Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Też jestem za tym żeby tamtą listę zablokować lub usunąć. W sumie większość z tych zagadnień które tam wpisujemy opisujemy tutaj. Ja szczerze mówiąc to nie zaglądam na tamtą listę. Ta publikowana tu od czasu do czasu w zupełności mi wystarcza.
Gosiak, dziękuję za życzenia, rzeczywiście tu się nie chwaliłam. Po jednym tu wpisie przedwczoraszym jednej osoby kokardy mi zwiędły i zastanawiałam się czy poruszyć temat tego co mnie ruszyło czy nie robić afery. Postanowiłam się wyłączyć na chwilę. -
Penelope dawaj co Cie tak ruszylo nie dus tego w sobie
I dolaczam do zyczen nudnej ciazy i bezproblemowego rozwiazania i zdrowego DzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:36
Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Luz dziewczyny, akurat to nie żadna z Was które teraz zareagowały. Nie ma sensu się cofać. Po prostu nie pierwszy raz to się stało, ale przy ostatnim padłam i przyznam że ostatnią wypowiedź to nawet sobie skopiowałam żeby następnym razem gdy jednak nie wytrzymam mieć "dowód", że sposób tej osoby opiniowania czegoś (nie pierwszy raz i nie drugi) , może być po prostu niesmaczny i raniący. I z tego co pamiętam, śmiem przypuszczać że nie byłabym odosobniona w swoim odczuciu.
A za życzenia wczorajsze urodzinowe DZIĘKUJĘ. Gosiak, Ty to jesteś spostrzegawcza, pomimo że na tym wątku się nie chwaliłam to znalazłaśps. Śledzisz mnie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:54
Fedra, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny
Miałam dać znać jak będę znała płeć
No więc dziś miałam usg
Dzidzi bardzo było ruchliwe, Pani doktor stwierdziła żartobliwie, że ma adhd
Leżałam chyba z 20 minut, żeby Pani doktor posprawdzała czy wszystko w porządku, no i wszystko okPowiedziała, że prawdopodobnie to taka ruchliwa kobietka, ale mamy jeszcze nie kupować różowych ubranek bo nie ma 100 proc pewności.
Zazdroszcze Wam wszystkim , że już znacie płeć. Bo na pewno o wiele lepiej się obchodzi z ciążą jak się wie co się tam ma
Powiedzcie mi teraz tak, jak to u was wyglądało? Pani doktor miała 100 proc pewności jaka to u Was płeć, czy może w prenatalnych wiecie ?Ja mam jutro prenatalne
Proszę o odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:53
sebza, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
To będę spóźniona, ale śpiewam STO LAT a Maksio tupie do rytmu dla Ciebie, Penelope!
Ależ jestem zawiedziona, że nie chcesz napisać.... Nie daj się prosić.teraz wszystkie będziemy się zastanawiać i w końcu nie będzie opcji, tylko się cofać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:55
Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:A za życzenia wczorajsze urodzinowe DZIĘKUJĘ. Gosiak, Ty to jesteś spostrzegawcza, pomimo że na tym wątku się nie chwaliłam to znalazłaś
ps. Śledzisz mnie ?
Stąd ciągle o olejujustta, sebza, Penelope, Fedra, Sue, Januszkowa, megg, kafabi, Angélique89, niki640, Topola lubią tę wiadomość
-
Patrycja super że wszystko ok, u mnie też mówiła że ona tam widzi chłopczyka ale okaże się na następnej wizycie, czyli będzie musiała potwierdzić, bo też wiercił się i skakał i ciężko było coś zobaczyć
może jutro coś więcej dojrzą u Ciebie, trzymam kciuki
Gosiak padłamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:56
Gosiak, PatrycjaP lubią tę wiadomość