Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiak wrote:A mi jakoś gatta nie podchodzi, miałam kilka podejść, zdecydowanie wolę calzedonię.
Witamy się z rana po porannym ważeniu - od początku mamy 6,3kg na plusie.
Jasia też mi wypycha brzuch i to na maksa czasami, śmiesznie to wygląda
Cześć wszystkim!
Co do rajstop to ja jestem zadowolona z gatty - jak dla mnie bardzo wygodnie. Kupiłam tez za maryliona ale maja niewygodny pas. Co do calzedoni to ja się zraziłam. Kilka razy kupiłam rajstopy i w zasadzie po dniu noszenia podarły się. Pewnie jakieś zleżałe były. Także kupuję w gattcie i jestem zadowolona -
Bietka ja od trzech tygodni ważę tyle samo. Też mnie to trochę martwi, ale dzisiaj zapytam na wizycie. Mąż mówi, że nic nie jem i to dlatego. Staram się, ale nie mam ochoty na nic innego jak słodycze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
od bodajże 3 dni wstaję jak poparzona o godzinie 6, męczy mnie to. Pooglądam TV godzinę i idę spać do 10. Dzisiaj w nocy jeszcze miałam jazdy z pieskiem, bo wymiotował - tak mi go szkoda.
Zauwazyłam, że spodnie są na mnie juz takie przyciasnawe, po prostu uwierają w brzuszek, a ja nie lubie co chwile ich podciągać - czas przerzucić się na leginsy
Cath spełnienia najskrytszych marzeń :* oprócz zdrowia, pociechy z Konstancji i udanego małżeńśtwa życzę Ci, abyś dostała (kiedyś) zwierzaczka o którym marzysz
Atakasobiejedna mogę wiedziec jaki tablet sobie wybrałaś?
Sue tupiąca sąsiadka to jest nic, wyobraź sobie, że blok przede mną wprowadziła się laska z chłopakiem i ja w odległości 50m słyszę jak ona jęczy - rano, wieczór, w południe.. all day, all night. To co dopiero za kino mają sąsiedzi...
Ogólnie życzę miłego dnia, udanych zakupów, wizyt.. -
Gosiak wrote:I jaki w końcu kupiliście?
U nas też mały remoncik, dziś M. maluje sufit i górę ścian w łazience.
Wybralismy Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, wahalismy sie miedzy nim, a LG G Pad, ale LG ma tylko 12 mies gwarancji, a Samsung 2 lata no i Samsung ma lepszy procesor i wyswietlacz, a że różnica miedzy nimi wyniosła tylko 89 zł, to wybor był oczywistyChciałam góra 8 cali i min 2gb RAM. Mam nadzieje że bede zadowolona, mam smartfona Samasunga i czasem sie wiesza, no ale cud techniki to on nie był już jak go kupowałam
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Jak już narzekamy na sasiadów to dorzuce swoje 5 groszy
U mnie norma jest ze palacze odpalaja fajke juz na klatce schodowej i ida tak z nim przez 3 pietra
Smród mi wchodzi do mieszkania przez klatke i przez okna, bo w oknach i na balkonie tez palą, wystarczy że mam okno na mikrowentylacje ustawione i już czuje dym, niecierpie tego smrodu!
A jest tez sasiad który potrafi o 6 rano isc po schodach i kaszlec tak jakby chcial płuca wypluc, wydaje dzwieki miedzy kaszleniem, a zyganiem, oblechaGosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie w zimie menele śpią na klatce - jabol w ręce, smród na całą klatkę, zesikany i nie powiem jeszcze jaki...
Straż Miejska po nich przyjeżdża, a oni i tak później wracają. Mięliśmy mieć domofon, ale na takie cos muszą złożyć się mieszkańcy - oczywiście na 15 lokali tylko 6 osób by chciało.. -
Atakasobiejedna wrote:Jak już narzekamy na sasiadów to dorzuce swoje 5 groszy
U mnie norma jest ze palacze odpalaja fajke juz na klatce schodowej i ida tak z nim przez 3 pietra
Smród mi wchodzi do mieszkania przez klatke i przez okna, bo w oknach i na balkonie tez palą, wystarczy że mam okno na mikrowentylacje ustawione i już czuje dym, niecierpie tego smrodu!
A jest tez sasiad który potrafi o 6 rano isc po schodach i kaszlec tak jakby chcial płuca wypluc, wydaje dzwieki miedzy kaszleniem, a zyganiem, oblechaAtakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
U nas była taka sytuacja, że pies sąsiadów (nie wiem których) nie wytrzymywał i obsikiwał klatkę schodową. Ci zamiast po nim posprzątać to spryskiwali klatkę jakimś śmierdzącym odświeżaczem (albo perfumami, jeden kij - śmierdziało okropnie).
Jakiś sąsiad się wkurzył i na tablicy powiesił taką kartkę:
-
Cath, wszystkiego najlepszego życzę
i miłego świętowania
A ja wróciłam z pracy, wolne do czwartku Uffffff. Teraz zastanawiam się czy iść spać czy na ten ten spacer do miasta który założyłam sobie po odkryciu tych 10 kilogramów. Piękne słońce dziśGosiak, megg lubią tę wiadomość
-
ja tez nie mam Abonamentu premium- w kalendarzu te daty sa zaznaczone -mozna wywnioskowac co bylo tam napsiane dalej- bo jest np tylko "granica przezywaln"
a nie musi mi sie wyswietlac ile % ciazy mam za soba zeby za to placic.
co do snu- mi sie snily Jezyki- i ze maz mi je przyniosl i jadlam:)
tak mnei wzielo na te jezyki i teraz w zabce sa w promocji i jak ide kolo niej to zawsze kupuje bnakaliowe w czekoladzie:)
pyszne;)
pamietajcie o tej kawie - ze tanio sprzedaja:)
http://allegro.pl/mama-coffee-120g-kawa-dla-mam-kobiet-w-ciazy-smaki-i4706620867.html -
Hej dziewczyny trochę mnie nie było ale bylam u mamuśki troszkę sobie urozmaicić. Dzisiaj byłam na glukozie by mieć na czwartek na wizyte wyniki. Jak dla mnie było ciężko. Wypicie jeszcze pół biedy ale potem do pół godziny mało brakowało bym zemdlała, czułam że słabnę ale siadłam koło okna i przeszło. Do teraz czuje się nie dobrze.
Były inne kobiety to normalnie znosiły ale jednej było słabo i poszła lezeć. Widocznie zalezy od organizmu. Także powodzenia dla innych.
Cath wszystkiego najlepszego.
Piękne brzuszki dziewczyny. My tez rośniemy szybko już o wadze nie mówiąc ale taką mam ochotę na słodycze że masakra.
-
A ja zamówiłam Cebuszkę
Przesyłka kurierska, więc pewnie w środę/czwartek będzie u mnie
) Już nie mogę się doczekać
Zamówiłam sobie tę w sowy: http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-spania-i4679483524.html
Ja też zastanawiam się nad spacerem, trochę jeszcze jestem przeziębiona, nie wiem czy ryzykować
Lula, dawno Cię nie byłoJak po glukozie?
Gosiak lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw, a możesz polecić jakiegoś dobrego fryzjera, który miałby przystępne terminy i robił fajne krótkie fryzurki?
W obecnym stanie ciężko mi zaplanować wizytę z 1,5 miesięcznym wyprzedzeniem. Odwołałam dziś Radka i ma dostępne terminy od 28.XIAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
No i chyba masz rację, muszę odpuścić. We Wro dziś koszmarnie wieje
Poćwiczę sobie w domu najwyżej.
Gosiu, nie wiem czy widziałaś moje pytanie, czy ja przeoczyłam Twoją odpowiedź - jaki te rajstopy mają pas? On zakrywa cały brzuch? Nie wiem po co zrobili zdjęcie z tym golfem - przez to nie wiadomo jak on wygląda