Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam newsa!! Zaręczyliśmy się
P. poprosił mnie o rękę w ogrodzie japońskim we Wrocławiu, pieknie!! Troche musimy zmniejszyć pierścionek, ale dzis go nie oddam dzisiaj jeszczeGosiak, Lara 82, megg, justta, Januszkowa, przedszkolanka:), Patrycja20, sebza, słoneczna 85, juska19, Bietka, LadyMK, Asiaa1201, Fedra, kasia_1988, Katiś, gusiaa, Topola, Penelope, MistrzyniWKochamCieMisiu, LadyDi, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny, mam newsa!! Zaręczyliśmy się
P. poprosił mnie o rękę w ogrodzie japońskim we Wrocławiu, pieknie!! Troche musimy zmniejszyć pierścionek, ale dzis go nie oddam dzisiaj jeszcze
A mowilas, że planuje Ci sie oswiadczyc wiec chyba Cie nie zaskoczyl
gratuluje!!!!!
jestes SZCZESCIARA
Sue lubi tę wiadomość
-
Gosiak dzięki za linka.
Ja na razie wyprawki dla dzidziusia jeszcze nie robię, ale postanowiłam zrobić wyprawkę dla siebie.
Więc mi się przyda, bo były jakieś tanie majty jednorazowe podkłady.
Dziś oglądałam jakieś tanie koszule nocne na allegro. Muszę dwie kupić.
A do porodu niektórzy piszą koszulkę, a wy jak myślicie może jednak koszula lepsza, bo jednak się wstaje to chyba tyłka nie widać.
Myślicie że 3 koszule wystarczą i jeden szlafrok do szpitala?
Zastanawia mnie jeszcze wszędzie piszą o ciepłych skarpetach a po co ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:37
-
Sebza ja nawet nie pytałam mojej siostry czy kuzynki czy coś chcą za to. U nas jest to oczywiste, że nic nie chcemy. Mamy takie swoje zasady, ja np. nigdy nie jeżdżę do nich z pustymi rękami, zawsze kupuję coś dziewczynkom, słodycze, kolorowanki czy zabawki co jakiś czas, nie mówiąc już o urodzinach. Lubie dawać prezenty i tak samo je dostawać, to jest bardzo miłe:)
Vel w każdym bądź razie to nie ja zmieniłam:) Chora sprawa:) A korzystacie z tej listy? Ja tam praktycznie nie zaglądam.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny
!
Wiedziałam, ze planuje, ale dzis mnie zaskoczyłi mnie zatkało kompletnie
Jestem najszczęśliwsza na świeciei moge do niego mowic, ze to moj narzeczony
Lara 82, Januszkowa, Vel, megg, Gosiak, Bietka, Fedra lubią tę wiadomość
-
Vel wrote:no ale zadna nowa dziewczyna nie napisze mi tych wszystkich rubryk
a tak kazda sama wpisuje
to byl jednorazowy wybryk
kurcze jedna dziewczyna mi uciekla
jej nick zmieniono na grubaska i ma 27 lat warszawa ciaza trzecia mezatka termin na 15 luty
i nie pokrywa mi sie z ta moja lista
słoneczna a Ty na kiedy masz termin? bo na jednej liscie mam Cie na 15 a na drugiej na 16
Belly pokazuje mi 16 luty a wg kola i Gina 15 luty wiec 15 luTY
grubaska to moze nitka?hehe:D idac tym tokiem myslenia
-
Lara widziałam listy gdzie było napisane, że dwie koszule do szpitala, ale to stanowczo za mało, 3 wydają mi się ok. Szlafrok też 1. Przejrzałam chyba wszystkie strony na allegro z koszulami, ale wszystkie wyglądają na takie badziewne. Wczoraj w TK-maxxie widziałam fajną z Triumpha za 59 zł, ale wydawała mi się trochę zbyt mała patrząc "przyszłościowo" więc nie kupiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:42
-
cześć
ja dzisiaj wizyty nie mam, z racji tego że ostatnio byłam, połówkowe mam 20.10 czyli za tydzień
co do listy to porażka, w połowie się komuś znudziło, bo do mnie nie doszłoale słabe powiem Wam...
Penelope starsza ciążą mama dawała u mnie na ovu takiego linka :
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13041524
Lara my ochraniacz kupiliśmy, podobno bardzo fajna rzecz ( szwagier nam doradził, bo miał problem bez i dokupowali)
Sebza u mnie też tylko dopochwowo zobaczyła płeć, mam nadzieję że nic się nie zmieniło
Sue no gratuluję! Pięknie było co ?Penelope lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Sebza ja nawet nie pytałam mojej siostry czy kuzynki czy coś chcą za to. U nas jest to oczywiste, że nic nie chcemy. Mamy takie swoje zasady, ja np. nigdy nie jeżdżę do nich z pustymi rękami, zawsze kupuję coś dziewczynkom, słodycze, kolorowanki czy zabawki co jakiś czas, nie mówiąc już o urodzinach. Lubie dawać prezenty i tak samo je dostawać, to jest bardzo miłe:)
Vel w każdym bądź razie to nie ja zmieniłam:) Chora sprawa:) A korzystacie z tej listy? Ja tam praktycznie nie zaglądam.
Mi ta lista na dokumencie ulatwia stworzenie tej drugiej listy ktora Wam wysylam bo tam sie nowe dziewczyny dopisuja
pozatym na podstawie listy z dokumentu stworzylam ta co wysylam w postach
wole zeby byla taka jak jest
nitke mam normalniewiec to nie ona
jakas inna mama
droga eliminacji dojde ale potrzebuje z 20min zeby skopiowac nicki z obu list, powtarzajace sie nicki wykasowac i zostanie ten ktory tam ma byc
-
No ja właśnie się waham, szkoda mi kasy wydawać na koszule. Mam jedną porządną i szlafrok też. Ale ja nienawidzę spać w koszulach i to będzie bardzo jednorazowy wydatek. A potem w domu jak już trochę się człowiek zagoi do szafy i hej.
Nawet teraz z takim brzuchem mam XL haremki na delikatnej gumce z ETAM i są po prostu super. Nie spadają z tyłka, nie piją i są pod brzuchemJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Dziewczyny, czy macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro u którego można kupić większość rzeczy na raz, jak rożek, pościel, ochraniacz do łóżeczka, prześcieradła, pieluchy itp. Z góry dziękuję
ja bede zamawiac chyba u tego sprzedawcy- maja tez sklep internetowy http://allegro.pl/ceba-cebuszka-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-i4662894844.html wydaje mi sie ze ma dobre ceny bo porownywalam swego czasu butelki Tommy i jakies pierdoly typu szczotka, cazki....
no i cebuszke:)
http://asplaneta.pl/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:47
Penelope lubi tę wiadomość
-
Sue gratulacje:)
dziewczyny te koszule wydaje mi sie e nie musza byc super- ja jedna do porodu wezme stara bo i tak sie ja wybrudzi i pewnie do wyrzucenia
a ja w koszulach i tak nie lubie spac bo mi sie w nocy podwija do gory- musze miec spodenki i bluzke.
nie ma sensu szalec z tymi koszulami:DWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:52
Lara 82, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Sebza ja nawet nie pytałam mojej siostry czy kuzynki czy coś chcą za to. U nas jest to oczywiste, że nic nie chcemy. Mamy takie swoje zasady, ja np. nigdy nie jeżdżę do nich z pustymi rękami, zawsze kupuję coś dziewczynkom, słodycze, kolorowanki czy zabawki co jakiś czas, nie mówiąc już o urodzinach. Lubie dawać prezenty i tak samo je dostawać, to jest bardzo miłe:)
No właśnie ja też nigdy nie jadę do siostry mojego męża i jej synka (naszego chrześniaka) bez prezentów (często bardzo drogich), nie mówiąc już o tym,że jak teraz nie mogę do niego polecieć, to wysyłałam kasę z różnych okazji, no ale nie wszyscy tacy są i wiem,że ona nie będzie taka szczodra do dawania prezentów mojemu dziecku
Poprosiłam moją siostrę i siostrę męża o to,żeby poświęciły jeden weekend w listopadzie i przywiozły mi do Szwajcarii (na mój koszt) kilka paczek, które chciałabym zamówić dla dziecka. Jak się okazuje, ani jedna ani druga nie może, nie ma czasu i ma inne zajęcia i milion innych powodów,żeby kręcić nosem... To się wczoraj wydarzyło i nie powiem, ubodło mnie... A dzisiaj obca osoba coś daje i nic za to nie chce. Stąd takie moje przemyślenia
Ja z listy też nie korzystam.
Sue- wielkie gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:53
Sue lubi tę wiadomość