Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
też nie mam objawów, jednego dnia boli podbrzusze a potem wcale kilka dni albo wiecej, chyba pozatym że kiedyś wchłaniałam w siebie wszystko i mi bylo wiecznie mało a teraz zjem troszke i czuje się pełna i nie moge nic wiecej przełknąć to nic sie u mnie nie dzieje i to chyba nic zlego cieszyc sie chyba tylko mozna nie przejmuj sie, nie kazdy ma objawy
-
Przedszkolanka:) tez miałam taki ból/ skurcz / kłucie (nie wiem jak to nazwać) w jajnikach przy kichaniu ale teraz to jakoś minęło nie uważałam to za coś niebezpiecznego; )
Ze nie masz objawów to powinnaś się cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:35
-
Mnie wczoraj tak zmulilo, nie wiem jak inaczej to nazwac, bo to nie byly mdlosci W ogole nie mialam ochoty na jedzenie, a na mysl o slodkim robilo mi sie niedobrze, a jak na zlosc mialam nalesniki na obiad Ale jak zglodnialam to je szybko wciagnelam i znowu nie moglam patrzec na slodkie.
Dzisiaj to samo, od kilku dni mam otwarte zelki, zjadlam 3 i koniec, mam dosyc, a kiedys to nawet cala paczke moglam wciagnac -
nick nieaktualnyAtakasobiejedna wrote:Mnie wczoraj tak zmulilo, nie wiem jak inaczej to nazwac, bo to nie byly mdlosci W ogole nie mialam ochoty na jedzenie, a na mysl o slodkim robilo mi sie niedobrze, a jak na zlosc mialam nalesniki na obiad Ale jak zglodnialam to je szybko wciagnelam i znowu nie moglam patrzec na slodkie.
Dzisiaj to samo, od kilku dni mam otwarte zelki, zjadlam 3 i koniec, mam dosyc, a kiedys to nawet cala paczke moglam wciagnac
witaj w klubie, mam tak samo. -
Gagatka - zgłoś się do szpitala na wszelki wypadek, jeśli wszystko będzie w porządku to odeślą Cię do domu, ale przynajmniej będziesz spokojna.
Przedszkolanka - też miałam ból w podbrzuszu na samym początku ciąży (tak do ok 5tc), a potem jak ręką odjął wszystko przeszło, nic nie czułam. Też się martwiłam, to normalne, dopóki nie zobaczyłam serduszek, a od ok tygodnia znów się pojawiły objawy (częstomocz, ból piersi, lekkie mdłości, zawroty głowy, raz na kilka dni poczuję znów ból w podbrzuszu ale nie jest on codziennością). Rozumiem Cię, że taki brak jakichkolwiek dolegliwości martwi i człowiek woli mieć mdłości niż nie czuć nic. Strach o to, czy z moimi dzieciaczkami wszystko jest ok jest gorszy niż te moje dolegliwości razem wzięte. Ale mówię tu o sobie, każda z nas jest innaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gagatko idź do szpitala, uspokoją Cię i nie będziesz się stresowała.Czytałam gdzieś , że niepokające są każde plamienia ale najbardziej te o kolorze żywej krwi, i że plamienia mogą się pojawiać w ciąży w dniu spodziewanej @ nawet w któryś miesiącu.
Ooo Truskawko odezwałaś się Myślałam o Tobie, że się nie udzielasz.
Angelcia ja mam 2 Yorki i też się zastanawiam jak to będzie jak się maluszek pojawi, moje psy są strasznymi pieszczochami, śpią z nami i zajmują pół łóżka tak się rozwalają a chrapią jak stary. Pupilki mojej Cath zawsze je wymiętoli na maksa Myślę, że będą zazdrosne bo małe rasy są jak dzieci bardzo absorbujące.
Ja też ostatnio mam znikome objawy, ostatnio pojawił się ból przy szybkim wstawaniu z łózka raz z jednej raz z drugiej strony podbrzusza, jakby jajników.. i wczoraj męczyła mnie biegunka, wzięłam nospę i espumisan po nocy przeszło.
Buziaki niedzielne :*
-
Sewerynka cały czas czytam forum to już chyba takie moje małe uzależnienie czasami trudno za wami nadążyć
PatrycjaP ja zmieniłam kawę na kawę zbożową z Anatola mi smakuje
A co do objawów brzuch czasami zaboli ale już rzadziej niż na początku. I dalej mnie męczy brak apetytu:) i dalej niechęć do słodyczy ale z tego akurat się ciesze bo zawsze jadłam je bez opanowania:) czasami jak dłużej czegoś nie zjem to odrazu mnie mdli i odrzuca od jedzenia.
Nie mogę doczekać się już wtorku i drugiej wizyty u ginekologa może już serduszko zobaczę -
Mi gin powiedzial ze do 3 kaw dziennie moge pic, ale tyle to nigdy nie pilam Pije sobie jedna dziennie, na szczescie nie jestem spiaca popoludniu, wiec zazwyczaj obywa sie bez drugiej
A ja mam kolejna wizyte u gina w srode, mam nadzieje ze zrobi mi usg i da posluchac serduszka Ma mi tez zrobic cytologie, ale nie jestem przekonana zeby ja robic skoro dalej biore luteine dopochwowa, musze go zapytac czy nie lepiej tego przelozyc...
A w ogole to snila mi sie dzisiaj wizyta u gina Haha ze gin ze mna zartowal, byl bardzo rozmowny (normalnie to straszny "sluzbista"), siedzialam ponad godzine, robil mi usg i dziecko wygladalo juz jak niemowlak, slodko sie usmiechalo i nawet rzesy bylo widac hahaha. A jak wyszlam to kobity w poczekalni byly wsciekle ze tyle czekaja przeze mnie -
Hej.
Ja jestem Panna, moj maz Baran, synek Waga no a teraz bedzie Wodnik;) Wszyscy inni. A WODNICZEK TO SAMOTNICZEK;)
AAAAAAAAAaaaaaaaaa...dziewczyny a taki ból przy kichaniu albo kaszlu to nie ból jajnikow a ból wiazadeł podtrzymujacych macice!
Mialam to samo w pierwszej ciazy i teraz w tej drugiej tez mam.
A zeby tak nie bolalo to mozna sie troszke zgiac, ugiac nogi...no chodzi o to by nie byc wyprostowanym.Sue, ako99, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:Hej.
Ja jestem Panna, moj maz Baran, synek Waga no a teraz bedzie Wodnik;) Wszyscy inni. A WODNICZEK TO SAMOTNICZEK;)
AAAAAAAAAaaaaaaaaa...dziewczyny a taki ból przy kichaniu albo kaszlu to nie ból jajnikow a ból wiazadeł podtrzymujacych macice!
Mialam to samo w pierwszej ciazy i teraz w tej drugiej tez mam.
A zeby tak nie bolalo to mozna sie troszke zgiac, ugiac nogi...no chodzi o to by nie byc wyprostowanym.
ja takie miałam , masakra ale tylko dwa dni po @, a teraz już specjalnie tak zrobiłam bo chciałam sprawdzić i nic a nic nie boli
Dziękuję za odpowiedzi
-
nick nieaktualny
-
hej! wczoraj po raz pierwszy mnie zemdliło, dziś też już... a piersi i sutki bolą tak, że mam wrażenie, że zaraz odpadną... mam nadzieje, że to dobry znak, że beta rośnie....
ako99, angelcia, Fedra, sara_nar, Sewerynka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Oj znam ten bol, mnie jakis czas temu lewy sutek bolal tak jakby mi ktos po nim papierem sciernym jezdzil Na pewno to dobry znak
A ja w koncu zjadlam obiad, same dobre rzeczy sobie zrobilam, ale czulam sie jakbym za kare jadla... -
nick nieaktualny