Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiakk wszystko zależy jaką masz pracę.
Jeżeli siedzącą to mimo dyskomfortu ciążowych objawów można wysiedzieć, a pracodawca też inaczej na to bedzie patrzył, że nie od razu poszłaś na L4 tylko siedziałaś i pracowałaś.
Ja na razie w miarę dobrze się czuję.
Zobaczę co 18.07 powie mi ortopeda i wtedy rozważę L4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 11:05
-
motylkova wrote:Dziewczyny jaki macie teraz sluz? Bo w ciągu ostatnich dni mam go mniej praktycznie na papierze nic, jest biało-przezroczysty i wodnisty. Wcześniej było go sporo na papierze i był gesty. ..
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Cześć dziewczyny
Sporo nowych mam, super!
Ja po dobrym śniadanku odpoczywam sobie i oglądam TV. Co do objawów to pamiętajcie, że każda z nas może mieć inne i to zupełnie normalne. Raz mogą być mniejsze a raz większe. Mnie od wczoraj np. pobolewa pachwina. Czuję takie jakby rozciąganie, ale piersi bolą mniej niż wcześniej.
-
A mi lekarka wczoraj odstawiła dupka. Mam dokończyć opakowanie co zrobię jutro rano i nadlej już nie. Powiedziała, że wszystko wygląda świetnie więc nie ma potrzeby faszerowania groszka lekami.
Powiem wam, że dupek dawał mi poczucie bezpieczeństwa i teraz trochę się boję go odstawić.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualnyDziewczyny, ale naprodukowałyście od rana
aż ciężko nadążyć z każdym tematem
Szwesta, super, że udało Ci się umówić w końcu. Myślę, że 1 dzień nie zrobi różnicy, chodzi o to, żeby dzidzia byla konkretnych wymiarów, a to będzie już w 12tc, więc zgodnie z zaleceniami.
Na zgagę, jak Gruzinowa Dama, polecam migdały
Paula, ja bym poszła na tę wizytę - to dodatkowa okazja, żeby zobaczyć Maluszka, a może lekarz będzie do rzeczy
Co do położnej- to my musimy wybierać położną? Kurczę, jestem zielona w temacie...
Witam wszystkie nowe mamusie
Dziewczyny, czy Wy może macie ostatnio jakoś więcej śluzu? Ja ostatnio mmiałam sporo wiecej niż wcześniej, a dziś to już tragedia.
Bez zapachu, kremowy lub żółtawy, nic mnie nie swędzi i nie boli (sorry za szczegóły) i nie wiem, czy to fizjologiczne, czy coś się dzieje...