Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz pierwszy weekend od początku ciąży przeszłam bez plamien. Tak to co weekend brązowe plamienia i dwa razy w 4 i 6 tyg lekkie krwawienie. Zauważyłam że mniej mnie boli brzuch. Od początku boli jak na okres ale teraz bardzo delikatny i tylko z raz dziennie... zaczęły się natomiast mocne ciągnięcia od więzadeł.
Jutro wizyta u gin już nie mogę się doczekać żeby znowu zobaczyć dzidziusia. chyba ostatnia dopochwowa bo następna już prenatalna.
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
jomi81 wrote:Pójście na wizytę z powodu plamienia jak najbardziej popieram, ale SOR czy IP to moim zdankem miejsca, gdzie jeździ się w innych sytuacjach.
Zgadzam się, przy delikatnym plamieniu umówiłabym sie na wizytę, ale IP bez zastanowienia w momencie silnego plamienia/krwawienia z bólami brzucha. -
Kochane wysylacie do mnie prosbe jakobprzyjaciolke (pozniej mozecie bedzie skasowac) wtedy ja wam wysylam link wysylacie mi zaproszenie do grupy ja do Was pisze wiadomosc z zapytaniem o Wasz nick i wtedy Was akceptuje
marmi lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
marmi wrote:Mi pobrali 3 dość małe fiolki za jednym wkłuciem. Postaraj sie wypić ze 3 szkl widy przed badaniami, łatwiej pójdzie
Dzięki Wody piję dużo przed snem i pobraniem ponieważ pielęgniarka mi tak raz poradziła jak prawie zemdlałam jej Już się trochę przyzwyczaiłam do pobrań, ale od zawsze mam z tym problem niestety. Odkąd pamiętam zawsze na leżąco i słabo mi. -
Witajcie dziewczyny.
Martwię się, że jak tyle dziewczyn na FB idzie to nam forum umrze. Albo dużo wątków tutaj zostanie pominiętych.
Ja zostaję tutaj.
Mi powrócił jadłowstręt. Znów się muszę zmuszać do jedzenia. Wczoraj wieczorem miałam takie bekanie, że mąż miał ze mnie polewkę na maxa.
Poza tym po raz pierwszy od potwierdzenia ciąży pozwoliliśmy sobie wczoraj na małe co nieco i fakt, iż było później bez plamień bardzo mnie uspokoił. Wcześniej nie mogłam się przełamać, a do tego przez ostatni tydzień miałam na ustach opryszczkę więc mój mąż zaczął już trochę wariować.
Młody pojechał na tydzień do matki, mąż w pracy a ja się dopiero z łóżka zwlekłam.
Cały dzień dla siebie.
Pozałatwiam sprawy na mieście i legnę się z książką w wyrku
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Szwesta, zobaczymy jak będzie. Póki co zarówno forum, jak i grupa na Fb żywe.
Tam po prostu jest bardziej...zdjęciowo
No i łatwiej nadążyć i odpowiedzieć osobom zainteresowanym, bo nie jest tak jak tu, że 1 wątek o wszystkim i w rezultacie watki się mieszają i ktoś zostaje bez odp, tam po prostu każdy problem może mieć osobny post z komentarzami na temat
A tematyka póki co podobna
I tam jest fajnie, i tu, więc nie martw się niepotrzebnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 11:13
-
Właśnie, niektorzy i tak będa zaglądać i tu i tam
Ja od 2 dni jestem strasznie słaba, wczoraj do parku nie mogłam dojsć, bo dostałam zadyszki, mam wrażenie, że nie mam czym oddychać, za mało powietrza. Spacer skończył się siedzeniem na ławce i czekaniem aż maż i córka mnie zgarna w drodze powrotnejAniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Nom już nie raz byłam świadkiem jak forum umarło przez FB. No ale cóż, taka decyzja większości. Na razie ja zostaję tutaj, jeszcze tak się nie zzylysmy żebym dołączyła na fb no ale 9 m-cy to długi okres więc kto wie zaczynam 8 tydZień jeszcze dwa tygodnie i 3 dni i zobaczę swoje maleństwo
-
Katowiczanka wczoraj z mężem byliśmy na mszy polowej bo jak pewnie oglądałyście w TV Katedra nam się paliła. P:otem zrobiliśmy sobie mały spacer na około Katedry. Chwilami aż mroczki miałam przed oczyma. I musiałam siadać tak słabo mi było.
A w sobotę wejście do znajomych na 4 piętro o mało zawałem się nie skończyło.
Dziewczyny czy wy też tak macie , że w zależności od pory dnia wasze piersi maja różną wielkość?
Bo ja się zastanawiam czy to tylko ja tak mam czy może już zaczynam wariować.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Szwesta az tak do piersi nie zwrocilambuwage bo dla mnie one ciagle sa duze i nabrzmiale a tak z roznymi porami dnia nie zwrocilam uwagi na to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 11:44
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016