Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana
Jak to dziwnie obudzić sie o 9:30, musze chyba ustalić sobie jakis plan dnia na ten wypoczynekChociaż z drugiej strony chyba powinnam spać póki moge, wszyscy tak mówia
Zaraz jemy z mezem sniadanko, wysylam go do lekarza, bo juz 2 tyg jest chory
A potem rozpoczynamy przygotowania do remontu, tzn. ja moge co najwyzej podyrygowac co maz ma robic, bo przeciez mam odpoczywac
Aaa i tablet kupiony, w koncu ogladalismy z mezem w sklepie i zgodnie stwierdzilismy że lepiej troszke dolozyc i kupic cos znanej firmy, calkiem inna jakosc. Na Allegro udało mi sie kupic kilka stówek taniej, wiec w tym tyg bede czekac na kuriera -
Ale pospalam dzis
o 7 obudziła mnie moja sąsiadka, ktora schodzi po schodach jak czołg. Mam ochotę napisać jej kartkę z zapytaniem czy robi to specjalnie czy po prostu musi tak rąbać obcasami, bo to jakaś masakra.
Zasnełam drugi raz i obudzilam sie o 9:30
Co do legginsów z calzedonii - ja mam i sa świetne. Pasek nie naciąga się na brzuch, ale to dobrze, bo ja nie lubie takich pasów.
Sa bezszwowe, a gumka sie idealnie dopasowuje do ciała. Rajstopy mam zwykle, nieciążowe. Oni w calzedonii mają większość biodrówek, wiec tez mnie nic nie ciśnie
We Wrocławiu nieśmiało wychodzi słońce, tutaj czesto jest cieplej niż w całej Polsce
Dzien dobry, tak w ogóle
-
Atakasobiejedna wrote:Witam się z rana
Jak to dziwnie obudzić sie o 9:30, musze chyba ustalić sobie jakis plan dnia na ten wypoczynekChociaż z drugiej strony chyba powinnam spać póki moge, wszyscy tak mówia
Zaraz jemy z mezem sniadanko, wysylam go do lekarza, bo juz 2 tyg jest chory
A potem rozpoczynamy przygotowania do remontu, tzn. ja moge co najwyzej podyrygowac co maz ma robic, bo przeciez mam odpoczywac
Aaa i tablet kupiony, w koncu ogladalismy z mezem w sklepie i zgodnie stwierdzilismy że lepiej troszke dolozyc i kupic cos znanej firmy, calkiem inna jakosc. Na Allegro udało mi sie kupic kilka stówek taniej, wiec w tym tyg bede czekac na kuriera
U nas też mały remoncik, dziś M. maluje sufit i górę ścian w łazience. -
Gosiu może podasz link na allegro gdzie zamawiałaś leginsy? Trochę się obawiam zamawiać przez internet, bo jestem wysoka (175cm) w stacjonarnych sklepach często mam problem z długością. Czy Twoje są dosyć długie?
Dzisiaj mam wizytę u lekarza, póję zobaczyć te leginsy do calzedonii i do gatty też. To jest pilny zakup u mnie, bo mam trochę tunik i jednak w rajstopach czuję się teraz mniej komfortowo, bo tuniki przez brzuszek poszły trochę do góry.
Miałam koszmar. Śniło mi się, że myłam włosy w brudnej rzece. Sprawdzałam w senniku i odradzają podróż. Teraz się zastanawiam czy jechać samochodem czy autobusem. Zawsze wierzyłam w sny i często mi się sprawdzały. Woda wróży też chorobę
Zawsze pada jak mam wizytę u lekarza, dzisiaj oczywiście też
Cath 100 lat dla Ciebie i Konstancji:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:14
-
Januszkowa, a mnie się dziś śniło, że wchodziłam po drucie do mieszkania i bałam się, że spadnę. Później byłam na imprezie i lokaj (?) chciał mnie zabić. Aż sprawdzę w senniku co to znaczy.
Nie stresuj się, może sen wskazywał na coś czego się obawiasz, a niekoniecznie na to, co się wydarzy?
Ja te legginsy polecam bardzo, sama sobie kupię jeszcze jedną parę
-
Januszkowa wrote:Gosiu może podasz link na allegro gdzie zamawiałaś leginsy? Trochę się obawiam zamawiać przez internet, bo jestem wysoka (175cm) w stacjonarnych sklepach często mam problem z długością. Czy Twoje są dosyć długie?
Ale widzę, że ten sprzedawca ma też 100den. I coś dla Katiś ma: http://allegro.pl/modne-ciazowe-rajstopy-mikrofibra-wzorzyste-panel4-i4674652983.htmlJanuszkowa, Katiś, megg lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:A tu dla tych, które sprawdzają wagę: http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-wagi-w-ciazy/
Vel to kiedyś wysyłałaJa sobie sprawdzam i tyję "książkowo", więc już mnie przestało to dołować. Waga to tylko liczba
-
Gosiak wrote:Ja zamawiałam na razie tylko kolorowe rajstopy - 70 den, też jestem wysoka (173) i czwórki bardzo dobrze pasują. http://allegro.pl/mikrofibra-70-den-rajstopy-ciazowe-z-panelem-xl4-i4659694375.html
Ale widzę, że ten sprzedawca ma też 100den. I coś dla Katiś ma: http://allegro.pl/modne-ciazowe-rajstopy-mikrofibra-wzorzyste-panel4-i4674652983.html
O jaa, mnie też się podobają takie rajtki
Gosiak, a one mają pas na brzuch czy się kończą pod brzuchem. Ma ta laska ten golf, nie wiadomo po jaką cholerę i nie widać jak się układająJest co prawda napisane, ale jakbyś mogła powiedzieć jak się układają, to będę wdzięczna
-
Hej, wpadlam na chwile, bo siedze w poczekalni luxmedu - robie glukoze. Niestety ten tydzien znow bede bez internetu, chyba, ze gdzies przypadkiem zlapie
przebywam u szwagierki bo moj pseudo maz znow wyjechal na tydzien i wroci w sobote dopiero. Bede odzywac sie w miare mozliwosci, a juz na pewno po srodowej wizycie napisze co u moich bakow.
Cath - zycze Ci spelnienia marzen!
W ogole to wszystkim Wam zycze przyjemnego tygodnia, korzystajcie z ladnej pogody bo to pewnie ostatki... a tak przyjemnie wyjsc na spacer do lasu gdy liscie szeleszcza pod nogami.Gosiak, Januszkowa, Atakasobiejedna, juska19, Penelope, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:O jaa, mnie też się podobają takie rajtki
Gosiak, a one mają pas na brzuch czy się kończą pod brzuchem. Ma ta laska ten golf, nie wiadomo po jaką cholerę i nie widać jak się układająJest co prawda napisane, ale jakbyś mogła powiedzieć jak się układają, to będę wdzięczna
I zaciąga się te rajtki bardzo wysoko, na cały brzuch, dobrze to leży i nic nie uciska.
-
Januszkowa wrote:Sue mam nadzieję, że nic złego nie wyniknie z tego snu, ale cały czas o tym myślę i do tego taki koszmar przed wizytą.
Oby wszystko było dobrze i żeby zakupy się udały:)
Grunt to pozytywne nastawienie, pamiętaj
Mistrzyni, a jak się czujesz? Jak Maleństwa? Myślałam o Tobie wczoraj nawet, chyba Cię przyciągnęłam myślami
Trzymaj się na glukozie!
Januszkowa, kciuki za wizytę :*Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Witam Was mamusie!
Cath Wszystkiego co najlepsze!!!
Ja też już po śniadaniu
Wy piszecie, że martwicie się o swoja wagę bo idzie do góry, ja mam wręcz odwrotnie, od jakichś 2 tyg stoi w miejscu a czasami mam wrażenie, że idzie w dół...dzisiaj np ważyłam przed śniadaniem niecałe 60 kg i tak się zastanawiam czy to norma. Zaznaczam, ze ostatnio faktycznie mało jem, bo najzwyczajniej w świecie nie mam ochoty, ciągle czuje się pełna.
Ja muszę sprawdzić mój płaszczy zimowy, może jeszcze się w niego mieszczę