczeniaka i żeby razem rośli :) dopóki mu nie sprawimy braciszka :)

zjk3p18.png

• Francuska25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja mam psa i to nie rakie proste;/

Meza nie ma w domu bo pracuje, ja musze latac z psem 3 razy na dzien (procz rana). Moja suczka jest juz wiekowa bo ma 11 lat. Juz nie ma takiego zycia w sobie. Moj Alex lubi sie z nia bawic, chodzic na spacer.

Kiedys byla dla mnie wszystkim -dzieckiem-przyjacielem itp... lecz gdy urodzil sie synek zostala lekko mowiac zdegradowana poprostu do poziomu PSA.I mysle ze u niektorych z Was bedzie jak u mnie;) Aczkolwiek nie wyobrazam sobie by moglo by mojego psiaka nie byc.

gyxw8iikqfy0nssi.png
    82doj44j4gwjobwn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to będzie, ale podejrzewam, ze Mufin zawsze będzie dla mnie dzieckiem... Jest tak rozpieszczony, ze nawet nie wyobrażam sobie go samego zostawić w domu, bo od razu mi go żal. To już podchodzi pod obsesję, ale tak już czasem bywa. Cale zycie chciałam mieć psa i może dlatego jest takim oczkiem w glowie.

• Sue Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    zaczęłam czytać o wodnikach bo generalnie wydawało mi się, że nikogo takiego nie znam i podchodziłam sceptycznie ale po wstępnym researchu jestem pozytywnie nastawiona :)

po pierwsze ja jestem Lew, a moj partner Skorpnion a o wodniku wyczytałam

"Upór i niezależność Wodnika biorą się z tego, że ten znak należy do grupy znaków stałych razem z Bykiem, Lwem i Skorpionem"

czyli nasz dzidziuś nie będzie tylko naszym połączeniem biologicznym, ale również astrologicznym

wszystkie cechy jakie wyczytalam u wodnika to połączenie mnie i partnera, np.

"Dążą do perfekcji w tym, co robią (ON), choć nie zawsze mają chęć, aby robić to w tym czasie, kiedy jest to konieczne (JA)"

A potem się dowiedziałam o sławnych wodnikach

Znane Wodniki: Wolfgang Amadeusz Mozart, Tadeusz Kościuszko, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Juliusz Verne, Federico Fellini, Germaine Greer, Humprey Bogart, Kalina Jędrusik, królowa Beatrix, Oprah Winfrey, Ronald Reagan, Bob Marley, Shakira, Doda.

i to mnie już całkiem przekonało na TAK:)

pozatym podobno kochają zwierzęta a to dobra cecha:) tymbardziej że planowałam kupić psa jak dziecko podrosnie żeby razem z pieskiem rosło, zawsze o tym marzylam

pozniej sie okazalo, że moja babcia, która uwielbiam to wodnik i kilka innych osób, które bardzo lubię i chyba już się nie obawiam o ten znak:) hehehe

Super! Wodniki są bardzo niezależne, nie lubią, jak ktoś im coś narzuca. Są jak koty - chodzą swoimi drogami.
    Ja jestem Lwem, moj P. jest Wodnikiem, więc nasz Junior też się wpasuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem lwem i mam okropny charakter.

przedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość

• Vel Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Tez jestem lwem i mam okropny charakter.

a tam, lwy to bardzo dobre znaki :) zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa :)

najgorsze to są skorpiony :P

zjk3p18.png

• PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    a tam, lwy to bardzo dobre znaki :) zawsze sie cieszylam, ze jestem lew i że nie panna bo urodzilam się ostatniego dnia lwa :)

najgorsze to są skorpiony :P

ejj czemu:( ja jestem skorpionem
    A tak serio nie wierze w takie brednie :)

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie jestesmy najlepsze, bo mamy w sobie "cos cennego"

Sue lubi tę wiadomość

• gagatka Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, potrzebuję rady. w nocy zaczęłam plamić (na brązowo), czy mam się zgłosić z tym do szpitala, czy poczekać na konsultację z moim lekarzem jutro?

Aniołek 15.07.2014 [*] 10/8 tc

158cd6493ea9e9f08104cb7f152e0471.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Gaga ja bym pojechała ...

A ja po dwòch dniach skurczy okresowych i jajników przy kichaniu nie mam ani jednego objawu !:o czy to normalne? Martwię się...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ