Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wlasnie sie obudzilam, okropny dzien
Co do dokumentu - nie skomentuje tego wybryku.. Tak jak napisala Sue - ktos ma bardzo nudne zycie i nie szanuje pracy innej osoby - bo Vel starala sie ogarniac ta liste.. Do mojego kompa na szczescie nie ma nikt dostepu, bo mam haslo.
Franek to ładne imie
Suri się odzywa tylko ma szkołe i może dużo nauki.
Gosiak przez skype? caly czas tak bedziesz miec?Myslalam, ze bedziesz chodzic do jakies szkoly jezykowej..
megg lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Gosiak przez skype? caly czas tak bedziesz miec?
Myslalam, ze bedziesz chodzic do jakies szkoly jezykowej..
A w Hiszpanii kolega mi opowiadał, że się tak angielskiego uczył przez długi czas i był mega zadowolony, bo po pracy, z kawką w gaciach siadał w fotelu i miał angielski
No i pomyślałam, że jak się Janeczka urodzi, to dalej będę mogła spokojnie kontynuować w takiej formie a jak bym miała gdzieś jeździć, to pewnie by mi się odechciało.
No, zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:32
justta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytajac ta NOWA liste dochodze do wniosku, ze ktos musial nas dobrze znac zmieniajac dane - patrzac na to smiem stwierdzic, ze osoby, ktore duzo sie udzielaja maja zmienione zawody czy ksywy (choc nie wszystkie, bo ja to juz powinnam miec jakis najgorszy nick swiata za udzielanie).
Wszystko pieknie ladnie, usmialam sie po pachy - ironia, ale z tą 'pisdeczką' to już jest dosc duza przesada.Zaczyna budzic we mnie niesmak msciwosc innych.
Gosiak w sumie.. patrzac z perspektywy, ze zima tuż, tuż to fajnie tak pobrykać przed kompem i nabyć nowych umiejetnosci. Ja bym chyba tak nie mogla, bo kempowaloby mnie siedzenie z kims obcym face to face na skype i uczenie sie, ewentualnie kaleczenie jakiegoś jezykaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:34
Sue lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Czytajac ta NOWA liste dochodze do wniosku, ze ktos musial nas dobrze znac zmieniajac dane - patrzac na to smiem stwierdzic, ze osoby, ktore duzo sie udzielaja maja zmienione zawody czy ksywy (choc nie wszystkie, bo ja to juz powinnam miec jakis najgorszy nick swiata za udzielanie).
Wszystko pieknie ladnie, usmialam sie po pachy - ironia, ale z tą 'pisdeczką' to już jest dosc duza przesada.Zaczyna budzic we mnie niesmak msciwosc innych.
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Jest i wynik glukozy
Z palca przed wypiciem 82, z krwi 85
Po 1h 96
po 2h 96
a ja przed 81
a po 2h 69 -
justta wrote:Z tą listą to naprawdę ktoś się nudził niezłe, bez komentarza
Która dzisiaj jeszcze wizytuje?
Gosiak powodzenia na lekcji
Asia
Sylwia
przedszkolanka
wszystko jest na liscie:)
justta lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ale wyobraźnie ma, trzeba przyznać
Moze da sie ta listę jakoś zablokować? A forum mozna czytac bez zalogowania? Bo jak ja sie czasami wyloguje, to pokazuje mi sie komunikat, ze zeby czytac trzeba byc zalogowanym.
A ja umarlam bo jestem malaria a ewidentnie ktos czytac nie umie bo ja pisze sie przez d a nie b czyli Fedra a nie Febrausmialam sie tymi nickami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:13
Gosiak, megg, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A i zawod tez mam fajny bezrobotna bez perspektyw fajnie
U mnie na wizycie wszystko ok szyjka zamknieta i dl 4 cm badana nirmalnie nie przz brzuch gin mowil ze przz brzuch sie nie da prawidlowo okreslic...justta, Lara 82, Penelope, Januszkowa, Gosiak, megg, Sue, sebza, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:A ja umarlam bo jestem malaria a ewidentnie ktos czytac nie umie bo ja pisze sie przez d a nie b czyli Fedra a nie Febra
usmialam sie tymi nickami
No ja nawet sie zapytalam mojego Wiktora czy cos zmienial jak sie kapalam albo go wkurzylam chociaz bym go o to nie podejrzewala bo nawet jakby chcial wywinac mi numer to zmienilby tylko mnie a nie Was i napewno nie z wyzwiskami tak chamsko, a on powiedzial pierwsze co, ze to napewno jakis chlopak, pomyslalam o nim jak przeczytalam najpierw siebie że wielka malpa i myslalam ze mi zmienil ale jak zobaczylam Was to juz wiedzialam ze nie on :p
mowilam Wam ;p dziewczyny takich durnot nie wymyslaja
Fedra duzo osob ma problem z Twoim nickiem, kiedys pisalas z jakas laska i notorycznie pisala FREDRA
a ja mam zawod najlepszy bo latwa na etacieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:17
-
Fedra wrote:Vel ja jestem za zeby lista byla zablokowana znaczy by nikt nie migl jej edytowac a jedna niech wprowadza zmiany i problemu nie bedzie...
no ale zadna nowa dziewczyna nie napisze mi tych wszystkich rubryk
a tak kazda sama wpisuje
to byl jednorazowy wybryk
kurcze jedna dziewczyna mi uciekla
jej nick zmieniono na grubaska i ma 27 lat warszawa ciaza trzecia mezatka termin na 15 luty
i nie pokrywa mi sie z ta moja lista
słoneczna a Ty na kiedy masz termin? bo na jednej liscie mam Cie na 15 a na drugiej na 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:30
-
Katiś jak mozesz wpisz swoj zawod bo niestety nie pamietam czym sie zajmujesz i co tam mialas
Fedra Ty mialas ze bezrobotna? czy cos innego?
LadyDi Ty tez wpisz bo nie wiem co mialas niestety
zmienilam jak bylo to co umialam i pamietalam:) -
angelcia wrote:A Wam tez tak ciezko sie chodzi z brzuchem? Bo mi tak troche go wybiło, ale nie wiem czy od Ady czy od BIGOSU??!!... I taka jestem ociezala..
Kochana mnie tak prawie co dzień wybija. Ja już nawet nie wiem od jakich produktów mnie nie wybija. No bigosu bym nie pojadła