Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Spoko teraz sie upasiemy jak swinie i bedziemy na belly sie udzielac, w lutym przeniesiemy sie na jakies forum odchudzajace..
Fedra, przedszkolanka:), Penelope, Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:A moj dobry humor szlak trafil wlasnie mi poszla krew z nosa ake dziwne uczucie od dziecka mi krew z nosa nie szla
to normalne. A z tego jeden raz w nocy przez sen i wszystko miałam zakrwawione
i to takie krwotoki które ciezko zatamować
Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak, Ty jeszcze dobrze poczytaj o tym oleju kokosowym, może się okaże że ma jakieś właściwości odchudzające, i zawsze to interes się będzie dłużej kręcił.
Póki co mam bagietkę czosnkową w piekarniku, zjem całą i zastanowię się co z tym dzisiejszym spaceremPogoda ponura i deszczowa ale trudno znaleźć powód by nie iść, tym bardziej że urodzinowym prezentem który jeszcze sama sobie wybrałam są : trochę oczojebne ale strasznie mi się podobają, szczególnie bez tej "kaloszowej" podeszwy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:36
megg, Lara 82, Januszkowa, sebza, Fedra, justta, Sue lubią tę wiadomość
-
No dobra koniec tego dobrego, cały dzień leseruje. Idę robić mielone:)
A zapomniałam Wam wczoraj napisać, że znalazłam parówki 97 % mięsa z szynki, jadłam wczoraj i były pyszne:) Nigdy wcześniej nie widziałam takich, wszędzie tylko berlinki, morlinki itd.Fedra, Penelope, Gosiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przysdzlam do pracy, siadlam i patrze a tu 5 stron naprodukowane:)
kurcze musze sie cofnac do 837- mam nadzieje ze nie chodzi o mnie i moje marudzenie z szyjka:D
ale nie usiedze- musze sprawdzic:)
Cath jak wyszla zupa?
KAtis rozpakowuje pol tony paczek. a gdzie reszta??Penelope, Gosiak lubią tę wiadomość
-
yes yes yes! nie ma mnie na 837:)
a mi znowu bulgocze- kurcze to jakeis dziwne jest- no ale pewnie i wy tak macie - moze kopie nisko i tak sie odbija echo;)
a tak powaznie no jak w odbycie banki i w pochwie czasem, ale nie boli i nie ma skurczuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 17:18
Penelope lubi tę wiadomość