Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ogladam kocyki minky- ale nie wiem jaki wybrac- dla dziewczynki na pewno wzielabym z rozem bo te minky rozowe akurat ladne a tu nie wiem jaki wybrac- myssle moze granatowy albo zielen? a moze czerwony a zdrugiej strony granatowy w biale kotwiczki?
jeszcze musze sie zastanowic:)
Megg daj znac jak beda kolejne kupony:)megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ogladam kocyki minky- ale nie wiem jaki wybrac- dla dziewczynki na pewno wzielabym z rozem bo te minky rozowe akurat ladne a tu nie wiem jaki wybrac- myssle moze granatowy albo zielen? a moze czerwony a zdrugiej strony granatowy w biale kotwiczki?
jeszcze musze sie zastanowic:)
Megg daj znac jak beda kolejne kupony:)
ja tez nie moge sie zdecydowac nad kolorem, za duzy wybor a tez czekam na kupon
z tej aukcji chce:
http://allegro.pl/jesienny-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i4625906522.html
sprzedawca ma tez fajny gryzaczek za 15 zl
kupon mysle bedzie koncem pazdziernika/pocz listopada bo e mialy waznosc do 31.10
ale dam znac bo obserwuje to:)słoneczna 85, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra ja tz zasw od ortopedy jeszcze nie dostalam bo bylam prywatnie a stwierdzil ze w szpitalu czasem sie czepiaja i woli mi wydac z przychodni i musze isc jeszcze raz do szpitala do niego
wspolczuje ze nie mozecie spac ja byl spala i spala jakby mnie glud nie budzil
ja dzis sie biore za segregacje ciuchow- w co jeszcze wchodze w co nie ma szans:)
-
megg wrote:ja dzis sie biore za segregacje ciuchow- w co jeszcze wchodze w co nie ma szans:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:06
megg lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Jak to dobrze byc na L4 Gosiak
mi tez sie nie nudzi nic a nic
Na razie słaba kawka i czekoladka do tegomegg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, właśnie... tak a propos naszych dalszych planów - myślałaś o podwójnym wózku?
Bo ja trochę sprawdzałam i ten jest bardzo polecany: http://www.leo.sklep.pl/wozki/wielofunkcyjne/baby-jogger-2/baby-jogger-city-select-double-gleboko-spacerowy-2w1,p89825832?ceneo_spo=true
Ponoć jeden z niewielu, w którym dziecko siedzące z przodu nie zasłania widoku młodszemu - siedzącemy z tyłu -
http://allegro.pl/jesienny-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i4625906522.html#
Ja zamówiłam taki kocyk minky w sowki granatowe, a druga strona szara, dam znać czy fajny jak przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:07
megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Suri współczuję - daj znać jak się czujecie. Mam nadzieję że to tylko chwilowe komplikacje, bo jestem przerażona tym wszystkim!
Mistrzyni - współczuję. Po prostu brak słów. Ciekawe jak on by sie zachował gdybys ty od klienta dostała jakiś biustonosz, albo stringi..... Normalny prezent to nie jest. Jak dla mnie to tam może dziać sie o wiele więcej niz tylko biznesowe lunchy. Może nie od razu seks ale podrywy na pewno. Babka jest pewnie napalona, a jak jeszcze wie o waszych kłopotach to już w ogóle.......
Co do siary - to mi leci, ale nie codziennie. Zauważyłam że mam przybrudzony stanik, no i raz zauważyłam jak leci mi kroplawyglądało to co najmniej dziwnie.
Co do pępka to mi sie spłaszczył - bardziej wygląda jak poziomy przecinek ale jeszcze nie wypukły.
Vel - to grzybica. Mało bo mało ale zawsze. Idź do gina po jakieś leki.
Ja od wczoraj nie czuję kopniaków - znów mam schizy i praktycznie nie spałam w nocy. Dzisiaj juz wypiłam prawie litr kakao i nic. Zero ruchów ehhh. Wykończe sie psychicznie......
Ja na siku w nocy wstaje raz. Żadko sie zdraza żeby przespac cała noc.
Dzisiaj mam ćwiczenia gimnastyczne dla cięzarnych w ramach szkoły - zobaczymyMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Ciekawe jak tam u Suri. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze!
Do mnie wlasnie przyszła cebuszka. Polozylam sie na niej i juz jej nikomu nie oddam
Wzór śliczny, chyba młodemu kupie kocyk w stowki z la Millou
Musze obczaic te kocyki minky, bo nawet nie wiem co toGosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
No mnie ona do tej pory nie była potrzebna, bo nic nie uwieralo i dobrze mi sie spalo
Ale teraz juz musiałam kombinować, więc stwierdziłam, że czas na zakup
A te adaptery do pasów to co robia?
Sprawdzilam - te kocyki minky bardzo ładne, na pewno kupie cos od nich - kocykow bedziemy używać, więc się przydadzą
-
Sue wrote:A te adaptery do pasów to co robia?
Ja go nawet do Hiszpanii brałam i w taksówce go używałam i potem w wypożyczonym aucie. https://www.youtube.com/watch?v=VS5UB6htIeo#t=33Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:44
-
Witam się !
Suri trzymam kciuki, musi być dobrze!!
Mi pępek się wypycha powoli
Ja juz zakupiłam kocyk bawełna- szara koniczyna marokańska i żółte minkyjest bardo przyjemny w dotyku:)
Ja w nocy na siku wstaję raz i nad ranem też się zdarza, ale są noce, które przesypiam bez potrzeby pójścia do toalety -
Moj ginekolog mowil ze te adaptery nie zabezpiecza malucha. Bo sie pytalam. Przy wypadku jest taka silą ze z adapterami czy bez mala szansa na uchronienie maleństwa jest. Mowi ze kobieta w ciąży powinna jeździć bez pasów bo przy wypadku nie ma tego ryzyka ze pasy zrobia krzywdę. Moja kolezanka zginela w wypadku samochodowym i miała pasy zapięte. Dwojka przezyla bo nie mieli pasów a dziewczyna byla przecieta pasami i gdyby nie pasy duże prawdopodobieństwo ze by przezyla.
Ja osobiście jeżdżę z pasami ale bez adapterowWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 10:52