X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath pewnie buntuje Sewerynke zeby nie kolegowala sie z nami :D chce miec ją tylko dla siebie :P

Gosiak, Penelope, Fedra, cath, Sue lubią tę wiadomość

• Penelope Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście że wyczułam żart. Nie mam w zwyczaju z automatu doszukiwać się złośliwości. A tak poza tym, to podzielam ten żart ;) bo i tak tu bywa. Cały wachlarz tematów, do wyboru :)
    Fedra wrote:
    Ale wyczulas moj zartobliwy ton wypowiedzi czy jednak rowno z tyciem wyparowal moj zart?

Fedra lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Strona 837 ? :)

Tak Kochana zgadlas chodzilo o Twoja wypowiedz ze jestes gruba :P
    Mialam Ci to wtedy pisac ze tym tytulem tytulowac moge si ja czyli Gruby Mietek :P

A tak w ogole dopadla mnie przez Was jakas glupawka tak strasznie mi wesolo :D

Penelope, sebza, Gosiak, Sue, Januszkowa, Lara 82, cath, Bietka lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sebza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath jak się spotka z Sewerynką to tam dobrze wszystkim pupcie pewnie obsmarowują... niczym olejem.. nie powiem jakim, coby Zdzisława nie denerwować :P

Gosiak, justta, Fedra, cath lubią tę wiadomość

atdci09k89ytpjkc.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja durna jeżdżę na drugi koniec miasta na fitness, a mogę przecież w domu poćwiczyć:

https://www.youtube.com/watch?v=AAkbYbuEo5k&index=9&list=PLEVVqZ8zpIPW07BSjvrysPcupol0njVXB

Dziś marsz 30min i powyższe ćwiczenia z Angeliką Pióro - któraś jest chętna na e-trening ze mną? :)

• Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie co do Sewerynki, to dawno się nie odzywała :/
    Cath wszystko u niej dobrze??

cath lubi tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Tak Kochana zgadlas chodzilo o Twoja wypowiedz ze jestes gruba :P
    Mialam Ci to wtedy pisac ze tym tytulem tytulowac moge si ja czyli Gruby Mietek :P

A tak w ogole dopadla mnie przez Was jakas glupawka tak strasznie mi wesolo :D
    Ja się przez Was śmieję do monitora jak głupi do sera :D i nie mogę przestać :P

Fedra lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue, ja jakieś 3 tygodnie temu kupiłam płytę DVD z fitness i leży, w folii jeszcze ! No nie mogę się zmusić a chodzić tez nie chodzę specjalnie, wszędzie samochodem. Od rana myślę że dziś będzie pierwszy dzień spacerów codziennych. Póki co jeszcze leżę w łóżku z lapkiem na kolanach i Tv na przeciwko. Nie ważyłam się od około 5 tygodni. Nawet nie chcę o tym myśleć. Myśle że humor by mi się nieźle styrał gdybym stanęła na wagę.
    Sue wrote:
    To ja durna jeżdżę na drugi koniec miasta na fitness, a mogę przecież w domu poćwiczyć:

https://www.youtube.com/watch?v=AAkbYbuEo5k&index=9&list=PLEVVqZ8zpIPW07BSjvrysPcupol0njVXB

Dziś marsz 30min i powyższe ćwiczenia z Angeliką Pióro - któraś jest chętna na e-trening ze mną? :)

Sue lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope wrote:
    I Sewerynki też nie widzę, zaginęła w tym samym czasie jakoś jak Cath, z tym że nadal chyba Jej nie widziałam. Cath, co Ty jej zrobiłaś, przyznaj się, chyba ostatnia ją widziałaś... ostatnio chyba była jak się miała z brzuchatkami na chipsy spotkać...
    Sewerynka, jak czytasz to chociaż zalajkuj ;)
    Hahaha ale jesteście dowciapne :D u Sewerynki wszystko ok. Widzimy sie praktycznie co drugi dzien a piszemy codziennie. :) sama w poniedziałek mi powiedziała zr forum nie czytala od tamtego poniedzialku :) w sumie nawet nie gadamy o forum. :D my zawsze znajdziemy tematy do rozmów. :D 30 października będzie nasza rocznica naszej znajomości <3 Sewerynka mysle za jakiś czas napsize :) a dzis miala wizytę i wszystko jest ok :) mysle ze sie pojawi na dniach to więcej napisze :)

Fedra, Penelope, Sue lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afera i tak wybuchnie:) Idę o zakład:)

cath, Fedra, Penelope, Lara 82 lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:

Ja mam niskie cisnienie to chetnie sobie podniose ;)

Januszkowa, Lara 82, sebza lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano pisałam, że pogoda u mnie piękna, może 15 minut po moim poście zupełnie się popsuła, a z nią równocześnie moje dobre samopoczucie szlak trafił. Czuję się beznadziejnie. Boli mnie głowa, bolą mięśnie, ręce jakby drętwieją. W ciąży odczuwam zmianę pogody. Jak stara babcia:) Położyłam się spać po 13, pospałam 2 h, ale nie pomogło. Czekam na męża, aż przywiezie mi apap, sama nie ide do sklepu, nie mam siły. Eh...

z789jaq.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Zapewne :)

Wiecie co zrobilam ta pomidorowa tzn ten krem i pyszne <3 mój mąż sie zachwycał ochy i achy nie bylo konca wiec dziekuje :*

A teraz zjadlabym ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym i dodatkowo polewą czekoladową <3 o ja ale jak!!

Januszkowa, Penelope, Fedra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Rano pisałam, że pogoda u mnie piękna, może 15 minut po moim poście zupełnie się popsuła, a z nią równocześnie moje dobre samopoczucie szlak trafił. Czuję się beznadziejnie. Boli mnie głowa, bolą mięśnie, ręce jakby drętwieją. W ciąży odczuwam zmianę pogody. Jak stara babcia:) Położyłam się spać po 13, pospałam 2 h, ale nie pomogło. Czekam na męża, aż przywiezie mi apap, sama nie ide do sklepu, nie mam siły. Eh...
    Ooo widzę następna babcia <3 ja do sewerynku mowie babcia Marta moja <3 a ja jestem babcia Kasia :D

Januszkowa, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie urodzin to ja też październikowa jestem tylko pod koniec października :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 16:15

Penelope, Fedra, Sue lubią tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A'propos cista czekoladowego to najlepszy tort czekoladowy jaki jadłam w życiu jest u Adama Gesslera. Można o nim pisać ile ma długów, jaki jest niedobry dla pracowników, ale jedzenie w jego restauracjach i cukierniach jest najlepsze na świecie. W Krakowie w Hotelu francuskim mają ten tort "Czekoladowy tort Gessler". Mogę za niego oddać wszystko:) W Warszawie też na pewno go robią. Nad morzem miał jakąś restaurację, ale nie pamiętam w jakim mieście.
    A z dań- polecam eskalopki cielęce, do tego robią kluseczki i podają marchewkę na ciepło. W jego restauracjach nie ma takich produktów jak MAGGI czy np. zwykła sól kuchenna. Wszystko jest na naturalnych składnikach z najlepszych jakościowo produktów.

z789jaq.png
  • cath Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    A odnośnie urodzin to ja też październikowa jestem tylko pod koniec października :-)
    Ja uwielbiam mieć urodziny <3

Lara 82 lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara to wpadniemy na zgromadzenie emerytek do Ciebie - kup torta, narób nam wałówki na najbliższy miesiąc i w ogóle.. :D

Penelope, cath, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość

• Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope wrote:
    Sue, ja jakieś 3 tygodnie temu kupiłam płytę DVD z fitness i leży, w folii jeszcze ! No nie mogę się zmusić a chodzić tez nie chodzę specjalnie, wszędzie samochodem. Od rana myślę że dziś będzie pierwszy dzień spacerów codziennych. Póki co jeszcze leżę w łóżku z lapkiem na kolanach i Tv na przeciwko. Nie ważyłam się od około 5 tygodni. Nawet nie chcę o tym myśleć. Myśle że humor by mi się nieźle styrał gdybym stanęła na wagę.

Nie stawaj, ja od dziś przestanę ;)
    Właśnie rozpisuję sobie plan ćwiczeń do końca października. Jak będę mieć napisane, to będę mieć wyrzuty sumienia, że nie będę się ruszać :) Nie dla wagi, dla samopoczucia :)

megg lubi tę wiadomość

• cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Lara to wpadniemy na zgromadzenie emerytek do Ciebie - kup torta, narób nam wałówki na najbliższy miesiąc i w ogóle.. :D
    Ooo :D to jest to. Ogólnie szkoda ze nie mieszkamy bliżej siebie wszystkie mozna by jakies spotkanie matek polek zrobić hahah :D

Sue lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 859 860 861 862 863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ