Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiakk300 wrote:Dziewczyny a w ktorym tygodniu widzalyscie dzidziulka?! I serduszko? Ja jestem teraz w 6 tyg i 4 dniu wizyte mam za tydzien 12 lipca i kestem ciekawa czu cos widac wg usg to ciaza jest w notmie tak jak data ost miesiaczkiMagdalena
-
Co nasila? Ja to mam wrazenie ze im czesciej mysle to czesciej mnoe boli tak samo z tym bolem pecherza jak bardziej sie nakrecam tym bardziej czuje serio myslalam ze to wspanialy okres a 1 trymestr to katorga umyslowa. I strach o wszystko kazdy sygnal ciala to juz jest strach i to dodatkowo nasila jeszcze mdlosci tylkp jak tu sie nie denerwowac
-
A bo tak jak pisalam na samym poczatku mam glupie mysli najpierw balam sie ze pecherzyk nie bedzie rosl ptem ze bedzie pusty teraz ze zarodka noe bedzie a za chwile ze serce nie bedzie bilo i tak do starosci bo jak sie dzidziulek urodzi to wtedy zacznoe sie strach o wszystko
-
Mi wyszły liczne bakterie w moczu po konsultacji telefonicznej mialam brać urosept 3x1 przez 5 dni.wiec urosept można. Dodatkowo biorę lacibios femina w tabletkach i płyn do higieny intymnej z tej firmy +woda z cytryna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 10:28
-
Gosiakk300 wrote:Czyli w sumie w 8 tyg. A czesto macie wizyty u ginekologa?👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i problemami genetycznymi.
3 cs z pomocą medyczną (aromek + mensinorm) - po HSG antybiotyk Sumamed
16.06 - HSG - prawy jajowod drożny, lewy niedrożny -
Ja byłam na wizycie 22.06 i tylko pecherzyk ciążowy był i teraz idę dopiero 20.07. Bo mój gin na urlopie. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i mój Łobuz spory już będzie. Jeszcze dwa tygodnie a jak będzie wszystko dobrze to mam kilka wydatków M.in. poduszkę tą co Wy tu polecacie, segregator, a no i łazienkę na górze zrobić bo mi ciężko cały czas schodzić na dół.
No i mąż coś mówił o jakimś prezencie dla Groszka bo juz nie może się doczekać