Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które chodzą do Luxmedu - kilka dni temu zmienili system do rejestracji online i teraz można się rejestrować do jednego lekarza na kilka wizyt naraz. Kiedyś u jednego lekarza można było mieć tylko jedną wizytę.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAtakasobiejedna jak ja remontowałam mieszkanie i robiłam sobie szafę zabudowaną typu komandor to za 3 skrzydła (3drzwi w tym jedno lustro) w połysku zapłaciłam 1030zł! Tanio bardzo, oryginalny Komandor chciał odemnie za to ok 4600zł. I jeśli chciałabym mieć każde skrzydło oszklone to 30zł za szkło. Pan zrobił to w 2 tygodnie, zamontował, wyregulował po prostu bajerka. Z tym, że ja miałam taką wnękę stricte na szafę i półki sobie zrobiłam sama. Ogólnie gość robi cuda i cudeńka, a numer gdzieś do niego posiałam no i super..
Kuchnie brałam w BRW jaieś 4 lata temu jak była promocja, że płaci się bez VAT, ale ja kuchnie mam taką malutką, bez onaWięc nawet jeśli meble były by złote to by to nie pomogło.
Aga dzięki za linki! Fajne mają rzeczy, myślę, że w związku z niemałą ceną to produkt będzie wypasiony. Muszę pomierzyć dokładnie jakie mam pole manewru dla mojej córy i będę coś myśleć
Kuźwa już ta godzina, ulalala.. Może wzięłabym się w końcu za realizację mojego planu, bo coś cięzko mi idzie -
Atakasobiejedna- białe fronty są piękne, moi rodzice mają taką kuchnie nową teraz do tego czarne blaty, do kuchni najlepiej wybrać białe fronty jeśli mają być błyszczące, bo na ciemnych widać każde odbicie rąk. W salonie mam ciemne błyszczące meble i ciągle biegam ze ściereczką z mikrofibry (taka jest najlepsza do nich).
Rudasku niektóre impregnaty do skórzanych butów nadają kolor.
Co do mebli też myślałam, że zmieszczę się w komodzie, ale dzisiaj już wiem, że nie ma szans:) Kupie komodę i szafę, w szafie na pewno będzie drążek żeby powiesić maleńkie sukienki, płaszczyki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:50
Fedra lubi tę wiadomość
-
Angelcia, Komandor strasznie drogi jest, kiedyś nic innego nie było to ludzie kupowali, teraz za dużo niższą cenę można mieć dobrą jakość. Właśnie najlepiej jest mieć kogoś sprawdzonego lub z polecenia. Ja na tego faceta dostałam namiary od znajomej której zrobił kuchnie, wszystko ładnie zamontowane, jak podał termin to się z niego wywiązał i do tego było korzystnie cenowo w porównaniu do innych ofert, więc mam nadzieję że też będę zadowolona
-
Januszkowa, wiem ze teraz jest moda na białe meble i jakbym teraz robiła kuchnie, to pewnie też biała
zresztą biały jest chyba ponadczasowy, wymyśliłam sobie jasną sypialnie z delikatnymi tapetami w pasy,ewentualnie dodatki będą w mocniejszym kolorze. Juz się nie mogę doczekać aż będzie wszystko gotowe i skończy się ten syf
-
Gosiak wrote:Dziewczyny, które chodzą do Luxmedu - kilka dni temu zmienili system do rejestracji online i teraz można się rejestrować do jednego lekarza na kilka wizyt naraz. Kiedyś u jednego lekarza można było mieć tylko jedną wizytę.
o w końcu pomyśleli bo to było wkurzajace17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
dzisiaj wyjatkowo wstałam o 10 a nie po 12 wow jakiś sukces no dobra nie sukces plecy mnie już napierniczały strasznie
jesteśmy już po płatkach z mlekiem i czas chyba jednak kawe zrobić
ja z ambintych planów na dziś mam tylko taki by nie zejść z głodu do wieczora
z kosmetyków już oglądałam więc z babydream z niebieskiej lini kupimy płyn do mycia z pompką coś około 10 zł i oliwke po kąpieli za jakieś 5 zł, myslałam też o zasypce ale to musze przemyśleć, pepanten i jeszcze jeden krem mam z targów mother&baby więc na troche starczy...
w listopadzie maż będzie malował Małej pokoik więc ja chyba zrobie pranko i prasowanko właśnie po malowaniu Małej pokoiku ale czy będę prać to drugi raz to jeszcze to przemyśle a raczej czy mi sie będzie w styczniu chciało
ja mam meble dorosłe stwierdziliśmy ze na razie nie będziemy ich zmieniać jak Mała dorośnie i będzie chciała coś innego wtedy pomyślimy, brakuje mi tylko szafy ale półke na ksiażki przekształcimy na tymczasową szafe a jak Natka już nie będzie spać w łóżeczku to wtedy dokupimy szafe albo komode w zależności co bardziej będzie potrzebne
ja nie lubie białych mebli tak samo jak różu dla dziewczynki wiem jestem dziwna17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja też dziś wyjątkowo wstałam w okolicach 10
Mam 28 lat, jestem z Warszawy i oczekujemy synka TYMKA. Na liście jest błąd, bo wpisane jest Antoni.
Mały waży ok 650 g i leży podłużnie, z prawej strony ma główkę. Najwięcej szaleje rano i oczywiście wieczorem jak zbieram się do spania.
Dziś skończyłam listę wyprawkową. No dużo tego. Nie kupowałam jeszcze nic, zaczynam teraz polować na różne rzeczy.
Wózek wybraliśmy, będziemy zamawiać na początku grudnia.
Mebelki do pokoiku też wstępnie wybrane, ale tylko oglądaliśmy je w necie. Musimy pojechać do sklepu i zobaczyć na żywo.
edit: dziś zaczęłam nowy tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 11:50
Fedra, Bietka lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Byłam wlasnie pobrać krew na tsh, ciekawe czy cos spadło w końcu
Pytałam Pan o glukozę, nie musze miec swojej, bo mi tam dadzą. Poleciła rano na czczo wypić 1,5 szklanki wody i wziac dobrą książkęno i glukozę ponoć w medicover robią położne
Co do wyprawki, ja mam na razie tylko podgrzewacz, jedne body i to co dostałam na warsztatach
Ale wczoraj P. powiedział mi, ze mamy już wozek - wozek trochę używany ci prawda, ale za 700zł, wiec jak mi sie spacerówka nie spodoba, to nie będzie żal kupować nowej))
A ja spacerowkę chciałabym biegową też, żeby móc z małym biegać
Wczoraj miałam zrobić listę, ale jakoś nie wyszło
Dziś na 18.30 idę na fitness dla ciężarówek, bo dwa tygodnie nie byłam przez tę chorobę.Fedra, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość