X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Angelcia słuchaj nie tak dawno dawałaś link do wózka o ile dobrze pamiętam kosztował nie całe 1700zl. Czy mogla byś podać raz jeszcze ? :)

angelcia lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Hej :) Angelcia słuchaj nie tak dawno dawałaś link do wózka o ile dobrze pamiętam kosztował nie całe 1700zl. Czy mogla byś podać raz jeszcze ? :)
    http://allegro.pl/mega-zestaw-wozek-riko-nano-3w1-5xgratis-i4706815599.html prosze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:44

maja35 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIetka Pani mnie zapsiala na 26 listopada na 19,30=jeszcze mam potwierdzic tydzien wczesniej

ale slabo ja slyszlaam przez tel- jakos szybko mowila:)

na pierwsze spotkanie idziesz z mezem? i czy bierzesz dres od razu? BO DZIEWCYZNY TU PISALY ZE DOPIERO OD DRUGIEGO SPOTKANIA DRESY:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :)

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy macie upatrzona lub juz posiadacie wyciskarke do owoocow ale taka zeby mozna bylo przeciery pozniej robic na zupki ?

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczna, mysle, ze blender do tego wystarczy

Edit: Z reszta blender mozna wykorzystac do codziennej egzystencji calej reszty domownikow - latwe w obsludze, ciezkie do mycia nie jest, nie zajmuje duzo miejsca, jesli ktos ma juz w domu to nie musi wydawac kolejnych pieniedzy na urzadzenie, ktore zalozmy po 6 miesiacach uzytkowania pojdzie w kąt.

Ja juz tak kupilam krajalnice do chleba, sokowirowke i inne.. A w rzeczywistosci chleb kupuje krojony, sok ze swiezych owocow pijam w pijalniach soków :/ A rzeczy leżą i się śmieją.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:58

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Sloneczna, mysle, ze blender do tego wystarczy

Edit: Z reszta blender mozna wykorzystac do codziennej egzystencji calej reszty domownikow - latwe w obsludze, ciezkie do mycia nie jest, nie zajmuje duzo miejsca, jesli ktos ma juz w domu to nie musi wydawac kolejnych pieniedzy na urzadzenie, ktore zalozmy po 6 miesiacach uzytkowania pojdzie w kąt.

Ja juz tak kupilam krajalnice do chleba, sokowirowke i inne.. A w rzeczywistosci chleb kupuje krojony, sok ze swiezych owocow pijam w pijalniach soków :/ A rzeczy leżą i się śmieją.
    Ja też zamierzam korzystać z blendera.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna czyli się spotkamy na SR :)

Mój mąż będzie na wszystkich zajęciach( tak nam się wydaje:) niech się uczy tatuś ;p

Nie wiem właśnie zapytam położną jak będę potwierdzać. Ja i tak chodzę w leginsach, więc może one by wystarczyły ?:>

Ja też mam blender i urządzenie wielofunkcyjne, w którym mogę spokojnie zmielić jedzono. Nad wyciskarką się zastanawiałam, ale to w później przyszłości jak młody będzie mógł pić soki wyciskane, wtedy będę mu robić bomby witaminowe ;p

c7hyim7.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam blender, także nie będę wymyślać

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam blender ale mam nadzieje że obejdziemy się bez papek, planuje karmić dziecko metoda BLW :) Właśnie, musze książkę kiedyś sobie o tym kupić ;)

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie pi sesji. Fantastyczna sprawa :-) polecam. Moja fotografka stworzyla tak niesamowita atmosfere ze ostatnie fotki byly juz tylko w majtkach ;-) 3h fotek. Juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla je ogladac.
    Tymczasem zecze milego dnia i biore sie za sprzatanie bo wieczorem mamy gosci :-)

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej , witamy sie i my :)
    u nas już posprzatane, tatuś pojechał na mecz wiec my siedzimy sami :)
    kurde ale zimno..wczoraj zakupiłam komin i czape i czekam na przesyłke :)
    u mnie Mały ruchliwy w nocy tak do 1wzej przez co nie moge zasnąć i od 6-7 od nowa...ehhhhh :) w dzien odsypia :)

ja mam blender w zestawie z urzadzeniem wielofunkcyjnym, dostałam na urodziny chyba 3 lata temu i chyba najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam, wykorzystuje na wszelkie sposoby :) do musów owocowych, do zup..do strojenia potraw, do sałatek..i Małemu tez musiki bede w tym robić :) super sprzet...:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Mam blender ale mam nadzieje że obejdziemy się bez papek, planuje karmić dziecko metoda BLW :) Właśnie, musze książkę kiedyś sobie o tym kupić ;)
    O, super, wiedziałam, że jest coś takiego, ale nie pamiętałam nazwy. Też to planuję :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:

Mam dwie książki w tym temaciie:
    -Bobas lubi wybór - Gill Rapley, Tracey Murkett
    -Bobas lubi wybór książka kucharska - Gill Rapley, Tracey Murkett

Może dostaniesz ją w PDF na chomikach.

Gosiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek pokaż co zamówiłaś fajnego :)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a juz Ci pokazuje tylko odnajde :)
    czapa taka :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4682091994

i do tego komin :) chodziło mi o to zeby był długi, ten ma 195cm i 70cm szerokości :) wiec mam nadzieje ze sie nim szczelnie owine :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=4645457979

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Do 3 się w łóżku przewracałam. Moje dziecię miało wczoraj dzień ADHD normalnie :O udało mi się nagrać wieczorem te harce ;)

https://www.youtube.com/watch?v=eZYmzMqqxIk&feature=youtu.be

No i dziś mamy 100 dni do porodu, teoretycznie oczywiście ;)

U mnie już posprzątane, gulasz się dusi, za oknem szarówka i mokro. Taka leniwa sobota...

Za tydzień w niedzielę dostanę od mamy z Polski paczkę z rzeczami dla dziecka to się pochwale fotkami :) Już się doczekać nie mogę i w tygodniu będę robić miejsce w komodach na te małe cuda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:18

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Angelcia nie ma tej ksiazki na chomiku i w pdf nidzie :) moze sie jeszcze ukaże gdzieś :) szkoda, bo tez na nią poluje od dawna :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej czapie, to by mi zimno było, ja zmarźlak ;)
    Ja mam taki zestaw:
    http://www.camaieu.pl/F-10017-szaliki/P-102866-damski-szalik_petelka-o-grubym-splocie.html
    http://www.camaieu.pl/F-10008-kapelusz/P-104477-damska-czapka-z-dekoracyjnym-podwinieciem.html

Tylko, że czapka z pomponem ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez planuje blenderowac :)

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ