Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCath spoko są takie paczki, sama mialam zamawiac, ale na ebay co uk, bo tam lepsze ubranka, bo te u nas na allegro to takie przebierane
Ale jakos doszlam do wniosku, ze to moze byc moje jedyne dziecko (a chce miec 4...) i chociaz te pierwsze ubranka bedzie mialo nówki.
Asiu dokladnieone maja dobrze
Ja na upartego nie mam takiej kolezanki, ktora bylaby w ciazy.. a co dopiero w podobnym tygodniu.
Czas ogladnac klan i zjesc kolacje -
Sue mi lekarz mowil zeby przed badaniem zjesc lekką kolacje i nic slodkiego
jade na angielski ale checi brak...
wiecie co , chce mi sie juz świąt Bozego NarodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 18:14
-
AsiaSzw wrote:Ja tylko na chwilke.
Vel nie mam pojecia czy strzyga tam goracymi nozyczkami. Ale odradzam bardzo bardzo. Wlosy to zrogowaciale bialko dlatego sie nie rozdwoily, ale niestety mokry wlos i goraca temperatura to dramat. Wyobraz sobie ze woda we wlosie sie gotuje. Dlatego potem wygladaja na siano. Odradzam.
a co jak nimi tną na sucho?
-
Sue ja normalnie jadłam by badanie bylo wiarygodniejsze. Slodyczy nie jadłam na noc ale normalną kolację syta.
W czwartek mam wizyte w poradni diabetycznej zobaczymy co mi powiedzą bo ostatnie dni ciężo to znosiłam ale już jest lepiej psychicznie
-
Czytając wasze posty zerknęłam na te paki dla chłopczyków i 2 mi wpadły w oko.rozmiar68-74 a druga 68-80 chyba
poczekam 4 dni i zaczne licytować,bo śliczne ubranka w nich były
Oczywiście,mój T.zmęczony po pracy nawet nie spojrzał w moją stronę,kiedy wspomniałam o wózku
Teraz nasz synuś zaczyna swoje harce -
Hej,
Ja jutro też rano ta glukozę, morfologie i mocz bo w czwartek gin.
Zjadłam po 18 kolacjo obiad i już dziś nie będę jadła. Ot takie moje przygotowanie. Dzień jak co dzień po 19 już nie jem bo jestem bardzo pełna wieczorem zawsze
Glukozę kupiłam jakąś droższą o smaku cytrynowym, pani powiedziała,że absolutnie OK na krzywą cukrową zresztą tak na niej jest napisane.
Przełamałam się dziś i kupiłam pierwszą rzecz dla synusia z całe 26 zł z przesyłką, ale reszta po 15 listopadaA to wszystko przez Megg
Zakochałam się w tym rożku kolor ptaszki na białym
Gosiak jak najbardziej podam Ci mój numer tel na priv, a Ty jeśli będziesz chciała podasz mi swój(mam Cię już w przyjaciółkach), ale spokojnie kochane jeszcze się nigdzie nie wybieramy
Dziewczyny odnośnie zaparć i twardych brzuchów. Ja staram się dziennie wypić raz miętę, na następny dzień raz rumianek. Piję wieczorkiem. Mięta doskonale robi na przemianę materii, rumianek po 1 na przemianę materii, po 2 znosi delikatnie kurcze jelitowe w obrębie jamy brzusznej.
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
To jest zwykły rożek ale jak za takie pieniążki to się nie zmarnuje
No te ptaszki dość intensywny kolor mam nadzieję, że będzie pasował dla chłopca, ale co ja zrobię, że mi się tak podoba
W ogóle bardzo mi się podoba ten materiał sowy na białym, no ale to już w 100% dla dziewczynki. A już z tego widziałam pościel itd. no chyba, że dla siebie kupię bo tak mi się podobamegg lubi tę wiadomość
-
ten z tymi ptaszkami jest bardzo ładny,piszę poważnie
Ja zamawiając wszystko dla dzidziusia nie znałam płci,cały czas myślałam"może to dziewczynka",ale podświadomość dyktowała mi ,że to synuś jest
Dopiero jak mąż przywiózł wszystkie zamówione przeze mnie rzeczy,zobaczyłam,że większość miałam zamówionepod chłopca,nawet smoczki dynamiczne zamówiłam z wąsem...dla chłopaka,a myślałam,że wzięłam niebieskie bo dziewczynka też może przecież mieć niebieskie -
no ja nie chcę przesadzać bo naprawdę dość dużo dostanę a mi się te Minky też podobają więc też sobie kupię, no ale tu się nie mogłam powstrzymać.
Twoje też super. Gwiazdki mi się bardzo podobają o takim prześcieradełku myślałam.
Ja nie będę kupować pościeli, na razie tylko malutka poduszeczkę i tylko śpiworki. No i nie chcę żadnych ochraniaczy na łóżeczko, kompletnie nic. Tylko materac i prześcieradło (no ewentualnie dla ozdoby to co jest poniżej materaca taka ozdoba). Wiem, że to tak atrakcyjnie nie będzie łóżeczko wyglądać ale chcę absolutny przelot powietrza w łóżeczku. Zresztą poczytałam i np. w USA odradzają te ochraniacze całkowicie. Ale każdy zrobi jak tak chce.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Co do chraniaczy,to się zgadzam.U Tymka mieliśmy (dostaliśmy)na całe łóżeczko,nie było to praktyczne,bo nie widziałam maleństwa i faktycznie nie było żadnego przewiewu. Teraz kupiłam taki kpl pościeli z ochraniaczem,ale taki krótki,także to będzie pełnić funkcję ozdoby raczej
jeżeli chcecie,to mogę powysyłać linki tych rzeczy,które kupiłam dla dzidzi -
Lara 82 wrote:No i nie chcę żadnych ochraniaczy na łóżeczko, kompletnie nic. Tylko materac i prześcieradło (no ewentualnie dla ozdoby to co jest poniżej materaca taka ozdoba). Wiem, że to tak atrakcyjnie nie będzie łóżeczko wyglądać ale chcę absolutny przelot powietrza w łóżeczku. Zresztą poczytałam i np. w USA odradzają te ochraniacze całkowicie. Ale każdy zrobi jak tak chce.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
derii84 wrote:Co do chraniaczy,to się zgadzam.U Tymka mieliśmy (dostaliśmy)na całe łóżeczko,nie było to praktyczne,bo nie widziałam maleństwa i faktycznie nie było żadnego przewiewu. Teraz kupiłam taki kpl pościeli z ochraniaczem,ale taki krótki,także to będzie pełnić funkcję ozdoby raczej
jeżeli chcecie,to mogę powysyłać linki tych rzeczy,które kupiłam dla dzidzi