Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kochane za wsparcie. Jestem panikarą.
Maluszek jest cały i zdrowy. Mierzy ponad 35 mm a serduszko bije tak samo 171 u/m .
"Sflaczałe" piersi nie są wcale oznaką najgorszego.
Mam totalnie bezobjawową ciążę przy przyjmowaniu duphastonu.
Mój maluszek ma już zalążki rączek i nóżek i fika co nie miara.
Jestem przeszczęśliwa.Papierówka, Sylwia87, Katowiczanka, marmi, a88, Anne92, kozamonia, Miniaa, Asasa, sunset06, kolka, kasiarzyna, szwesta80, Aga89, Magduśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marmi wrote:Szwesta, podobno można. Chyba tylko zapach może przeszkadzać.
Izostar, co masz z Biooil konkretnie? Uwielbiam.ich serum do twarzy z vit C. Jakby to do ciała pachniało tak samo, to biorę w ciemno
Nie wiem jak pachnie serum do twarzy, mam olejek do ciała i pachnie bosko! Polecam!marmi lubi tę wiadomość
-
kuzka wrote:Dzięki Kochane za wsparcie. Jestem panikarą.
Maluszek jest cały i zdrowy. Mierzy ponad 35 mm a serduszko bije tak samo 171 u/m .
Jestem przeszczęśliwa.
No to super wieści! Ja nie mogę się doczekać wizyty, a tu jeszcze tyle czasu.kuzka lubi tę wiadomość
-
marmi wrote:Idę wiec go szczegółowo sprawdzić w Internetach
Daj znaka po riserczu czy jest ok! Wiem, ze jesteś na bieżąco co jest dobre, a co nie pod katem składu.
Ja jutro wizyta serduszkowa. Trzymajcie kciuki. Oczywiście mam stresu czy wszystko ok i czy w ogóle coś zobaczę. Jestem 6t3d, ale owu miałam w 10dc wiec z moich dedukcji wynika, ze kropek jest starszy... zobaczymy.a88, Wasp lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. W poczekalni prawie wyszłam z siebie z nerwow.
Maluch ma 8,8 mm co odpowiada 7 w + 1 d, czyli dzien starszy niz z owulacji.
Widzialam jak serduszko pieknie trzepocze❤ kolejna wizyta za miesiąc.IZOSTAR, Katowiczanka, kuzka, Anne92, sunset06, a88, szwesta80, kasiarzyna, Miniaa, Aga89, Paula. lubią tę wiadomość
-
kasiarzyna wrote:Dziewczyny ja juz po wizycie Maluch się wiercil i kręcił, CRL 3,32cm,serduszko 157/min wg USG ciąża starsza bo 10t1d wynika to z tego ze mam krótkie cykle i owulację 12-13dc.Mam odpoczywać ze wzgledu na ten pod barwiony na brąz śluz i mam sie nie martwić bo jest wszystko ok.Prenatalne 19 lipca czyli juz za 2 tyg:-) muszę zrobić wolna wolna bete i pappa.
-
kuzka wrote:Dzięki Kochane za wsparcie. Jestem panikarą.
Jestem przeszczęśliwa.
Ależ mnie uszczęśliwiłaś tą wiadomością: )
Może te moje zmieniające się cycki nic nie znaczą. Okaże się jutro.
Cieszę się u Ciebie wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2017, 21:32
kuzka, anouk11 lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Asasa ja chodze do kliniki Ludwin&Ludwin na Rakowickiej,do dr Ludwina bo mnie operował i juz u niego zostalam ale teraz jest na urlopie i ide do dr Kotlarz,tez u nich w klinice.
Asasa lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Dziewczyny ja tez spanikowalam. Mialam za soba ciezki tydzie a weekend byl jeszcze gorszy i wohole przestalam sie czuc "ciazowo". Przy poronieniach zawsze tak sie zaczynało. Wiec dzis poszlam na dodatkowa wizyte. Naszczescie wszystko jest ok fasolka rośnie i mierzy juz 2, 75 cm i serducho bije. Kamien spadl mi z serca nastepna wizyta wedlug planu 10 lipca.
Niestety zeby tak kolorowo nie bylo to corcia od wczoraj chorujeAnne92, szwesta80, kuzka, marmi, kasiarzyna lubią tę wiadomość