Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a poza tym u nas bedzie chyba FRANEK/FRANUŚ
jak Wam sie podoba?
moj maz nalegal a ja nie mialam pomyslu wiec chyba tak zostanie
prosze dopisac Vel
lece na obiad- nuggetsy z kurczaka i pomidorówkasebza, Lara 82, Fedra, LadyMK, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
megg wrote:a poza tym u nas bedzie chyba FRANEK/FRANUŚ
jak Wam sie podoba?
moj maz nalegal a ja nie mialam pomyslu wiec chyba tak zostanie
prosze dopisac Vel
lece na obiad- nuggetsy z kurczaka i pomidorówka
dopisane
ktoras tez chciala synka Piotrusia ale mowila zeby nie dopisywac narazie
moge juz wstepnie?
to chyba LadyDi ? nie jestem pewna
megg lubi tę wiadomość
-
Sue nie wiem bo zawody tez ktos pozmienial
ja np jestem latwa na etacie
w sumie troche mnie to dziwi bo to raczej takie powazne miejsce, pelno tu ciezarnych kobiet, faceci raczej nie zagladaja w takie miejsca, a zadna MAMA nie pasuje mi do zrobienia takich wpisow, mi sie to kojarzy z moimi kolegami z klasy z gimnazjum bo ich takie cos zawsze cieszylo, tak jak zarty "twoja stara" itp
moze to czyjs mlodszy brat zrobil bo nic innego mi do glowy nie przychodzi a linka gdzies w zakladkach znalazl
np nick truskawka zmienil na jezyna
no ewidentnie srednia wieku 12
ktos sie musial bawic na kompie ktorejs z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:53
-
Vel wrote:Sue nie wiem bo zawody tez ktos pozmienial
ja np jestem latwa na etacie
w sumie troche mnie to dziwi bo to raczej takie powazne miejsce, pelno tu ciezarnych kobiet, faceci raczej nie zagladaja w takie miejsca, a zadna MAMA nie pasuje mi do zrobienia takich wpisow, mi sie to kojarzy z moimi kolegami z klasy z gimnazjum bo ich takie cos zawsze cieszylo, tak jak zarty "twoja stara" itp
moze to czyjs mlodszy brat zrobil bo nic innego mi do glowy nie przychodzi
Vel, kobiety tez sa zdolne do takich rzeczy, niestety:/ także jestem skłonna uwierzyć, ze mogła to byc dziewczyna.
-
Sue wrote:Vel, kobiety tez sa zdolne do takich rzeczy, niestety:/ także jestem skłonna uwierzyć, ze mogła to byc dziewczyna.
no ale te wpisy wskazuja na jakies dzieckonie wierze ze jakas dziewczyna zamienila truskawke na jezyne, asie na masie, sewerynke na serwatke, to tylko dziecko moglo zmienic
bo zawistna laska zmienila by wszystkie na suki i zdziry a nie tu katiś na sratiś a tam truskawka na jeżyna
a Topole na dęba
no bardzo zabawnefaktycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:59
-
Bardzo prosze wszystkie mamusie o kciuki, by maleństwo pokazało kim jest
za 1,5 godziny wizyta, lecę się ogarniac
buźki ;*
megg, Penelope, sebza, Gosiak, justta, Bietka, Lara 82, Fedra, kasia_1988, Januszkowa, Sue, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Vel wrote:dziewczyny widzialyscie co ktos zrobil z nasza lista na dokumencie??
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r1CHQZYjgvZb1K36e9oSkbdL13mlKKl5g7ijRDJy18w/edit?pli=1#gid=0
pozmienial nasze nicki
ale dziecinada...
mój nie ruszony.. żeby nie wyszło,że to ja
No ktoś miał fantazję...
Meg, my też mieliśmy mieć Franciszka, ale w Szwajcarii nikt nie wymówi tego imienia.. Ale mi się bardzo podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:20
megg lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:a mi sie wydaje, ze to ktoras z dziewczyn ktora nie lubi lutowek:) przeciez dzieci by nie pozamienialy ani faceci.
no nic, tej listy edytowanej nie zmienia..
no ale nie dziecko 5letnie tylko np 13letnie albo 15letnie albo nawet jakis nastolatek, mlodszy brat cos takiego
przeciez motylek na motyla noga albo topola dab no nie wierze ze ktos dorosly cos takiego by napisal, nawet po zlosci
ewentualnie ktos pijany jeszcze mogl
mozna zablokowac liste tak zeby nic sie nie dalo dopisywac ale to troche sie mija z celem no bo ja nie wpisze za Was jakie bierzecie leki, ktory cyl staran itp itd a Wy nie bedziecie przeciez pisaly tu kazdej rubryczki do przepisania, dlatego to jest do edytowania dla wszystkich
mnie tez tutaj czasem wywala i kaze sie zalogowac ale ktos musialby Wasze haslo znac zeby sie wlamac -
słoneczna 85 wrote:no nic, nie ma co sie przejmowac lista. mamy druga:)
tak sobie mysle, ze duzo dziewczyn w ogole przestalo pisac albo dawno sie nie odzywaly
Truskawka, Groszek, Rudasek, Sewerynka i wiele wiele innych.
Sewerynka pisze raz na kilka dni jednego posta z podsumowaniem tego co przegapila
Groszek juz dawno miala dosyc klotni i od tamtej pory tak raz w miesiacu sie czasem pokaze
Truskawka jest na biezaco, zaloze sie ze sie dzis odezwie bo ona chyba czasem tylko czyta ale sie nie zawsze udziela
a Rudasek tez tak raz w tygodniu cos naskrobie
dluzej nie odzywa sie Pati a mnie zastanawia co z jej pluskwami i plcia dziecka, co z madziutkiem i Suri tez dlugo cos nie pisala