Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:No i chyba masz rację, muszę odpuścić. We Wro dziś koszmarnie wieje
Poćwiczę sobie w domu najwyżej.
Gosiu, nie wiem czy widziałaś moje pytanie, czy ja przeoczyłam Twoją odpowiedź - jaki te rajstopy mają pas? On zakrywa cały brzuch? Nie wiem po co zrobili zdjęcie z tym golfem - przez to nie wiadomo jak on wygląda
Mają taki klin jak kiedyś jako dziecko miałam w rajstopkach na pupie i te klin jest na brzuchu i ładnie się układa i sięga bardzo wysoko, ale nic nie uciska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 12:18
-
Gosiak wrote:Ja Ci kochana odpisałam na pytanie. Na górze 913 strony
Mają taki klin jak kiedyś jako dziecko miałam w rajstopkach na pupie i te klin jest na brzuchu i ładnie się układa i sięga bardzo wysoko, ale nic nie uciska.
Rzeczywiście, tak lecą te strony, że nie zauważyłamTo chyba sobie zamówię, ciepłych rajtek nigdy za wiele
-
lula88 wrote:Sue teraz już dobrze po glukozie ale było ciężko. Jakbym miała jeszcze trochę wypić to bym już nie dała rady. Wam mam nadzieję że lepiej pójdzie
Ja się trochę boję, już nawet nie smaku samego, tylko tego bycia na czczo. Mnie po pół godziny od przebudzenia już się niedobrze robi, a tu dwie godziny trzeba czekać
No ale, dałaś radę - szacun!Ja też muszę..
-
cath wrote:Dziekuje wam bardzo
torta nie mam ale mam serniczek z budyniem czekoladowym mojej mamy który wlasnie na śniadanie jem
hahah
niestety ja mam piekarnik zepsuty i nie mogłam sama zrobić
Wszystkiego co najlepsze
Ciazy bez zbednych niespodzianek...
Rozwiazania bezproblemowego...
Zdrowego Bobasa
I milosci nieskonczonej17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zrobię glukozę po wszystkich świętych.
Przyszła mi paczka ze słodyczami od ChrzestnegoOlaboga.. ile tego jest i prawie wszystko nieznane
Jednak minusem mieszkania w Polsce jest maly wybor w slodyczach
Gosiak, lula88, Atakasobiejedna, słoneczna 85, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry witam sie w nowm tyg
U mnie wag dobija do 83 kg ale mam to w nosie najwyzej troche ogranicze slodycze
Ja lubie rajtki gatty i leginsy ciazowe
U mnie pogoda nawet znona, niestety ze spaniem mam problem zasnelam o 3 nad ranem a wstalam po 12 a jak wstaje to nic mi sie niechce
Zycze milego dnia...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie,słodkie brzuszki macie
ciąze mamusiom służą
Dzisiaj dostałam w kość w pracy,ale pocieszam się,że to tlko 4 godzinki,także z pośpiechem śmigałam do domku,gdzie czekał na mnie utęskniony kot. W tej chwili zajadam się owsianką,coś mnie jakoś tak naszło,a Olaf kręci się nie słychanie,co jest śmieszne,ponieważ zawsze jest aktywny,jak czytam Wasze posty.
Na szczęście w Norwegii nie robią testu obciążenia glukozą,ale od czasu do czasu sama się kłuję z paluch,bo moja mamcia ma cukrzycę typu 1,a ja na szczęście zawsze ten cukier mam wzorowy
Za chwilkę śmignę na spacer,później będę szykować obiadek dla moich chłopców,a następnie spędzimy popołudnie przy wspólnej nauce modlitw,ponieważ Tymcio do Komunii śmiga w przyszłym roku. -
nick nieaktualnyCo do obiadu to mam dzisiaj taki wykwintny, że szkoda mówić - pomidorówka z ryżem. Tak dawno nie jadłam, ze musiałam. Poza tym jak jestem sama w domu to nie chcę mi się gotować Bóg wie czego. "Na jedną dupe garnek zupy na dwa dni styknie" - moja nowa filozofia.
Gosiak, Fedra, Sue lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Co do obiadu to mam dzisiaj taki wykwintny, że szkoda mówić - pomidorówka z ryżem. Tak dawno nie jadłam, ze musiałam. Poza tym jak jestem sama w domu to nie chcę mi się gotować Bóg wie czego. "Na jedną dupe garnek zupy na dwa dni styknie" - moja nowa filozofia.
Ziemniaki puree, marchewka na ciepło, buraczki i jajko sadzoneAle jaki pyszny, mmm
-
Słoneczna bez abonamentu wykupionego też można sprawdzić ile % ciąży jest. Trzeba mieć wykres "Bieżący wykres na tablicy" włączony dla wszystkich (to w ustawieniach) i np. patrząc na forum klikasz na siebie i tam właśnie na "Bieżący wykres" i pojawia się ile % masz.
Zbieram się do lekarza, wizyta o 15. Proszę o kciuki.
Będę się meldować o 19.
Miłego popołudniaangelcia, Penelope, Gosiak, przedszkolanka:), Fedra, słoneczna 85, Bietka, Sue, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, Gosiak
chyba zrobię sobie ziemniaczki puree, jajo sadzone i kefir. Tylko żeby mi się chciało iść do sklepu
Januszkowa trzymam kciuki i czekam na informacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:34
Gosiak, Penelope, Januszkowa lubią tę wiadomość