Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej w koncu mam internet
niestety czytam a tu takie zle wiesci Kamkaz strasznie mi przkro
pisalyscie o granicy przezywalnosci; na innym forum dziewczyna wlasnie urodzila w 25 tyg i maluszek mocno walczy jest w inkubatorze, stan dobry, cudsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja wagi sama nie monitoruje, nie chce wiedziec. Patrze tylko na to, co pokazuje waga na comiesiecznych wizytach. Moja waga w domu jest przedpotopowa i nie ma sensu nawet na niej stawac, a wszystkie wagi w pracy dodaja ze trzy funty
Za tydzien sie dowiem ile dokladnie przytylam. Mysle, ze z 7 kg juz bedzie.
Wczoraj wymyslilam, ze na kolacje wymieszam sobie makaron z sosem pomid. i kukurydza (same resztki). Podgrzalam to wszystko, doprawilam, wylozylam na talerz, dziobnelam 4 razy i nie moglam. Nie wchodzilo mi. Ostatecznie moja kolacja byly dwie pomarancze i kawal Trocika Wedlowskiego! Masakra!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Hej mamuśki
niestety w kolejny weekend nie pospałam
o 2 w nocy przyszedł Tymek do sypialni,więc mąż zawinął żagle,a ja zostałam się z wiercipiętkiem,kręcił się strasznie.Około 3 moje maleństwo się obudziło i zaczęło szaleć,tak,że nie miałam szansy na zaśnięcie,ale to było bardzo miłe uczucie,wypinał się,jakby przez brzuchol chciał już wyjść
a ok godziny 5 nasz kochany Kotek zaczął się bawić,drapać dywan i biegać jak opętany,w końcu go wypuściłam na dwór,bo nie dało się wytrzymać.
Maja wyglądasz ślicznie,u mnie te 8 kg widać całkiem inaczejnie dość,że brzuch to jeszcze boczki hihi,ale to i tak jest słodkie
Wy się chwalicie waszymi pięknymi brzuszkami,aja niestety nawet nie wiem,jak tu zdj dodać
Na przyjęcie urodzinowe dla Tymka mam już w sumie wszystko gotowe,dzisiaj tylko lukier do zrobienia mi został,upiekłam ciasto Milkę bezglutenową(mojego męża siostra ma celiaklię),jabłecznik z budyniem ucierany i babkę cytrynową z rodzynkami.Sałatki porobione,mięso w zalewie,więc tylko zrobić potrawkę,do 14 się wyrobię łącznie ze sprzątaniem .
Jeżeli któraś może mi napisać instrukcję dodawania fotosów,proszę o napisanie jej tutaj,z góry dziękuję :*
-
ja korzystam do wstawiania zdjec z http://pl.tinypic.com/?t=postupload
czekamy na brzuszek
a np tutaj mozesz suwaczek sobie zrobic zebysmy widzialy na jakim etapie jestes
https://www.suwaczek.pl/
witam sie i uciekam na zakupy i sprzatanie
milego dnia
aha kupilam wkoncu ten kocyk minky (maz mial jeszcze kupon na allegro) i sensorek
jak dojdzie pokaze wam, sama jestem ciekawa kolorkow -
A ja dzisiaj mam w planie:
1. Wycieczkę do lasu
2. Zakupy
3. Pieczenie ciasta kokosowego
4. Blok czekoladowy
5. Obiadek na mieście
6. Ugotowanie gara zupy gulaszowej
7. Poprawienie błysku w mieszkaniu
słoneczna 85, megg, justta lubią tę wiadomość
-
Gosiak- codzinnie masz w planie blok;)
u mnie jest taki pysnzy0 i prze to ze mam blok nie jem jezykow;) tylko po kawalku bloku- na pewno to lepsze i zdrowsze i maz tez chwali:)
megg a jaki w koncu kupilas Minky?
ja nie wiem jaki wybrac- bo moze kupie taki rozek zeby pozneij kocyk z tego byl- musze sie zastanowic:) moze z granatem, szarym albo mietowy:) ale i tak nie wiem druga strone jaka wybrac:)
a u mnie juz mama coffe i pracujemy:)