Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cath wrote:Dawaj
mi sie nie chce wracać
ja w sumie miedzy inni dlatego mniej sie udzielałam na forum.
ale co tam nie mogę bez was żyć
Mogę Ci dać Zdziśkowy olej kokosowy:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4622545930
Przecież sama sobie też w zakładkach zapisałamFedra lubi tę wiadomość
-
Cath, nie umknął mojej uwadze fakt że nie pojawiałaś się często ostatnio. Nawet zastanawiałam się jaki jest tego powód.cath wrote:ja w sumie miedzy inni dlatego mniej sie udzielałam na forum.
ale co tam nie mogę bez was żyć
Fedra lubi tę wiadomość
-
A no i ja sie podnioslam bo z gleby ciezko zmywarke zaladowac
I nie uwazam zeby to byl temat do konfliktu ale warto mowic co nam lerzy a co.nie bo pozniej robia sie kwasy...
A i jednak zmieniam pseudo z Mietek z pid poczty na Gruby Mietek17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cath wrote:Czyżby olej kokosowy tez działał kojąco na takie problemy?
Gosiak moglabys mi wyslac stronę z której zamaiwalas ten olej? Chce zobaczyć jakie jeszcze sa bo kokosa nienawidzęchyba ze masz jakiś sprawdzony ale nienkokosowy
cath lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:Cath, nie umknął mojej uwadze fakt że nie pojawiałaś się często ostatnio. Nawet zastanawiałam się jaki jest tego powód.
z nami wszystko ok czasem ma sie gorsze dni. Codziennie czytalam forum ale nie chciałam sie udzielać aby sie nie denerwowac czasami wiec tylko wypowiadalam sie na tematy na które co nieco wiem i tyle bez szalu
:* ale milo
Penelope lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Ooo
z nami wszystko ok czasem ma sie gorsze dni. Codziennie czytalam forum ale nie chciałam sie udzielać aby sie nie denerwowac czasami wiec tylko wypowiadalam sie na tematy na które co nieco wiem i tyle bez szalu
:* ale milo
cath lubi tę wiadomość
-
I mnie sie czasem z Wami gadac niechce choc Was czytam bo strasznie przynudzacie przyznac sie ze po 60 ce jestescie
Dobra ide moze doturlam sie w koncu do tej kuchniGosiak, cath, Sue, sebza, Penelope, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:I mnie sie czasem z Wami gadac niechce choc Was czytam bo strasznie przynudzacie przyznac sie ze po 60 ce jestescie
Dobra ide moze doturlam sie w koncu do tej kuchnibabcie z forum. Nie e-ciotki tylko e-babcie
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
No jesteśmy stare nudziary - tylko gadamy o tym co zjadłyśmy, a potem płacz, że w dupę idzie
Rumianek jest obleśny, fuj. Ale może mi to pomoże i po 1. zrobię obiad, a po 2. zwlokę się z kanapy i pojadę na fitnessWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:48
Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra, oczywiście że są różne tematy, ja w niektóre dni też mam tak, że nie mam się w co wbić bo zupełnie nie moje klimaty. Wtedy też milczę. Z tematami jak z kobietami, "każda zmora znajdzie swojego amatora"
Fedra, Lara 82, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Fedra, oczywiście że są różne tematy, ja w niektóre dni też mam tak, że nie mam się w co wbić bo zupełnie nie moje klimaty. Wtedy też milczę. Z tematami jak z kobietami, "każda zmora znajdzie swojego amatora"
Ale wyczulas moj zartobliwy ton wypowiedzi czy jednak rowno z tyciem wyparowal moj zart?
Gosiak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
I Sewerynki też nie widzę, zaginęła w tym samym czasie jakoś jak Cath, z tym że nadal chyba Jej nie widziałam. Cath, co Ty jej zrobiłaś, przyznaj się, chyba ostatnia ją widziałaś... ostatnio chyba była jak się miała z brzuchatkami na chipsy spotkać...
Sewerynka, jak czytasz to chociaż zalajkujcath lubi tę wiadomość