Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie. Watpliwosci rozwiane. Szyjka ok. Lila wazy 709 g jest wieksza o 9 dni w stosunku do daty z om. Tak sie ciesze.
Gosiak, Atakasobiejedna, Sue, megg, angelcia, Bietka, cath, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Laurka, a może masz rzeczywiście coś z pęcherzem albo z nerkami jakiś stan zapalny. Bo wcześniej te bóle teraz siusiu często.
Może masz jakąś możliwość to sprawdzić? Wy macie jakieś takie badania?
No zrobili mi baddania moczu i krwi i wszystko wyszlo cacy. Takze chyba musze zwalic wine na dzidziusia, ktory kopie i cisnie...
Suri napisz jak tylko bedziesz mogla jak sie czujesz! Trzymamy kciuki za Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 22:10
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Suri wierze że będzie dobrze :*
Ja chyba jutro wybiorę się do lekarza rodzinnego po receptę na Monural, ginekolog mi to dawał na zapalenie pęcherza. Od poniedziałku piecze mnie cewka po sikaniu, myślałam że to luteina mnie podrażnia, ale raczej stawiam że sprzedali mi jakąś bakterie przy okazji badania w szpitalu -
Wlasnie minela mnie w korytarzu dziewczyna, ktora na oko mogla byc w 7-8 miesiacu ciazy. Pepek wyraznie odznaczal jej sie przez bluzke. I nagle zdalam sobie sprawe, ze w ogole sie jeszcze nad tym zagadnieniem nie zastanawialam w odniesieniu do siebie. Czy pepek sie uwypukla zawsze? A jesli tak to kiedy? Kiedys myslalam, ze wypukly pepek to oznaka zaawansowanej ciazy i ze jest tak zawsze. Ale teraz nabralam watpliwosci, bo moj nie wyglada jakby sie splycal
Jak to jest u Was??
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya