Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Hej
Angelcia słuchaj nie tak dawno dawałaś link do wózka o ile dobrze pamiętam kosztował nie całe 1700zl. Czy mogla byś podać raz jeszcze ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:44
maja35 lubi tę wiadomość
-
BIetka Pani mnie zapsiala na 26 listopada na 19,30=jeszcze mam potwierdzic tydzien wczesniej
ale slabo ja slyszlaam przez tel- jakos szybko mowila:)
na pierwsze spotkanie idziesz z mezem? i czy bierzesz dres od razu? BO DZIEWCYZNY TU PISALY ZE DOPIERO OD DRUGIEGO SPOTKANIA DRESY:) -
nick nieaktualnySloneczna, mysle, ze blender do tego wystarczy
Edit: Z reszta blender mozna wykorzystac do codziennej egzystencji calej reszty domownikow - latwe w obsludze, ciezkie do mycia nie jest, nie zajmuje duzo miejsca, jesli ktos ma juz w domu to nie musi wydawac kolejnych pieniedzy na urzadzenie, ktore zalozmy po 6 miesiacach uzytkowania pojdzie w kąt.
Ja juz tak kupilam krajalnice do chleba, sokowirowke i inne.. A w rzeczywistosci chleb kupuje krojony, sok ze swiezych owocow pijam w pijalniach sokówA rzeczy leżą i się śmieją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:58
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Sloneczna, mysle, ze blender do tego wystarczy
Edit: Z reszta blender mozna wykorzystac do codziennej egzystencji calej reszty domownikow - latwe w obsludze, ciezkie do mycia nie jest, nie zajmuje duzo miejsca, jesli ktos ma juz w domu to nie musi wydawac kolejnych pieniedzy na urzadzenie, ktore zalozmy po 6 miesiacach uzytkowania pojdzie w kąt.
Ja juz tak kupilam krajalnice do chleba, sokowirowke i inne.. A w rzeczywistosci chleb kupuje krojony, sok ze swiezych owocow pijam w pijalniach sokówA rzeczy leżą i się śmieją.
-
Słoneczna czyli się spotkamy na SR
Mój mąż będzie na wszystkich zajęciach( tak nam się wydaje:) niech się uczy tatuś ;p
Nie wiem właśnie zapytam położną jak będę potwierdzać. Ja i tak chodzę w leginsach, więc może one by wystarczyły ?:>
Ja też mam blender i urządzenie wielofunkcyjne, w którym mogę spokojnie zmielić jedzono. Nad wyciskarką się zastanawiałam, ale to w później przyszłości jak młody będzie mógł pić soki wyciskane, wtedy będę mu robić bomby witaminowe ;p
-
Mam blender ale mam nadzieje że obejdziemy się bez papek, planuje karmić dziecko metoda BLW
Właśnie, musze książkę kiedyś sobie o tym kupić
angelcia lubi tę wiadomość
-
Melduje sie pi sesji. Fantastyczna sprawa
polecam. Moja fotografka stworzyla tak niesamowita atmosfere ze ostatnie fotki byly juz tylko w majtkach
3h fotek. Juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla je ogladac.
Tymczasem zecze milego dnia i biore sie za sprzatanie bo wieczorem mamy gosciangelcia lubi tę wiadomość
-
hej hej , witamy sie i my
u nas już posprzatane, tatuś pojechał na mecz wiec my siedzimy sami
kurde ale zimno..wczoraj zakupiłam komin i czape i czekam na przesyłke
u mnie Mały ruchliwy w nocy tak do 1wzej przez co nie moge zasnąć i od 6-7 od nowa...ehhhhhw dzien odsypia
ja mam blender w zestawie z urzadzeniem wielofunkcyjnym, dostałam na urodziny chyba 3 lata temu i chyba najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam, wykorzystuje na wszelkie sposobydo musów owocowych, do zup..do strojenia potraw, do sałatek..i Małemu tez musiki bede w tym robić
super sprzet...
-
Atakasobiejedna wrote:Mam blender ale mam nadzieje że obejdziemy się bez papek, planuje karmić dziecko metoda BLW
-
nick nieaktualnyAtakasobiejedna wrote:Mam blender ale mam nadzieje że obejdziemy się bez papek, planuje karmić dziecko metoda BLW
Mam dwie książki w tym temaciie:
-Bobas lubi wybór - Gill Rapley, Tracey Murkett
-Bobas lubi wybór książka kucharska - Gill Rapley, Tracey Murkett
Może dostaniesz ją w PDF na chomikach.Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a juz Ci pokazuje tylko odnajde
czapa taka
http://allegro.pl/show_item.php?item=4682091994
i do tego kominchodziło mi o to zeby był długi, ten ma 195cm i 70cm szerokości
wiec mam nadzieje ze sie nim szczelnie owine
http://allegro.pl/show_item.php?item=4645457979angelcia lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Do 3 się w łóżku przewracałam. Moje dziecię miało wczoraj dzień ADHD normalnieudało mi się nagrać wieczorem te harce
https://www.youtube.com/watch?v=eZYmzMqqxIk&feature=youtu.be
No i dziś mamy 100 dni do porodu, teoretycznie oczywiście
U mnie już posprzątane, gulasz się dusi, za oknem szarówka i mokro. Taka leniwa sobota...
Za tydzień w niedzielę dostanę od mamy z Polski paczkę z rzeczami dla dziecka to się pochwale fotkamiJuż się doczekać nie mogę i w tygodniu będę robić miejsce w komodach na te małe cuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:18
angelcia lubi tę wiadomość
-
W takiej czapie, to by mi zimno było, ja zmarźlak
Ja mam taki zestaw:
http://www.camaieu.pl/F-10017-szaliki/P-102866-damski-szalik_petelka-o-grubym-splocie.html
http://www.camaieu.pl/F-10008-kapelusz/P-104477-damska-czapka-z-dekoracyjnym-podwinieciem.html
Tylko, że czapka z pomponem