Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oczywiście że wyczułam żart. Nie mam w zwyczaju z automatu doszukiwać się złośliwości. A tak poza tym, to podzielam ten żart
bo i tak tu bywa. Cały wachlarz tematów, do wyboru
Fedra wrote:Ale wyczulas moj zartobliwy ton wypowiedzi czy jednak rowno z tyciem wyparowal moj zart?Fedra lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Strona 837 ?
Tak Kochana zgadlas chodzilo o Twoja wypowiedz ze jestes gruba
Mialam Ci to wtedy pisac ze tym tytulem tytulowac moge si ja czyli Gruby Mietek
A tak w ogole dopadla mnie przez Was jakas glupawka tak strasznie mi wesoloPenelope, sebza, Gosiak, Sue, Januszkowa, Lara 82, cath, Bietka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
To ja durna jeżdżę na drugi koniec miasta na fitness, a mogę przecież w domu poćwiczyć:
https://www.youtube.com/watch?v=AAkbYbuEo5k&index=9&list=PLEVVqZ8zpIPW07BSjvrysPcupol0njVXB
Dziś marsz 30min i powyższe ćwiczenia z Angeliką Pióro - któraś jest chętna na e-trening ze mną?
-
Fedra wrote:Tak Kochana zgadlas chodzilo o Twoja wypowiedz ze jestes gruba
Mialam Ci to wtedy pisac ze tym tytulem tytulowac moge si ja czyli Gruby Mietek
A tak w ogole dopadla mnie przez Was jakas glupawka tak strasznie mi wesoloi nie mogę przestać
Fedra lubi tę wiadomość
-
Sue, ja jakieś 3 tygodnie temu kupiłam płytę DVD z fitness i leży, w folii jeszcze ! No nie mogę się zmusić a chodzić tez nie chodzę specjalnie, wszędzie samochodem. Od rana myślę że dziś będzie pierwszy dzień spacerów codziennych. Póki co jeszcze leżę w łóżku z lapkiem na kolanach i Tv na przeciwko. Nie ważyłam się od około 5 tygodni. Nawet nie chcę o tym myśleć. Myśle że humor by mi się nieźle styrał gdybym stanęła na wagę.Sue wrote:To ja durna jeżdżę na drugi koniec miasta na fitness, a mogę przecież w domu poćwiczyć:
https://www.youtube.com/watch?v=AAkbYbuEo5k&index=9&list=PLEVVqZ8zpIPW07BSjvrysPcupol0njVXB
Dziś marsz 30min i powyższe ćwiczenia z Angeliką Pióro - któraś jest chętna na e-trening ze mną?Sue lubi tę wiadomość
-
Penelope wrote:I Sewerynki też nie widzę, zaginęła w tym samym czasie jakoś jak Cath, z tym że nadal chyba Jej nie widziałam. Cath, co Ty jej zrobiłaś, przyznaj się, chyba ostatnia ją widziałaś... ostatnio chyba była jak się miała z brzuchatkami na chipsy spotkać...
Sewerynka, jak czytasz to chociaż zalajkuju Sewerynki wszystko ok. Widzimy sie praktycznie co drugi dzien a piszemy codziennie.
sama w poniedziałek mi powiedziała zr forum nie czytala od tamtego poniedzialku
w sumie nawet nie gadamy o forum.
my zawsze znajdziemy tematy do rozmów.
30 października będzie nasza rocznica naszej znajomości
Sewerynka mysle za jakiś czas napsize
a dzis miala wizytę i wszystko jest ok
mysle ze sie pojawi na dniach to więcej napisze
Fedra, Penelope, Sue lubią tę wiadomość
-
Rano pisałam, że pogoda u mnie piękna, może 15 minut po moim poście zupełnie się popsuła, a z nią równocześnie moje dobre samopoczucie szlak trafił. Czuję się beznadziejnie. Boli mnie głowa, bolą mięśnie, ręce jakby drętwieją. W ciąży odczuwam zmianę pogody. Jak stara babcia:) Położyłam się spać po 13, pospałam 2 h, ale nie pomogło. Czekam na męża, aż przywiezie mi apap, sama nie ide do sklepu, nie mam siły. Eh...
-
Januszkowa wrote:Afera i tak wybuchnie:) Idę o zakład:)
Wiecie co zrobilam ta pomidorowa tzn ten krem i pysznemój mąż sie zachwycał ochy i achy nie bylo konca wiec dziekuje :*
A teraz zjadlabym ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym i dodatkowo polewą czekoladowąo ja ale jak!!
Januszkowa, Penelope, Fedra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Rano pisałam, że pogoda u mnie piękna, może 15 minut po moim poście zupełnie się popsuła, a z nią równocześnie moje dobre samopoczucie szlak trafił. Czuję się beznadziejnie. Boli mnie głowa, bolą mięśnie, ręce jakby drętwieją. W ciąży odczuwam zmianę pogody. Jak stara babcia:) Położyłam się spać po 13, pospałam 2 h, ale nie pomogło. Czekam na męża, aż przywiezie mi apap, sama nie ide do sklepu, nie mam siły. Eh...
ja do sewerynku mowie babcia Marta moja
a ja jestem babcia Kasia
Januszkowa, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
A'propos cista czekoladowego to najlepszy tort czekoladowy jaki jadłam w życiu jest u Adama Gesslera. Można o nim pisać ile ma długów, jaki jest niedobry dla pracowników, ale jedzenie w jego restauracjach i cukierniach jest najlepsze na świecie. W Krakowie w Hotelu francuskim mają ten tort "Czekoladowy tort Gessler". Mogę za niego oddać wszystko:) W Warszawie też na pewno go robią. Nad morzem miał jakąś restaurację, ale nie pamiętam w jakim mieście.
A z dań- polecam eskalopki cielęce, do tego robią kluseczki i podają marchewkę na ciepło. W jego restauracjach nie ma takich produktów jak MAGGI czy np. zwykła sól kuchenna. Wszystko jest na naturalnych składnikach z najlepszych jakościowo produktów. -
nick nieaktualny
-
Penelope wrote:Sue, ja jakieś 3 tygodnie temu kupiłam płytę DVD z fitness i leży, w folii jeszcze ! No nie mogę się zmusić a chodzić tez nie chodzę specjalnie, wszędzie samochodem. Od rana myślę że dziś będzie pierwszy dzień spacerów codziennych. Póki co jeszcze leżę w łóżku z lapkiem na kolanach i Tv na przeciwko. Nie ważyłam się od około 5 tygodni. Nawet nie chcę o tym myśleć. Myśle że humor by mi się nieźle styrał gdybym stanęła na wagę.
Nie stawaj, ja od dziś przestanę
Właśnie rozpisuję sobie plan ćwiczeń do końca października. Jak będę mieć napisane, to będę mieć wyrzuty sumienia, że nie będę się ruszaćNie dla wagi, dla samopoczucia
megg lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Lara to wpadniemy na zgromadzenie emerytek do Ciebie - kup torta, narób nam wałówki na najbliższy miesiąc i w ogóle..
to jest to. Ogólnie szkoda ze nie mieszkamy bliżej siebie wszystkie mozna by jakies spotkanie matek polek zrobić hahah
Sue lubi tę wiadomość