Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka też mnie się tak wydaje. One są podobno niegroźne, więc mogą być
Asiu ja też jestem tego zdania, że moje dziecko urodzi się wcześniej. W sumie sama jestem wcześniakiem, ale nie wiem czy to jakoś rzutuje na moją ciążę? A nóż, dowiesz się za dwa tygodnie kto taki mieszka pod Twoim serduszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:55
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Lekarz mi powiedział, że chętnie dałby mi fenoterol i isoptin ale niestety to wycofanoMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA więc tak w skrócie będzie dziewczynka, na imię Henrietta Natalka lub odwrotnie jak się mój M podczas porodu da przekonać bo on woli tą pierwszą wersję a ja odwrotną, z wyprawki i innych takich rzeczy to jeszcze absolutnie nic nie kupiłam, czuję się dobrze, ostatnio na połówkowym lekarz mnie przestraszył bo stwierdził że mała jest za mała więc powiedziałam to mojej gince i zbadała mnie dokładnie co skutkowało tym że wcale nie jest za mała tylko tamten zbadał byle jak, bo przecież 100 gram nie mogła urosnąć w ciągu 3 dni, a tak poza tym to ok.
Januszkowa, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia to dawaj, ja Ci wywróżę ONLINE.. Będzie chłopczyk lub dziewczynka! Co najważniejsze ZDROWE DZIECIE!
Tak w głębi duszy myślę, że będziecie mieć Córę, nie wiem czemu
Tak jakoś mi do Ciebie pasuje
Dorka fajne imię, pierwszy raz słyszę taką wersję HenriettaZakupami się delektuj tak jak reszta dziewczyn tutaj, bo ja zrobiłam je już dawno i teraz sobie w brodę pluję, że mnie już ten szał zakupowy omija. Najwazniejsze, ze pomiary wyszły w koncu okej, z reszta teraz dziecko rośnie w swoim tempie, raz może będzie o tydzień młodsze, kiedy indziej o 2 dni starsze - taka natura. Kiedy następna wizyta? Jaka reakcja reszty dzieciaków na siostrzyczkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 23:14
Dorka1979, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Idę spać dziewczynki, mam nadzieję, że szybko zasnę. Ostatnio mam z tym problem, bo śpię w innym pokoju. Po malowaniu chcę poczekać kilka dni żeby dokładnie się wywietrzyło. Eh nie ma to jak na swoim łóżku:)
A tak jeszcze na koniec- to pewnie czytałyście albo słyszałyście w TV dzisiaj o matce, która wzięła amfetaminę przed porodem. Totalna masakra. Człowiek chucha i dmucha na siebie żeby wszystko było dobrze, a taka jedna franca potrafi coś takiego zrobić. Ręce opadają.
Dobranoc:* Spokojnej nocy i mało wstawania na siku:)
angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Ja mam kurcze z tym problem od 18 tygodnia. Od 20 do 23 dostawałam 3xnospę, 3x scopolan, 2xluteinę i 3x magnez. Zdarzyło się też, że z 2 razy musiałam dostać do tego jeszcze zastrzyk rozkurczowy na IP.
Potem się uspokoiło i odstawiliśmy scopolan. No i znów się zaczęło
Wczoraj już poszły 2 scopolany, w nocy zastrzyk na IP i kurna martwię się tym...
ja tez mam problem z twardnieniami od 16tyg, bralam luteine a teraz duphaston
dziewczyny witam sie z Wami na L4 w koncu
dzis wizyta ok ale dalej duphaston, maly ma ok pol kilo i jakies bardzo dziwne polozenie poprzeczne, ale wszystko jest ok poznalam w koncu pomiary z polowkowego wszystko w normie
mam zakaz sprzatania w domu i dzwigania mam sie oszczedzac ile sie da
a i 4kg na plusie u mnie
Liwia rzeczywiscie bardzo ladne imie i wszystko bedzie do niego pasowac
U nas chyba bedzie Gabrys jednak, jakos sie przykleilo to imie, ale z potwierdzeniem czekam az zobacz malego moze juz wtedy mnie olsni na 100%angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangelcia wrote:Asia to dawaj, ja Ci wywróżę ONLINE.. Będzie chłopczyk lub dziewczynka! Co najważniejsze ZDROWE DZIECIE!
Tak w głębi duszy myślę, że będziecie mieć Córę, nie wiem czemu
Tak jakoś mi do Ciebie pasuje
Dorka fajne imię, pierwszy raz słyszę taką wersję HenriettaZakupami się delektuj tak jak reszta dziewczyn tutaj, bo ja zrobiłam je już dawno i teraz sobie w brodę pluję, że mnie już ten szał zakupowy omija. Najwazniejsze, ze pomiary wyszły w koncu okej, z reszta teraz dziecko rośnie w swoim tempie, raz może będzie o tydzień młodsze, kiedy indziej o 2 dni starsze - taka natura. Kiedy następna wizyta? Jaka reakcja reszty dzieciaków na siostrzyczkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 23:27
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny