Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale temat zabobonow rozpoczelam, ja tez w pierwszej ciazy bylam na pogrzebie tescia, babci i babci meza, wiec 3 bardzo wazne osoby w naszym zyciu. Moja mama kazala mi sie trzymac z daleka na pogrzebie babci, a ja sie z nia nie klocilam. Na dwoch pozostalych nikt sie mna nie przejmowal, uczestniczylam jak kazdy. Tak tylko napomknelam o tym, bo akurat taki moment wyszedl, ze stalo sie to na pogrzebie.
Na suwaczek kliknij w moj podpis i przeniesie Cie do str, gdzie stworzysz suwaczek, a w opcjach profilu dodasz odpowoedni link, ktory na koncu sie wygeneruje. -
kasiula2122 jestem mamą luty 2017 mam podobne doświadczenia. Od 5 tc plamiłam a w 7 tc krwawiłam jasną krwią. Nie było krwiaków, serduszko biło nie wiadomo skąd krwawienie, być może pękła jakąś żyłka. Teraz tulę pięciomiesięcznego synka. Plamiłam do 20 tc. pozdrawiam
-
Anieńka wrote:Ale temat zabobonow rozpoczelam, ja tez w pierwszej ciazy bylam na pogrzebie tescia, babci i babci meza, wiec 3 bardzo wazne osoby w naszym zyciu. Moja mama kazala mi sie trzymac z daleka na pogrzebie babci, a ja sie z nia nie klocilam. Na dwoch pozostalych nikt sie mna nie przejmowal, uczestniczylam jak kazdy. Tak tylko napomknelam o tym, bo akurat taki moment wyszedl, ze stalo sie to na pogrzebie.
Na suwaczek kliknij w moj podpis i przeniesie Cie do str, gdzie stworzysz suwaczek, a w opcjach profilu dodasz odpowoedni link, ktory na koncu sie wygeneruje. -
mmonis wrote:kasiula2122 jestem mamą luty 2017 mam podobne doświadczenia. Od 5 tc plamiłam a w 7 tc krwawiłam jasną krwią. Nie było krwiaków, serduszko biło nie wiadomo skąd krwawienie, być może pękła jakąś żyłka. Teraz tulę pięciomiesięcznego synka. Plamiłam do 20 tc. pozdrawiam
-
A ja jutro dowiem się czy w końcu jest zarodek, trochę znudziło mi się ganianie tak co tydzień i w międzyczasie jeszcze jakieś wymazy, badania.
Nie wiem jak u was dziewczyny, ale nie mogę jeść absolutnie mięsa ani też skwarek - odruch bardziej niż wymiotny. -
kasiula2122 wrote:Oby u mnie sie skonczylo podobnie. A mialas silne te krwawienie w 7tyg?Ze mnie chlusnelo jak z wiadra (przepraszam za kolokwializm)
-
dzień dobry
Dziewczynki ja z pytaniem
Dostałam wczoraj skierowanie na badania i do kiedy powinnam je zrobić? Pielęgniarka która mnie rejstrowała na USG prenatalne powiedziała że śmiało mogę je wykonać w 13 tc. A jak czytam jak to u Was to mam wrażenie, że bedzie to trochę późno.