Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w 16 tygodniu poszłam do lekarza, który jest znany w Trójmieście z tego, że co do płci nigdy się nie myli, no i stwierdził ze 100% pewnością dziewczynkę, a potem już tylko na każdym kolejnym badaniu się potwierdzało.
Penelope lubi tę wiadomość
-
Sebza, nie prowokuj hahahaha powinnam wtedy zareagować, teraz już głupio nagle robić aferę. Z całą i szczerą sympatią dla tej osoby jestem przekonana że nie później jak wcześniej sytuacja się powtórzy i tym razem wyrażę swoje zdanie.sebza wrote:To będę spóźniona, ale śpiewam STO LAT a Maksio tupie do rytmu dla Ciebie, Penelope!
Ależ jestem zawiedziona, że nie chcesz napisać.... Nie daj się prosić.teraz wszystkie będziemy się zastanawiać i w końcu nie będzie opcji, tylko się cofać
Fedra, sebza lubią tę wiadomość
-
Nie prowokuj, nie prowokuj..... to nie ja prowokuję, to Zdzisiek-Gosiak się wymiziała olejem tu i ówdzie , później resztę świata namawiała!!!
Nie powiedziała tylko nic na temat kolejności- najpierw twarz , potem krocze, czy odwrotnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:05
Penelope, Fedra, justta, Gosiak, Topola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOGLOSZONKA PARAFIALNE
-Adrianna ma sie super rewelacyjnie, wazy już 566g!Pani Doktor byla bardzo mila, nie widziala nic nieprawidlowego - serce jak dzwon. Mam sie nie martwic, bo zaraz sama dostane zawału - jej słowa.
-Klinika jest super wypasiona, atmosfera w niej również.
-Z racji tego, że byłam u nich pierwszy raz dostałam reklamówkę z:
http://www.iv.pl/images/19607804927350518832_thumb.jpg Az zaraz sobie poczytam te ksiazeczki.
Aha, odebrałam dzisiaj morfologię i mocz. Zerknie ktoś na to? Glownie chodzi mi morfologie, bo mam tam małe niedobory i nie wiem co w zwiazku z nimi? Wizyta w czwartek, ale tak mniej wiecej bym chciala cos wiedziec. MAM NADZIEJE, ZE PO WYNIKACH MNIE NIKT NIE ROZPOZNA - HA, HA.
http://www.iv.pl/images/59461042188896468582_thumb.jpg http://www.iv.pl/images/59003203159111589510_thumb.jpg
Vel nie ma za co, w koncu dotarlam jakiego meila mialam, porazka.. to juz chyba choroba sieroca, ze nawet meila nie pamietam.
Fedra ja rowniez nie mam zadnego ciazowego zdjecia, ze znajomych to ogolnie wiedza moze 3/4 osoby nikt wiecej.
A ja jestem Mietek Podnietekhaha
Penelope - spełnienia najskrytszych marzeń. Pisz śmiało co leży Ci na serduchu. Może chodzi o mnie?
Czasem palnę jakaś głupote, żadna nowość w moim wykonaniu.. ZAWSZE JAK KTOS PISZE, ZE COS KOMUS POWIE ITP TO JA MYSLE ZE CHODZI O MNIE!! Mam chyba ADHD na swoim punkcie, ale zawsze sie boje czy komus nie dopiekłam przypadkowo.
Fedra, Gosiak, sebza, Penelope, juska19, Sue, Januszkowa, Patrycja20, Bietka, kasia_1988, megg, niki640 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:A ja się cofłam i dokładnie wiem o którą wypowiedź chodzi
No jest troszkę niesmaczna. Miałam się wypowiedzieć też wtedy bo przecież każdy ma swój gust ale mnie takie rzeczy nie ruszają
-
Fedra mówimy chyba o tej samej osobie
co do faworków to właśnie mi i tak zawsze mało chociaż spora miska wyszła i jedną porcję przypaliłam
Penelope mam nadzieję że ja też nic nie palnęłam ? ;/
oczywiście wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i maluszka
aż się cofnę kilka stronPenelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Angelcia, cieszę się że wszystko z Adą dobrze. Teraz pociesz się tym trochę
Ps. Nie o Ciebie chodzi, brrrrrrrrrrrr, teraz będą się wszystkie dziewczyny domyślać czy to o nich czy nie. Zaraz zacznę żałować że w ogóle wspomniałam. I wiesz co, też mam tak jak Ty, też zawsze myślę że jak coś to o mnieangelcia wrote:OGLOSZONKA PARAFIALNE
-Adrianna ma sie super rewelacyjnie, wazy już 566g!Pani Doktor byla bardzo mila, nie widziala nic nieprawidlowego - serce jak dzwon. Mam sie nie martwic, bo zaraz sama dostane zawału - jej słowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:17
-
Penelope, ale to nie ja co?...
Nie pochwaliłaś się - wszystkiego co najwspanialsze! Szczęścia, miłości i spełnienia wszystkich marzeń! Niech nasz mały Zdziebąd rośnie zdrowo!
Dziewczyny, muszę się Wam do czegoś przyznać, ja tak naprawdę nazywam się Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.Penelope, Lara 82, Fedra, Bietka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość