Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
czy tylko ja juz nie śpię?
wstałam żeby mąż mógł sobie jeszcze pospać i nie wiem co mam ze sobą zrobić heh. Zaparzylam sobie melise i chyba książkę poczytam.
-
Mistrzyni, ciuszki piękne, ja też mam same używane, co to za różnica dla dziecka, a ile pieniędzy zaoszczędzone
Co do męża to ciężko powiedzieć co on tam kombinuje, ja też bym miała raczej ograniczone zaufanie do tego co on mówi, ale na pewno nie powinnaś dzwonić do jego 'koleżanki' i ją opieprzac za prezent, to Twój mąż powinien wiedzieć co ma zrobić z takim prezentem, przecież nie jest dzieckiem i widział ze to są majtki, a nie krawat np... Ciężko mi uwierzyć że ktoś na kolacji biznesowej dostał taki prezentPenelope lubi tę wiadomość
-
Ale Gosiak masz fajnie ze nie wstawalas w nocy .... ja maszeruje ze 4 razy... macie jakies sposóby na bol pachwin i jakby rozchodzą kosc krocza bo czuje sie jak rozjechana kaczka... tez mysle o naszej suri... ale pewnie chciala sie wyciszyc i jest wszystko pod kontrolą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 07:27
-
Vel, a ja wczoraj u Brzóski?
Śniłaś mi się dzisiaj - śniło mi się, że byłyśmy sąsiadkami i mieszkałyśmy w tej kamienicy(ja tam chodziłam kiedyś na pilates). http://www.kl-pilates.com/kontakt.html
To jest zaraz przy politechnice - i chyba już byłyśmy po porodzie, bo bez brzuchów -
Gosiak wrote:I ja się witam
Pospałyśmy do teraz bez wstawania na siku, więc sukces. Też myślę o Suri... Daj znać koniecznie co u Was!
cudownie
ale rano obudzila mnie córa kopniakami
moja kochana
-
i ja sie witam- rano strasznie mnie ssie glodu.
jezyki- najlepsze bakaliowe:)
pepek u mnie wklesly jeszcze
mleka nie mialam
Mysle co z Suri:( ona miala problem z szyjka? czy wlasciwie o co chodzi ?ciekawe czy zdazyli jej zalozyc szew czy pessar- zeby dzieciak jesczze posiedzial pare tygodni chociaz....
-
Hahahah moje koty boją sie stelarza od bujaczka
o ja cie oczy maja jak piec zloty i sie stroszą.
Ja pępek mam normalny. Nawet nie jest bardzo naciagniety
Ja ostatnio często i gęsto jem ciasteczka zbożowe z czekolada milkaz mężem potrafimy cala paczke opędzlować
polecam.
chociaż ja i tak słodyczy nie jem to te ciastka sa jedyne które jem
-
robilam wczesniej z tego kotlet tv:)
http://kotlet.tv/blok-czekoladowy/
tylko trzeba mniej herbatnikow bo ciezko az sie kroilo i to zdecydowanie za duzo , patrze w innych przpeisach- to podaja ok 15 herbatnikow a mniej wiecej skaldniki te same i proporcje
no i bakalie wedle uznania- ja pewnie dam morele i rodzynki
pojde po mleko w proszku specjalnie do tesco:) bo chce mi sie tego.....
fajny bujaczek- ja tez planuje kupic fisher tylko 3 w 1 zeby rozlozylo sie na kolyske taka
-
słoneczna 85 wrote:robilam wczesniej z tego kotlet tv:)
http://kotlet.tv/blok-czekoladowy/
tylko trzeba mniej herbatnikow bo ciezko az sie kroilo i to zdecydowanie za duzo , patrze w innych przpeisach- to podaja ok 15 herbatnikow a mniej wiecej skaldniki te same i proporcje
no i bakalie wedle uznania- ja pewnie dam morele i rodzynki
pojde po mleko w proszku specjalnie do tesco:) bo chce mi sie tego.....
A za przepis dziękujęsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja dostalam go od znajomej
ogolnie nie chcialam bujaczka kupowac
jakos nie wydaje mi sie on bardzo potrzebny
a z drugiej strony moja kuzynka miała taki z plastikowymi płozami tez Fisher i sie polamal
pamiętam to jak dzis ona byla ciezka i tam machala intensywnie nogami wszyscy sie zachwycali i nagle jeb.
i mam maly uraz do bujaczkow
-
cath- daja to trzeba brac;)
ja mysle ze moze to sie sprawdzic- posadzic dzieciaczka zeby sobie obserwowal- potem to bedzie jako krzeselko.
najpierw i tak kupie najpotrzebniejsze rzeczy -bujaczek to juz na samym koncu.
cos Suri sie nie odzywa -
Ja z kolei znalazłam taką opinię:
Ortopedzi go nie kochają i przestrzegają, żeby niemowlę zbyt długo nie przebywało w pozycji półleżącej. Mamy natomiast są w nim zwykle zakochane.
I to fakt - moje wszystkie koleżanki jednogłośnie mówią, że to najlepszy gadżet jaki wymyślono, szczególnie jak dziecko ma problemy z kolkami i refluksem.
Ja dostanę od koleżanki w grudniu.cath lubi tę wiadomość