Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, bardzo się cieszę, że z małą wszystko ok! Widzisz, a tak się stresowałaś - niepotrzebnie!
Co za lekarz konował Cię nastraszył, debil jeden.
Ja też tak mam, że jak ktoś mówi o jakiejś wypowiedzi, to ja od razu myślę, że o mnie chodzi. Ale ja raczej nie piszę jakichś postów bardzo opiniotwórczych, więc mam nadzieję, że moja wypowiedź nikogo nie uraziła.
A jak Was czymś urażę, to walcie między oczy, nie pogniewam się
P.S. Dopadło mnie dziś wymiotowanie...
-
Lara 82 wrote:Gosiak ale ja to troszkę tępa w forum jestem.
Co to znaczy info na priva ?
Kliknij w wiadomosci a potem w zaproszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 15:25
Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pliiiisssss, teraz każdej będę musiała odpowiedzieć że to nie Ona. Bo to nie wy do tej pory piszące. Gorsza jatka się teraz zrobi niż gdybym wtedy zareagowała, no to mam kolejną nauczkę. Reagować na bieżąco albo zamilknąć na wieki hahha.
cath, Sue, Gosiak, justta, Fedra, sebza, Lara 82, Bietka lubią tę wiadomość
-
Może Kożuchowska też ma konto na belly i napisała coś w październikowych mamusiach?
A ona na twarzy zmieniła się bardzo, taka była "nalana". Pięknie, na pewno będzie fajną mamą. Bardzo mi się podobało, że nie zrobiła szumu wokół tej ciąży, tylko sama ją przeżywała.
-
nick nieaktualnyFedra a jednak sie podnioslas
Ej, to moze ktoras sie cofnie i mi napisze o co chodzi? Jestem tak zajeta jedzeniem bigosu, ze chyba nie odstapie miski
Gosiak ja o jej ciazy dowiedzialam sie moze okolo 2 miesiecy temu :o Ale jakos mnie tak nie interesuje zycie gwiazd..
Sue ja jestem taka panikara... ale tak jak mowilam jesli chodziloby o mnie to mialabym to gdzies ;d Moze sproboj zjesc jakies cukierki mietowe jak Cie mdli? Mnie pomaga.
Penelope tylko sie nie obrazaj i nas nie zostawiajKazda z Nas taka ciekawska..
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope pamiętaj, na forum wszystko co napiszesz może się obrócić przeciwko Tobie
A że tu teraz same Zdziśki, Mietki i inne, to ja nie wiem, nie wiem
P. zabrał mój pierścionek, żeby wymienić w Aparcie na mniejszy i wyobraźcie sobie, że wzięli go do ekspertyzy i dostanę go za ok. 3 tygodnieA jak mi przez te 3 tygodnie palec przytyje, to co ja zrobię?
sebza, Fedra, Penelope, Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jaka Wy konspiracje robicie wiec ja powiem jesli sie nie myle chodzi o wypowiedzi Vel juz pare dni temu zwrocilam jej uwage ale chyba sie nie dogadalysmy w tym temcie...
Ja jestem taka co lubie wprost mowic co i jakcath lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
sebza wrote:Kopsłam się na tę 832 stronę, czytałam, czytałam i powiem,że jest rada na takie przypadłości - olej kokosowy!!!!!!!
Gosiak moglabys mi wyslac stronę z której zamaiwalas ten olej? Chce zobaczyć jakie jeszcze sa bo kokosa nienawidzęchyba ze masz jakiś sprawdzony ale nienkokosowy
sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia, oj mi to dużo do obrazy potrzeba, tutaj nie ma na to szans bo i tak naprawdę wszystkie tu darzę sympatią, i to nie jest powiedziane dla powiedzenia. No i nigdzie się nie wybieram, nawet nie było takiego planu.
cath, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość