Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangelcia wrote:Dorka to niezły gagatek z tej Twojej Córy
Fajnie, bo takie maleństwo Cię bardzo odmłodzi.. reszta dzieci już prawie dorosła.. prawie jak druga młodość - "drugi pierwszy raz"
Fedra lubi tę wiadomość
-
No to i ja mowie Wam dobranoc
A u mnie dla odmiany chrapie pies a Natka kopie gdzie popadnie i pojecia nie mam jak jest teraz ulozona
A co do imienia Henrietta to przyznam ze dosc orginalne i trzeba przemyslec czy nie bedzie miala z tego tytulu problemow chyba ze nie mieszkasz w Polsce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:No to i ja mowie Wam dobranoc
A u mnie dla odmiany chrapie pies a Natka kopie gdzie popadnie i pojecia nie mam jak jest teraz ulozona
A co do imienia Henrietta to przyznam ze dosc orginalne i trzeba przemyslec czy nie bedzie miala z tego tytulu problemow chyba ze nie mieszkasz w PolsceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 01:01
Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Widziałam ją na Facebooku, wpisywala się w naszej grupie mamusiek na luty 2015 także chyba jest ok, Gosiak akceptowalas moje zaproszenie bo ten numer telefonu chciałam Ci wysłać
-
Dzień dobry dziewczyny! My już po śniadanku. Dziś mam ambitne plany, ale nie będę zapeszać
Plan minimum na dziś to:
1. odwiedzić dentystę
2. zrobić placki ziemniaczane
3. odkurzyć i umyć podłogę.
Dobrego dnia. Idę ogarnąć sypialnię i siebie i do dentysty. Im szybciej wyjdę, tym szybciej wrócęDorka1979, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mnie wczoraj zmogło przed 22, dzięki temu się wyspałam, pisałyście dużo o kosmetykach, ja zamierzam na początek kąpać maleńką z mydełkiem Aleppo
http://dziecisawazne.pl/mydlo-aleppo/
Zamówiłam je już jakiś czas temu i mam dwie duże kostki w domu. -
Witam sie i my
Asiaa co do proszków to ja mam uczulenie na Lovele dla bobasowi masz ci los
dzidziusia nie próbowałam ale moja mama jak sie moja siostra urodziła probowala wszystkie proszki naprawde. I żaden ten dla maluchów nie odpowiadal dlatego zaczela prac w dorosłych i polskie proszki uczulaly a te same firmy tylko zakupione w Niemczech nie.
i badz tu mądrym.
Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam i ja.
Gosiak gratki. Ja czekam na te studniowke
Ja zamierzam myc Ignasia Emolium. Na mnie dziala super, jest hipoalergiczne, nawilza podczas kapieli uwazam ze jest super. A dodatkiem do tego zwykla apteczna parafina bezzapachowa do natluszczana skory gdyby byla jeszcze taka potrzeba.
Mój plan na dziś :
za długi aby wymieniaćFedra lubi tę wiadomość
-
hej hej
ale zimno..cholerka jasna
ja juz na nogach, lece zaraz do dzieci do przedszkola....a popołudniu zaczynam szkole rodzenia, matko jak to zlecialo, dzwoniłam tam w 17 tyg a już 26rany boskie....moj Mlody wczoraj w nocy szalał jak cholerka i sie ze mna droczył, co ja dotknełam brzuch to On oddał i tak chyba z pół godziny, a pieronek juz tak mocno kopie ze az zaboli....
Gosiak, cath, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
my juz po sniadaniu. Mysle ze wczoraj moze za duzo chodzilam, nie wiem.
nospe wzielam i duzo lezalam.
nadal mnie ciagnie w bokach- moze tak sie rozciaga macica bo brzuch codziennie wiekszy i rosnie jak szalony teraz.
najgorzej jak musze zasznurowac buty...
nie wiem jak wytrzymam ten miesiac w pracy.
aby do 1 grudnia.
mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej. troche jakby na okres jajniki mnie pobolewaly- tak mi sie wydawalo.
-
Słoneczna na pewno sie rozciagamy, mnie boli lewa strony, własnie od pleców ciagnie i pachwina i jajnik i wszystko...chodze strasznie obolała...ja tez mam juz problem z butami i z wychodzeniem z wanny, bardzo uwazam..a najczescie to mnie R asekuruje